Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 0
   Digea
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Πρό(σ)κληση για τους περιφερειακούς σταθμούς να φύγουν από τη Digea 15/02/2019 Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος δήλωσε πως το υπουργείο δεν θα σταθεί εμπόδιο σε «ένα πιθανό συναινετικό διαζύγιο μεταξύ των περιφερειακών σταθμών και της Digea». Δήλωση που δείχνει τις παρασκηνιακές συζητήσεις και διαβουλεύσεις που γίνονται για την εκπομπή του ψηφιακού σήματος των δεκάδων περιφερειακών καναλιών σε όλη τη χώρα τα οποία αδυνατούν να πληρώνουν το υψηλό ενοίκιο στον ιδιώτη πάροχο της Digea. Η ίδια η Digea είχε δηλώσει μέσω του γενικού διευθυντή της Νίκου Μαστοράκη, τον περασμένο Οκτώβριο, σε ημερίδα των περιφερειακών καναλιών στη Λαμία, πως δεν έχει πρόβλημα αν φύγουν τα περιφερειακά κανάλια από την εταιρεία. Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι τόσο απλό, όπως φαίνεται από τις επίσημες δηλώσεις των αρμοδίων. Τα περιφερειακά κανάλια δεν θέλουν και δεν μπορούν να αναλάβουν το υψηλό κόστος μεταφοράς του τηλεοπτικού σήματος και το αίτημά τους είναι να μεταφέρεται το ψηφιακό σήμα από την ΕΡΤ είτε δωρεάν είτε με μικρό αντίτιμο. Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν μπορεί να μεταφέρει το ψηφιακό τους σήμα γιατί αυτό –σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο– είναι εμπορική δραστηριότητα. Για τον λόγο αυτό εξάλλου εξέπεσε από τον νόμο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής η διάταξη για τη λειτουργία αυτόνομης θυγατρικής εταιρείας δικτύου της ΕΡΤ. Η καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε γίνει από την Digea και την ΕΙΤΗΣΕΕ. Εν όψει προεκλογικής περιόδου εκτιμάται πως θα ενταθούν οι πιέσεις των ιδιοκτητών περιφερειακής τηλεόρασης προκειμένου να δοθεί λύση στην ψηφιακή μετάδοση των προγραμμάτων τους. Είναι ενδεικτικό ότι ο ίδιος ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε συνέδριο της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» δήλωσε πως «το μόνο εμπόδιο στην ενδεχόμενη συνεργασία της ΕΡΤ με τα περιφερειακά κανάλια για τη μετάδοση του ψηφιακού τους σήματος είναι η σύμβαση μεταξύ ιδιωτών», δηλαδή η σύμβαση που έχουν υπογράψει οι τηλεοπτικοί σταθμοί με την Digea. Πηγή  Τυπολογίες  
  • 10
   Επίγεια ψηφιακή λήψη
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Εγώ θα σού πρότεινα να βάλεις ενισχυτή με δύο εισόδους UHF.Περισσότερα στοιχεία  θα βρείς "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 10
   Επίγεια ψηφιακή λήψη
   ehetleos - Δημοσιεύτηκε
   Κατι τετοιο θα το βαλω.5-6 ευρω κανει..Τελειο.
  • 10
   Επίγεια ψηφιακή λήψη
   Takis67 - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 10
   Επίγεια ψηφιακή λήψη
   ehetleos - Δημοσιεύτηκε
   Για πειτε ενα μικτη για τετοια δουλεια.Χωρις ρευματα κλπκλπ.Απλος.
  • 10
   Επίγεια ψηφιακή λήψη
   Takis67 - Δημοσιεύτηκε
   Eτσι ειναι παράλληλα και οι 2 κεραίες και ειναι λάθος καθώς χαλάει και η αντίστασή της.Αυτο που μπορείς να κάνεις εκτός τον έλεγχο που σου είπα ειναι να βγάλεις για δοκιμή την δεύτερη και να αφήσεις μόνο του Υμηττού για δοκιμή. 
  • 10
   Επίγεια ψηφιακή λήψη
   ehetleos - Δημοσιεύτηκε
   Με βυσματα f ενα σταυρο και τρια καλωδια.Τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη.Θα το αλλαξω οταν βοηθησει ο καιρος με κατι σωστο να δω αν θα γινει καλυτερο.
  • 10
   Επίγεια ψηφιακή λήψη
   Takis67 - Δημοσιεύτηκε
   Όπως είπε και ο Ιωάννης το ποιο πιθανών ειναι στη συγκεκριμένη συχνότητα για καποιο λόγο να έχεις χαμηλό σήμα. Δοκιμασε να μπεις στο μενού στην tv είτε σαν έλεγχος σήματος είτε στα διαγνωστικά, την ώρα που είσαι σε ένα κανάλι που παίζει καλά και μετά κανε το ίδιο σε ένα από αυτά που κάνει παγώματα. Δες το σήμα και στης 2 περιπτώσεις καθώς και το ber αν υπάρχει. Οι 2 κεραίες uhf πως έχουν συνδεθεί? με καλώδια και με ταινία δηλαδή? Φυσικά και ειναι λάθος αυτό, χρειάζεσαι η έναν ενισχυτή με 2 εισόδους uhf η μίκτη με 2 εισόδους uhf. 
