Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 0
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Εικόνες ντροπής από το υπερχειλισμένο φράγμα Γερμασόγειας (Pics) Η ρύπανση της φύσης σε όλο της το μεγαλείο Εδώ υπάρχει πρόβλημα... Γιάννος Λύτρας 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - 09:18 Αν και όλοι απολαμβάνουμε το θέαμα που προσφέρουν τα υπερχειλισμένα μας φράγματα, τις τελευταίες μέρες, με πιο πρόσφατο αυτό της Γερμασόγειας (υπερχείλισε το βράδυ της Κυριακής), δεν μπορούμε παρά να κακίσουμε και κάποιες άλλες εικόνες που πρέπει να μας προβληματίσουν. Υπερχείλισε και το φράγμα της Γερμασόγειας (Vid) Η ρύπανση του φυσικού περιβάλλοντος αναδεικνύεται στο μεγαλείο της, μέσω των φωτογραφιών που αναρτούσαν οι πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι και μερικές ώρες πριν την υπερχείλιση του φράγματος της Γερμασόγειας. Μετά τις πλημμύρες, έρχεται σκόνη Κοντά στο χείλος, μαζεύτηκαν πολλά «καλούδια»: από καλάμια (ουδέν μεμπτόν, πρόκειται για φυσικά υλικά και διεργασίες), μέχρι και πλαστικά και κάθε είδους σκουπίδια (εδώ υπάρχει πρόβλημα). Δείτε τις εικόνες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αμαυρώνουν το τόσο ευχάριστο γεγονός της υπερχείλισης ακόμα ενός φράγματος της Κύπρου: Πηγή: 24 NEWS  
  • 1
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Ωραιοι οι εν λογω γερμανικοι τηλεοπτικοι σταθμοι, αποδεικνυουν την ευαισθησια τους στο αναφερομενο  θεμα   
  • 1
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Ντοκιμαντέρ για τη νεκρή ζώνη στη Δερύνεια ετοιμάζουν δύο μεγάλοι ιδιωτικοί γερμανικοί τηλεοπτικοί σταθμοί     Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Δερύνειας, 'Αντρος Καραγιάννης, «τον Νοέμβριο του 2018, το πρώτο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης ARD επισκέφθηκε την περιοχή με στόχο να ενημερωθεί και να καταγράψει κατά πόσον υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο και ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές. Το ντοκιμαντέρ προέβαλε και το θέμα της διάνοιξης του οδοφράγματος της Δερύνειας».
    
   Πρόσθεσε ότι «χθες ακολούθησε η κάθοδος των δύο ιδιωτικών ειδησεογραφικών γερμανικών τηλεοπτικών καναλιών n-tv and RTL με στόχο να καταγράψουν τις εξελίξεις μετά τη διάνοιξη του οδοφράγματος, ειδικότερα κατά πόσον συνεχίζονται κανονικά οι διελεύσεις και εάν εξακολουθεί να υπάρχει  συνεργασία μεταξύ Ε/κ και Τ/κ ειδικά στη νεκρή ζώνη».
    
   Όπως ανέφερε ο κ. Καραγιάννης «τα δύο τηλεοπτικά κανάλια ενδιαφέρθηκαν ειδικά για το τί γίνεται στη νεκρή ζώνη, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Δερύνεια αξιοποιεί, στα πλαίσια του δυνατού, τη νεκρή ζώνη για γεωργικούς σκοπούς. Οι δημοσιογράφοι των καναλιών εξέφρασαν την άποψη ότι εάν οι δύο Κοινότητες συνεχίσουν την αξιοποίηση της γεωργικής γης στη νεκρή ζώνη για την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών, ενδεχομένως να επέλθει και η ειρήνη στη Κύπρο».
    
