Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Η Telekom Srbija έθεσε σε λειτουργία δύο ακόμη TP στις 23,5Ε   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Από τη θέση του παρόχου της τσεχο-σλοβακικής δορυφορικής πλατφόρμας Skylink, μεταδίδονται άλλα κανάλια HD και SD. Η Telekom Srbija ενεργοποίησε στον δορυφόρο Astra 3Β άλλους δύο αναμεταδότες, οι οποίοι θα χρησιμεύσουν για την ήδη ανακοινωθείσα  πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης.  
   Ο τρίτος  αναμεταδότης του παρόχου λειτουργεί στη συχνότητα 11,817 GHz, την οποία παλαιότερα για λίγο  χρησιμοποίησε η ουκρανική πλατφόρμα  SES Ukraine και πιο πριν η βουλγαρική SatelliteBG. Εκπέμπει εκτός των άλλων και τα κανάλια  HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD και Cinemax2 HD. 
   Ο τέταρτος  αναμεταδότης του παρόχου λειτουργεί  στην συχνότητα 12.402 GHz και στο παρελθόν υπηρέτησε για τη μετάδοση των συνδρομητικών  HD καναλιών  Penthouse. Τώρα υπάρχουν - μεταξύ άλλων - και τα κανάλια Viasat HD (Viasat Nature HD / Viasat History HD), Discovery ID HD, Discovery Showcase HD, Nat Geo HD, BBC Earth και άλλα.
   Η Telekom Srbija στα μέσα του Δεκεμβρίου εγκαινιάζει νέα πληρωμένη δορυφορική τηλεόραση  στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία και την Ερζεγοβίνη. Για τους σκοπούς αυτούς, ο πάροχος θα χρησιμοποιεί τέσσερις αναμεταδότες στον Astra 3Β - οι δύο πρώτοι ξεκίνησαν νωρίτερα, τώρα τέθηκαν σε λειτουργία οι υπόλοιπα δύο.
   Η νέα πλατφόρμα σκοπεύει να προσφέρει περίπου 150 κανάλια, εκ των οποίων 30 σε HD ανάλυση. Η προσφορά των καναλιών κωδικοποιείται στο Conax . Για  την λήψη ο πάροχος θα προμηθεύει αποκωδικοποιητές χωρίς κάρτες.
   Από τεχνική άποψη, τα κανάλια SD παρέχονται σε μορφή MPEG-4 (H.264), ενώ τα κανάλια  HD είναι στον kodek  HEVC (H.265), καθώς επίσης και σε MPEG-4 (H.264).
   Για τους τηλεθεατές των ελεύθερων FTA καναλιών  δεν αλλάζει τίποτα - παραμένει δωρεάν χωρίς κωδικοποίηση μόνο το RTS Svet HD και τα ραδιοφωνικά κανάλια Radio Beograd 1/2, Radio 202, AS FM και το Play Radio που ξεκίνησαν νωρίτερα  στην συχνότητα 11.914 GHz.. Όλα τα άλλα κανάλια  κρυπτογραφούνται με το σύστημα Conax.
   τεχνικές παράμετροι - νέοι αναμεταδότες Telekom Srbija:
    Astra 3B (23,5°E), freq. 11,817 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK
    Astra 3B (23,5°E), freq. 12,402 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK
   τεχνικές παράμετροι – παλαιότεροι αναμεταδότες Telekom Srbija:
   Astra 3B (23,5°E), freq. 11,914 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK
   Astra 3B (23,5°E), freq. 11,797 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK
   Πηγή: parabola.cz ,    Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Το κινηματογραφικό κανάλι AMC δοκιμάζει  FTA στις 9Ε   Το συνδρομητικό  κινηματογραφικό κανάλι AMC της εταιρίας AMC Networks International ξεκίνησε δοκιμαστική μετάδοση στον δορυφόρο Eutelsat 9Β απόπου θα προσφέρει  νέα διανομή  για τις χώρες πρώην σοβιετικής ένωσης.
    