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Σε ποια τιμή “θα παραδώσουν” την ταινιοθήκη του Mega; 13/02/2019   Ποιοι ενδιαφέρονται   Συνεχίζεται η διαδικασία καταγραφής της ταινιοθήκης της Τηλέτυπος. Η εταιρεία, που βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, οδεύει σε λύση και εκκαθάριση και όχι σε επαναλειτουργία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Ο πλειστηριασμός της ταινιοθήκης είναι καθοριστικής σημασίας για την τηλεοπτική αγορά, καθώς ο νικητής θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων. Αυτήν την περίοδο γίνεται η αναλυτική καταγραφή του εν λόγω περιουσιακού στοιχείου και είναι μια σύνθετη διαδικασία. Τα δικαιώματα κτήσης ανήκουν στην Τηλέτυπος ΑΕ, όμως με ορισμένους δημιουργούς είχαν υπογραφεί συμφωνίες για την απόδοση συγκεκριμένων ποσοστών από την επανάληψη των σειρών. Ο ειδικός εκκαθαριστής οφείλει στον πλειστηριασμό να καταγράψει αναλυτικά τα δεδομένα αναφορικά και με το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας και με όλα τα υπόλοιπα. Ο πλειστηριασμός τοποθετείται χρονικά τον Μάιο, χωρίς όμως ούτε και αυτό να έχει ξεκαθαριστεί. Η τιμή εκκίνησης θα έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς είναι δεδομένες οι αποτιμήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν, αλλά και αυτές που έκανε η ίδια η διαφημιστική αγορά, όταν το κανάλι, εγκαταλελειμμένο από μετόχους, μετέδιδε μόνο τις σειρές. Τα έσοδα του καναλιού ήταν άνω των 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Οι ανταγωνιστές του Mega επιθυμούν πάντως να αποκτήσουν τις σειρές χωρίς να διαθέσουν πολλά χρήματα. Εκτιμάται μάλιστα πως τουλάχιστον ο ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΪ, το Star αλλά και η Άλτερ Έγκο θα διεκδικήσουν την ταινιοθήκη. Μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και η Digea..   Πηγή Τυπολογίες  
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Έλλειψη ψυχραιμίας 13/02/2019 Για υποκλοπή υλικού κατηγορήθηκαν οι «Ράδιο Αρβύλα» και μάλιστα απο την ίδια την δημοσιογράφο, Έλλη Στάη. Επίμαχο ζήτημα η προβολή της στιχομυθίας της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πριν τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στο Open. Η έλλειψη ψυχραιμίας ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της αντιπαράθεσης για μια δημόσια συζήτηση πριν από μία συνέντευξη.  Οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα»  μετά το θόρυβο που έγιναν αναγκάστηκαν να …κατονομάσουν την πηγή τους, που δεν ήταν άλλη από το  web tv του Open! Ο σταθμός είναι καινούριος και χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά και οργάνωση για να αποφεύγονται οι γκάφες.Σε αυτή την περίπτωση δεν έφταιγε ο ΣΚΑΪ. Και σε κάθε περίπτωση, δεν επρόκειτο και για κάποια σπουδαία αποκάλυψη…   Πηγή Τυπολογίες  

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


Επίγειες λήψεις

Επίγειες λήψεις 

Forums

 1. Επίγεια ψηφιακή λήψη

  Εδω συζητάμε για την επίγεια ψηφιακή λήψη DVB/T - T2

  23
  μηνύματα
 2. Επίγεια αναλογική λήψη

  Εδω συζητάμε για  την αναλογική λήψη "ότι έχει απομείνει"

  • Δεν υπάρχουν μηνύματα
 3. Επίγειοι Δέκτες

  Εδώ συζητάμε για τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες "DVB-T / T2"

  3
  μηνύματα
 4. Τηλεοπτικοί Σταθμοί

  Εδω συζητάμε γενικά για τους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα 

  73
  μηνύματα
 5. Περιφερειακά κανάλια

  Εδώ συζητάμε για τα επίγεια περιφερειακά κανάλια

  1
  μήνυμα
 6. Digea

  Εδώ συζητάμε για τον πάροχο Digea 

  19
  μηνύματα
 7. Ερωτήσεις - προβλήματα

  Ερωτήσεις και προβλήματα σχετικά με την επίγεια λήψη 

  • Δεν υπάρχουν μηνύματα
×