   Ο Δήμαρχος είπε ακόμα ότι ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το γεγονός ότι η Δερύνεια "αποτελεί ειδική περίπτωση ακριτικού Δήμου, αφού έχει να κάνει με τον κατοχικό στρατό, τα Ηνωμένα Εθνη και τους Βρετανούς στις Βρετανικές βάσεις στα Στροβίλια. Παρά το γεγονός ότι η Δερύνεια σχετίζεται με τις τρεις αυτές στρατιωτικές μονάδες, εντούτοις, με το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτει, λειτουργεί σαν ένας ζωντανός δήμος», σημείωσε.

   Είπε ακόμη ότι «χθες ενώ βρισκόμαστε στη περιοχή της νεκρής ζώνης, στην παρουσία των δημοσιογράφων και τεχνικών των γερμανικών καναλιών, οι Τούρκοι στην απέναντι πλευρά, χρησιμοποιώντας βαρέα μηχανήματα, μετέφεραν άμμο που τον στοίβαζαν κοντά στο πεδίο βολής που βρίσκεται κοντά σε κατοικία η οποία βρίσκεται στα δημοτικά όρια της κατεχόμενης Αμμοχώστου».
    
   Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Καραγιάννης είπε πως «οι Γερμανοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε τέτοιου είδους θέματα αφού είχαν το δικό τους τείχος του Βερολίνου. Τα δύο τηλεοπτικά κανάλια εδρεύουν στο Βερολίνο και συνδυάζουν την ακριτική περιοχή της Κύπρου με την ιστορία της πόλης τους όσον αφορά το δικό τους τείχος».
    
   Σε άλλη ερώτηση απάντησε πως «οι δημοσιογράφοι έμειναν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη τους στη Δερύνεια, αφού αντιλήφθηκαν ιδίοις όμμασι, ότι πραγματικά η νεκρή ζώνη στη περιοχή αξιοποιείται για γεωργικούς σκοπούς. Εκ πείρας, μας ανέφεραν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε τη γεωργική γη στη νεκρή ζώνη και συνομίλησαν με παραγωγούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται εντός της ζώνης».
    
   Ο Δήμαρχος Δερύνειας είπε ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Κύπρο οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί των τηλεοπτικών καναλιών επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και την κατεχόμενη Αμμόχωστο.   Πηγή: philenews.com  
  • 0
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στον δρόμο Πλατρών - Τρόοδους Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - 09:28 Δύο με τρία αυτοκίνητα που επιχείρησαν να φτάσουν στην πλατεία Τροόδους από τον δρόμο Πλατρών – Τροόδους χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες ή κίνηση στους 4 τροχούς, εγκλωβίστηκαν, με την Αστυνομία και πολίτες να προσπαθούν να τα απεγκλωβίσουν.
    
   Όπως δήλωσε το μέλος της Αστυνομικής Δύναμης Φώτης Φωτίου, που υπηρετεί στον Αστυνομικό Σταθμό Τροόδους, που ήταν επιτόπου, τα αυτοκίνητα τύπου σαλούν είχαν εγκλωβιστεί στα αριστερά του δρόμου και ένα τζιπ είχε αναποδογυριστεί σε χαντάκι. Δεν υπήρχαν τραυματισμοί, δήλωσε και τόνισε ότι οι δρόμοι είναι «παγοδρόμια» και γι’ αυτό επικίνδυνοι.
    