   Το κανάλι εμφανίστηκε στην θέση AMC PE (Paneuropean) του αναμεταδότη του  Eutelsat στη συχνότητα 12.226 GHz, ο οποίος εργάζεται στην  δέσμη της Βόρειας Ευρώπης και τις χώρες της Βαλτικής. Η λήψη αυτού του αναμεταδότη είναι επίσης δυνατή στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία. Ωστόσο, οι συνθήκες λήψης ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ τους - το σήμα στην Κεντρική Ευρώπη μειώνεται σταδιακά. Οι καλύτερες συνθήκες λήψης θα είναι στην ανατολική Σλοβακία, πιο χειρότερη θα είναι στη Νότια Βοημία.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   AMC PE – Φώτο από τη λήψη του καναλιού
   Στο κανάλι AMC παρέχονται τα ρωσικά και ουκρανικά σήματα  ήχου. Υπάρχει επίσης στην διάθεση και  η προαιρετική έκδοση αγγλικής γλώσσας. Οι  τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν την προσφορά του καναλιού AMC με τις άλλες αγορές με την έκδοση που μεταδίδεται  σε μας (ΣΣ ο συντάκτης του άρθρου εννοεί την Τσεχία)
   Το σήμα AMC στον δορυφόρο  Eutelsat 9Β πιθανώς θα χρησιμεύσει σαν γραμμή διανομής  για τους παρόχους συνδρομητικων δικτύων  στις πρώην σοβιετικές χώρες. Στη Ρωσία το κανάλι AMC δεν σημείωσε την αποδοχή του κοινού  για αυτό θα τερματίσει στις 31 Δεκεμβρίου 2018 και μαζί με το κανάλι MGM HD θα αντικατασταθεί από νέα κανάλια το Hollywood και το  Hollywood HD.
   τεχνικές παράμετροι - AMC PE:
   Eutelsat 9B (9°E), freq. 12,226 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8SPK, FTA
   Πηγή: parabola.cz  Επιμέλεια:Tasos.cz    -----------------------------------------------------------------------------------------------   Για όσους θέλουνε να βάλουν η να ακούσουν ένα τραγούδι εδώ:  
   Για όσους θέλουνε να διαβάζουνε κάθε μέρα το "Σαν σήμερα" εδώ: "Οι σύνδεσμοι δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" «Κίτρινα γιλέκα» στα κατεχόμενα Έτοιμοι να τα φορέσουν οι εργολάβοι στα κατεχόμενα 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - 16:48 Θα κατέβουμε με τα κίτρινα γιλέκα, όπως στη Γαλλία, όλοι μαζί στη Λευκωσία, δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου εργολάβων, Τζαφέρ Γκιουρτζαφέρ με τον τ/κ Τύπο να κάνει εκτενή αναφορά στο τελεσίγραφο που έδωσαν στην «κυβέρνηση» να ανακαλέσει το «πολεοδομικό διάταγμα» της περιοχής Αμμοχώστου, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

   Ο σύνδεσμος πραγματοποίησε χθες βράδυ συνέλευση στην Αμμόχωστο με την συμμετοχή τοπικών οργανώσεων και των «δημάρχων» Αμμοχώστου, Τρικώμου και Αγίου Σέργιου που αφορά το «διάταγμα». Με την «κυβέρνηση» να δηλώνει ότι δεν θα κάνει πίσω και να το έχει θέσει σε εφαρμογή από προχθές μέχρι το τέλος του 2019 και την κατάρτιση χωροταξικού σχεδίου, οι εργολάβοι είναι οι πρώτοι που βγαίνουν μπροστά εξαγγέλλοντας μέτρα.

   Ο Γκιουρτζαφέρ είπε ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα μεγάλο φιάσκο και ζητεί κατάργηση του «διατάγματος» και εκπόνηση μελετών, χωροταξικής και αστικής, για την οικοδομική ανάπτυξη της περιοχής, σημειώνοντας ότι η Αμμόχωστος είναι μια πόλη εγκλωβισμένη από δύο μεριές.

   Έκανε ιδιαίτερη μνεία στη μόλυνση που προκαλείται από το λιμάνι Αμμοχώστου και υπενθύμισε ότι για την ανάπτυξη της πόλης, ο σύνδεσμος εργολάβων είχε ζητήσει από την «κυβέρνηση» να ζητήσει από τον τουρκικό στρατό να αποσυρθεί από την παραλιακή περιοχή.

