Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 0
   Λήψη των HotBird 13° ανατολικά
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Πριν από 2 εβδομάδες χιόνισε τόσο πολύ εδώ στην Τσεχία που το κάτοπτρο μου (περιστρεφόμενο 70 εκατοστών) σκεπάστηκε με χιόνι πάχους 10 εκατοστών. Τότε έχασα όλα τα τσέχικα κανάλια στις 23,5΄Ε, τα ελληνικά στις 39΄Ε  και πολλά άλλα στο δορυφορικό μου τόξο. Μου έκανε όμως εντύπωση ότι στις 19,2΄Ε παρά το πάχος του χιονιού έβγαλα αρκετά γερμανικά κανάλια και κυρίως στον Hotbird στις 13΄Ε  έπιασα την ERT WORLD EUROPE που συνέχιζε να παίζει ατάραχη παρά το ότι το κάτοπτρο ήταν σκεπασμένο τόσο πολύ με χιόνι. Επομένως η ERT-WORLD-EUROPE στον Hotbird στις 13΄Ε  είναι το πιο ισχυρό ελληνικό δορυφορικό κανάλι  που λαμβάνω  εδώ στην Τσεχία. Παραθέτω την σημερινή Φώτο από το κανάλι ERT-WORLD-EUROPE στον Hotbird στις 13΄Ε, λήψη L=90, Q=75, βαριά νέφωση, περιοχή βορειοδυτική Τσεχία, δέκτης Edision Highspeed 2+1. "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 1
   Nova "ότι αφορά την λήψη"
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Προβλέπω οτι θα φύγουνε και άλλα καναλια απο την ΝΟΒΑ που ίσως παέι τελικα για φούντο. Όμως δεν θα ηθελα να συμβει κατι τετοιο γιατι τοτε θα μεινει μονοπωλειακά  μονο η COSMOTE.  Εχει αποδειχτει στην πραξη οπου υπαρχει μονοπωλιο υπαρχει καταστροφη και ασχημες ημερες, οχι μονο για τους συνδρομητες αλλα για τους καταναλωτές γενικώτερα. ΜΟΝΟΠΟΠΩΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΦΕΡΝΟΥΝΕ 
  • 1
   Nova "ότι αφορά την λήψη"
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Η νέα εποχή της Nova μετά της αποχώρηση ALPHA – Star Τρέχουν και δεν φτάνουν στη συνδρομητική τηλεόραση Νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο θέτει η αποχώρηση του ALPHA και του Star από το τηλεοπτικό μπουκέτο της Nova. Όπως αναφέρει «Secret» των Παραπολιτικών στις τάξεις της συνδρομητικής τηλεόρασης επικρατεί μεγάλη δυσαρέσκεια. Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι άνθρωποι της Nova έχουν καταφύγει στην κυβέρνηση ζητώντας της να παρέμβει. Στη συνδρομητική επικρατεί πανικός καθώς φοβούνται ότι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλα κανάλια ελεύθερης λήψης. Η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ, ενώ στο παρελθόν είχε έναν τοπικό σταθμό ανά περιοχή, πλέον δημιουργεί μεγαλύτερες πιέσεις. Η Cosmote TV πληρώνει και μονοπωλεί την αγορά προβολής ελεύθερης λήψης σταθμών μέσω ψηφιακών πλατφορμών. Μάλιστα τον Φλεβάρη ο ALPHA είχε στείλει εξώδικο στη Nova να σταματήσει να προβάλλει το πρόγραμμά του λόγω άρνησης πληρωμής του οικονομικού ανταλλάγματος. Με τη Nova όπως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Το 2013 τόσο ο ANT1 όσο και το Mega είχαν κόψει τη Nova ζητώντας να πληρώσει όσα και η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ. Πηγή :DAILYMEDIA
  • 4
   Λήψη των HotBird 13° ανατολικά
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Ε βέβαια τι να τον κάνεις τον Hotbird Γιαννάκη. Εσένα σε καλύπτει πλήρως ο Astra στις 19,2΄ανατολικα με δεκάδες γερμανικά αλλά και αυστριακά κανάλια, όλα FTA και το ένα καλύτερο απο το άλλο και  μάλιστα σε HD ποιότητα !  Τυχερούλη Τι να κανουνε οι φίλοι  μας στην Πατρίδα που βλεπουνε ένα μοναδικό  ελληνικό κανάλι σε HD ποιότητα με την ERT-HD   ΥΓ. Για μένα δεν λεω εγω στις 23.5Έ βλέπω επίσης  καμμία τριανταρια κανάλια όλα σε HD ποιότητα
  • 4
   Λήψη των HotBird 13° ανατολικά
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Για εμένα είναι ο ποιό αδιάφορος δορυφόρος,,,, Το μοναδικό κανάλι που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το NASA TV HD στην συχνότητα 11373 Η 27500 κάποιες ώρες της ημέρας  που μεταδίδει live είκόνα απο το διάστημα.
  • 4
   Λήψη των HotBird 13° ανατολικά
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τι θα κάναμε χωρίς τον Hotbird   
  • 4
   Λήψη των HotBird 13° ανατολικά
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Δορυφόρος  Hot Bird 8 (13 ° Ε) εδώ έχουμε την πιό καυτή γεωστατική θέση απο το σύμπλεγμα των δορυφόρων Hot Bird μεταφέροντας τα περισσότερα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια.
  • 4
   Λήψη των HotBird 13° ανατολικά
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Δορυφόρος  Hot Bird 8 (13 ° Ε)     "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"  Σχ. No.1 - Δορυφορική κάλυψη Hot Bird 8 – δέσμη εκπομπής superwide beam     Ο δορυφόρος  Hot Bird 8  ζυγίζει 4,9 τόνους,  και είναι ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος δορυφόρος που εκπέμπει στην Ευρώπη. Ο δορυφόρος έχει 64 αναμεταδότες στην Ku band,  που μπορούν να  μεταχθούνε  από οποιονδήποτε άλλο δορυφόρο Hot Bird στην θέση 13 ° ανατολικά   Ο δορυφόρος είναι έτοιμος για μετάδοση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών. Ο Hot Bird 8 αντικατέστησε πλήρως το Hot Bird 3, ο οποίο λειτουργούσε με 20 αναμεταδότες στις 13 ° Ε.   Ο  Hot Bird 8 εκτοξεύτηκε  στις 5 Αυγούστου 2006 από τον πύραυλο φορέα Proton M Breeze M. Τον δορυφόρο κατασκεύασε και διέθεσε  η EADS Astrium.
  • 0
   Λήψη των HotBird 13° ανατολικά
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Η Eutelsat παρήγγειλε δύο νέους δορυφόρους Eutelsat Hot Bird για την θέση 13 ° E