   Όσοι θέλουν να επισκεφθούν την πλατεία Τροόδους και την κορυφή του Ολύμπου, να μην το πράξουν εάν δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους και κίνηση και στους 4 τροχούς, ανέφερε ο κ. Φωτίου. Τρεις νεκροί στη Λεμεσό - Αυτά είναι τα αίτια θανάτου τους Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο Δρόμοι ανοικτοί για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες Πλατρών – Τροόδους
   Επίσης, οι ακόλουθοι δρόμοι παραμένουν ολισθηροί:
   Πλατανιών – Καρβουνά
   Κακοπετριάς – Προδρόμου
   Πεδουλά – Προδρόμου
   Προδρόμου – Τροόδους
   Προδρόμου – Τροοδίτισσας
   Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
   Πεδουλά – Κύκκου
   Προδρόμου – Λεμύθου. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και πριν από κάθε μετακίνησή τους, να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας και την Ενημερωτική Σελίδα www.cypruspolicenews.com, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο. Πηγή: 24 News  
  • 0
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   Kypros_Pambou - Δημοσιεύτηκε
   Καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική που ακολουθείται διαδραματίζουν οι μέτοχοι  Από το άνοιγμα της αγοράς των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, οι εταιρείες του τομέα έχουν επιδοθεί σε μία μάχη με κύριο χαρακτηριστικό την αύξηση των μεριδίων τους στην αγορά. Μία τέτοια χρονιά ήταν και το 2018, η οποία όμως σημαδεύτηκε και από αλλαγές σε μετοχικό επίπεδο αλλά και στην ευρύτερη στρατηγική επέκτασης των νέων παικτών της αγοράς.  Ενδεχομένως, πιο σημαντική εξέλιξη να ήταν η εξαγορά της MTN από τη Monaco Telecom. Μία κίνηση που τάραξε τα νερά της αγοράς και πλέον όλοι περιμένουν να δουν και στην πράξη τη νέα στρατηγική που θα ακολουθήσει η εταιρεία. Όπως αποκάλυψε το Insider, μετά την εξαγορά η Monaco έριξε φρέσκο χρήμα 49 εκατ. ευρώ στην κυπριακή εταιρεία, με το 2019 να είναι η χρονιά που θα αρχίσει να υλοποιείται η νέα της στρατηγική. 
   Ενισχυμένη από την παρουσία ενός εξειδικευμένου fund εισέρχεται στη νέα χρονιά και η Primetel και συγκεκριμένα από το επενδυτικό ταμείο Signal Capital Partners  και στοχεύει στη συνέχιση της πολιτικής της για αύξηση των μεριδίων της στην αγορά που δραστηριοποιείται. Με ενδιαφέρον αναμένεται το 2019 και για την Cablenet αφού είναι το έτος κατά το οποίο θα αρχίσει να υλοποιείται το νέο της εγχείρημα, αυτό της εισόδου στην τηλεοπτική αγορά του ποδοσφαίρου και μάλιστα με δυναμικό μπάσιμο, αφού απέκτησε τα δικαιώματα ομάδων που πρωταγωνιστούν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μία κίνηση που και πάλι έχει την στήριξη των τελικών μετόχων της εταιρείας, της Tunisie Telecom. H Cyta παραμένει η εταιρεία με τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς στην Κύπρο και το 2019 αναμένεται πως θα συνεχίσει, με τον ίδιο έντονο ρυθμό, τις προσπάθειες διατήρησης ή ακόμα και αύξησης των μεριδίων της στη αγορά. Πρόσφατα αποφασίστηκε ο διορισμός του Ανδρέα Νεοκλέους στη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή ενώ κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2019, ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην επανεξέταση της πρότασης για μερική αποκρατικοποίηση της CYTA, με την προσέλκυση στρατηγικού-συνεργάτη επενδυτή. Προσφερόμενες τιμές και πακέτα, ταχύτητα, αξιοπιστία, εισαγωγή νέων τεχνολογιών αλλά και τηλεοπτικό περιεχόμενο θα αποτελέσουν τους κύριους παράγοντες στους οποίους θα ποντάρουν οι εταιρείες αλλά και τους οποίους θα αξιολογήσουν οι καταναλωτές για να κάνουν τις επιλογές τους.
  • 0
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Πάφος: 16χρονος οδηγός προκάλεσε τροχαίο – Ανατράπηκε το όχημά του   Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (21/12) στην περιοχή της Γιόλου στην Πάφου με εμπλεκόμενους δύο ανήλικους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 16χρονος πήρε τα κλειδιά του οχήματος του πατέρα του και με άλλο 16χρονο συνοδηγό οδηγούσε στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στη Γιόλου. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο ανήλικος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, κτύπησε σε ανάχωμα, ανατράπηκε και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι. Από τη τροχαίο οι δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν ελαφριά και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο, όπου και κρατήθηκαν προληπτικά για νοσηλεία. Εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ο πατέρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο 16χρονος πήρε τα κλειδιά χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Πηγή: sigmalive
  • 0
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Αεροδρόμιο Πάφου: Μεθυσμένη επιτέθηκε σε αστυνομικό   Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα αεροδρόμιο με τόσο κόσμο! Μία 67χρονη τουρίστρια, που ήταν σε κατάσταση μέθης, προκάλεσε αναστάτωση στο αεροδρόμιο της Πάφου και επιτέθηκε σε αστυνομικό. Το βράδυ της παρασκευής, η 67χρονη προκαλούσε φασαρία και ενοχλούσε στο αεροδρόμιο. Μέλη της αστυνομίας της έκαναν παρατήρηση, αλλά εκείνη αντέδρασε και επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive. Τελικά, η γυναίκα συνελήφθη και παρέμεινε υπό κράτηση.  
  • 0
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" «Κίτρινα γιλέκα» στα κατεχόμενα Έτοιμοι να τα φορέσουν οι εργολάβοι στα κατεχόμενα 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - 16:48 Θα κατέβουμε με τα κίτρινα γιλέκα, όπως στη Γαλλία, όλοι μαζί στη Λευκωσία, δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου εργολάβων, Τζαφέρ Γκιουρτζαφέρ με τον τ/κ Τύπο να κάνει εκτενή αναφορά στο τελεσίγραφο που έδωσαν στην «κυβέρνηση» να ανακαλέσει το «πολεοδομικό διάταγμα» της περιοχής Αμμοχώστου, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

   Ο σύνδεσμος πραγματοποίησε χθες βράδυ συνέλευση στην Αμμόχωστο με την συμμετοχή τοπικών οργανώσεων και των «δημάρχων» Αμμοχώστου, Τρικώμου και Αγίου Σέργιου που αφορά το «διάταγμα». Με την «κυβέρνηση» να δηλώνει ότι δεν θα κάνει πίσω και να το έχει θέσει σε εφαρμογή από προχθές μέχρι το τέλος του 2019 και την κατάρτιση χωροταξικού σχεδίου, οι εργολάβοι είναι οι πρώτοι που βγαίνουν μπροστά εξαγγέλλοντας μέτρα.

   Ο Γκιουρτζαφέρ είπε ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα μεγάλο φιάσκο και ζητεί κατάργηση του «διατάγματος» και εκπόνηση μελετών, χωροταξικής και αστικής, για την οικοδομική ανάπτυξη της περιοχής, σημειώνοντας ότι η Αμμόχωστος είναι μια πόλη εγκλωβισμένη από δύο μεριές.

   Έκανε ιδιαίτερη μνεία στη μόλυνση που προκαλείται από το λιμάνι Αμμοχώστου και υπενθύμισε ότι για την ανάπτυξη της πόλης, ο σύνδεσμος εργολάβων είχε ζητήσει από την «κυβέρνηση» να ζητήσει από τον τουρκικό στρατό να αποσυρθεί από την παραλιακή περιοχή.

   Αναφερόμενος στις προσπάθειες της οργάνωσής του για την προετοιμασία ενός πολεοδομικού σχεδίου για την περιοχή, ο Γκιουρτζαφέρ σημείωσε ότι διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έγινε ο σχεδιασμός στη Σκωτία, τη Μάλτα, την Τουρκία, τη Γαλλία και τις ελεύθερες περιοχές. Ψηλά κτίρια, είπε, υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο και έφερε ως παράδειγμα το κτίριο 30 ορόφων που χτίζεται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

   Σύμφωνα με τον ίδιο, στα κατεχόμενα υπάρχει ζήτηση για 10.000 κατοικίες ετησίως, εξηγώντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια υπήρξε ανάγκη 5.000 κατοικιών από άτομα που μένουν στα κατεχόμενα και 5.000 κατοικίες για Τουρκοκύπριους που ζουν στο εξωτερικό και αλλοδαπούς.