   Ο Γαλλικός δορυφορικός πάροχος Eutelsat έχει παραγγείλει από την Airbus Defence and Space δύο νέους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους σειράς Eutelsat Hot Bird για την θέση 13 ° E, σε αντικατάσταση των τριών υπαρχόντων δορυφόρων Hot Bird. Οι νέοι δορυφόροι Hot Bird με τα ονόματα Eutelsat Hot Bird 13F και Eutelsat Hot Bird 13G θα τεθούν σε λειτουργία το 2022 και θα εξυπηρετούν την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.


   Οι νέοι δορυφόροι θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα των υφιστάμενων υπηρεσιών μετάδοσης που παρέχονται στους πελάτες της Eutelsat στη θέση Eutelsat Hot Bird και παρέχουν καλύτερη απόδοση στη Δυτική Ευρώπη και την Πολωνία. Επιπλέον, οι νέοι δορυφόροι θα προσφέρουν νέα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως το σήμα προστασίας και η αντοχή του uplink σε παρεμβολές.


   Τους πλήρως ηλεκτρικούς δορυφόρους με αρχικό βάρος 4,5 τόνων και ηλεκτρική ισχύ 22 kW θα τους παρέχει η Airbus Defence and Space στη βάση της καινοτόμου πλατφόρμας Eurostar Neo, που θα παραχθεί μαζί με τους ισχυρούς αναμεταδότες στις πόλεις Stevenage και Portsmouth στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και στην Τουλούζη της Γαλλίας.

   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Eutelsat Hot Bird (φωτογραφία: Toys Films / Eutelsat, 2018)


   Οι δυο υπερσύγχρονοι δορυφόροι θα επιτρέψουν στην Eutelsat να αντικαταστήσει ταυτόχρονα τους σημερινούς τρεις δορυφόρους και να βελτιώσει περαιτέρω την λειτουργία με χαμηλότερο κόστος.


   H EUTELSAT σήμερα στις 13 ° E λειτουργεί τρεις δορυφόρους – τους Eutelsat Hot Bird 13B, Eutelsat Hot Bird 13C και Eutelsat Hot Bird 13E. Στην θέση 13 ° E εκπέμπουν κορυφαίοι πάροχοι τηλεοπτικών υπηρεσιών όπως η Sky Italia, Rai, Mediaset (Ιταλία), Cyfrowy Polsat, nc+ (Πολωνία), Nova (Ελλάδα), SRG SSR (Ελβετία), Bis (Γαλλία) καθώς και διεθνείς πάροχοι τηλεοπτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών πολυμέσων όπως Globecast ή Arquiva.


   Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια:Tasos.cz

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


Λήψη των HotBird 13° ανατολικά

Εδω συζητάμε για  την λήψη στους Hotbird 13° ανατολικά

Subforums

 1. Nova "ότι αφορά την λήψη"

  Συζήτηση για την λήψη του συνδρομητικού μπουκέτου της Nova

  2
  μηνύματα
×