   Ανέφερε επίσης ότι με μια οριζόντια πολεοδομική ανάπτυξη, για την κατασκευή 10.000 κατοικιών θα χρειαζόταν γη 10.000 στρεμμάτων ενώ με μια κάθετη ανάπτυξη (ψηλά κτίρια) μόνο 300 στρέμματα.

   Κατήγγειλε ότι η «υπουργός εσωτερικών», Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς συμφωνούσε μαζί του μέχρι τις πλημμύρες την περασμένη εβδομάδα.

   Η Γενί Ντουζέν γράφει ότι οι εργολάβοι ζητούν να δοθεί άδεια για 12οροφα κτίρια στην περιοχή Αμμοχώστου, Τρικώμου και Αγίου Σέργιου αλλά και να ενταχθεί στην ζώνη πολεοδομικής ανάπτυξης το χωριό Άγιος Ηλίας κοντά στο Μπογάζι. Πηγή : 24 NEWS  
  • 0
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Χωρίς συγκοινωνίες και σήμερα η Πάφος - Κατεβαίνουν στο Προεδρικό οι παφίτες; Προειδοποιούν με κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - 09:06 Xωρίς λεωφορεία παραμένει η Επαρχία Πάφου και σήμερα ενώ οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου προειδοποιούν με κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων. Σύμφωνα με τον Χρίστο Ευαγγέλου, εκπρόσωπο των οδηγών του Ο.ΣΥ.ΠΑ σε περίπτωση που μέχρι σήμερα δεν υπάρξει καμία εξέλιξη, τότε οι εργαζόμενοι του Ο.ΣΥ.ΠΑ. θα μεταβούν αύριο με λεωφορεία έξω από το Προεδρικό . Η επ΄αόριστον απεργία που επανήρχισε συνεχίζεται και σήμερα αφού μέχρι στιγμής δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη στο θέμα της εργατικής διαφοράς μεταξύ Υπουργείου Μεταφορών και εταιρείας. “Το πρόβλημα της ασυνεννοησίας μεταξύ του Υπουργείου και της εταιρείας συνεχίζεται εδώ και οκτώ χρόνια με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου να είναι απλήρωτοι τον Νοέμβριο μήνα, και να μην μπορεί να εξασφαλιστεί η μισθοδοσία τους για τον Δεκέμβριο καθώς και ο 13ος μισθός", είπε με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ευαγγέλου. Ο κ. Ευαγγέλου αναφέρθηκε στην ανασφάλεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου και απηύθυνε έκκληση στο Υπουργείο Μεταφορών να διαβουλευθεί είτε με την εταιρεία είτε και με τους ίδιους τους εργαζόμενους με σκοπό την εξεύρεση μιας λύσης. Από την διαφορά του Ο.ΣΥ.ΠΑ. με το Υπουργείο Μεταφορών, είπε, θυματοποιούνται και οι ίδιοι . Η επ’ αόριστον απεργία των εργαζομένων στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου ξεκίνησε εκ νέου από το Σάββατο - μετά από διακοπή κάποιων ημερών σε ένδειξη καλής θέλησης - με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία για χιλιάδες μαθητές , επισκέπτες, συνταξιούχους και εργαζόμενους που μεταβαίνουν καθημερινά με τις δημόσιες συγκοινωνίες, να συνεχίζεται. Πηγή : 24 NEWS "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


Ειδήσεις από την Κύπρο

Διάφορες ειδήσεις από την Κύπρο 

8 θέματα σε αυτό το forum

  • 0 απαντήσεις
  • 17 προβολές
  • 1 απάντηση
  • 11 προβολές
  • 0 απαντήσεις
  • 27 προβολές
  • 0 απαντήσεις
  • 14 προβολές
  • 0 απαντήσεις
  • 17 προβολές
  • 0 απαντήσεις
  • 20 προβολές
 1. «Κίτρινα γιλέκα» στα κατεχόμενα

  • 0 απαντήσεις
  • 69 προβολές
  • 0 απαντήσεις
  • 17 προβολές
×