   Αναφερόμενος στις προσπάθειες της οργάνωσής του για την προετοιμασία ενός πολεοδομικού σχεδίου για την περιοχή, ο Γκιουρτζαφέρ σημείωσε ότι διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έγινε ο σχεδιασμός στη Σκωτία, τη Μάλτα, την Τουρκία, τη Γαλλία και τις ελεύθερες περιοχές. Ψηλά κτίρια, είπε, υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο και έφερε ως παράδειγμα το κτίριο 30 ορόφων που χτίζεται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

   Σύμφωνα με τον ίδιο, στα κατεχόμενα υπάρχει ζήτηση για 10.000 κατοικίες ετησίως, εξηγώντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια υπήρξε ανάγκη 5.000 κατοικιών από άτομα που μένουν στα κατεχόμενα και 5.000 κατοικίες για Τουρκοκύπριους που ζουν στο εξωτερικό και αλλοδαπούς.

   Ανέφερε επίσης ότι με μια οριζόντια πολεοδομική ανάπτυξη, για την κατασκευή 10.000 κατοικιών θα χρειαζόταν γη 10.000 στρεμμάτων ενώ με μια κάθετη ανάπτυξη (ψηλά κτίρια) μόνο 300 στρέμματα.

   Κατήγγειλε ότι η «υπουργός εσωτερικών», Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς συμφωνούσε μαζί του μέχρι τις πλημμύρες την περασμένη εβδομάδα.

   Η Γενί Ντουζέν γράφει ότι οι εργολάβοι ζητούν να δοθεί άδεια για 12οροφα κτίρια στην περιοχή Αμμοχώστου, Τρικώμου και Αγίου Σέργιου αλλά και να ενταχθεί στην ζώνη πολεοδομικής ανάπτυξης το χωριό Άγιος Ηλίας κοντά στο Μπογάζι. Πηγή : 24 NEWS  
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Το βρετανικό FreeSports δοκιμάζει στον Astra 2G
   Το βρετανικό αθλητικό κανάλι FreeSports ξεκίνησε δοκιμαστική εκπομπή στον δορυφόρο Astra 2G. Το κανάλι μεταδίδεται από αναμεταδότη που λειτουργεί στην ευρωπαϊκή δέσμη, πράγμα που σημαίνει ότι η λήψη είναι απρόσκοπτη με κάτοπτρα μικρού μεγέθους ακόμη και στη Τσεχία.
   Η FreeSports επέστρεψε μετά από πάροδο χρόνου για δοκιμές στην Ευρώπη.. Θυμίζουμε ότι και πριν εμφανίστηκε δοκιμαστική εκπομπή του FreeSports HD με ευρωπαϊκή κάλυψη. Τότε η δορυφορική διανομή του καναλιού τερματίστηκε μετά από μερικές ημέρες. To FreeSports εμφανίστηκε στον αναμεταδότη παράλληλα με τα μουσικά κανάλια του παρόχου The Box Plus Network. Το κανάλι βρίσκεται σε λειτουργία δοκιμής, για αυτό το όνομα του σταθμού είναι 6703 και είναι επίσης το αναγνωριστικό υπηρεσίας ID του καναλιού.

   FreeSports - Φώτο από τη λήψη του καναλιού
   Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το FreeSports θα παραμείνει στον αναμεταδότη. Η μετάδοση πρέπει να παραμείνει σε καθεστώς FTA γιατί το κανάλι αποτελεί μέρος της προσφοράς της πλατφόρμας Freesat UK, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το κανάλι πρέπει να μεταδίδει το πρόγραμμά του μελλοντικά και στην Ευρώπη. Το FreeSports μεταδίδει ελκυστικό αθλητικό περιεχόμενο - ποδόσφαιρο, ράγκμπι, τένις, χόκεϊ επί πάγου, MMA, μπάσκετ, κρίκετ, Speedway, Nascar, στίβος, πάλη και πολλά άλλα.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   FreeSports - Φώτο από τη λήψη του καναλιού
   τεχνικές παράμετροι - FreeSports (θέση 6703):
   Astra 2G (28,2°E), freq. 11,627 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA, ευρωπαϊκή δέσμη
   επίσημες τεχνικές παράμετροι - FreeSports:
   Astra 2E (28,2°E), freq. 11,426 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA, βρετανική δέσμη
   Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια:Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τα μουσικά Kiss και Box Hits επίσημα πλέον από τον Astra 2G

   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Άλλα δυο βρετανικά κανάλια μουσικών βιντεοκλίπ μπορούνε να ληφθούνε επίσημα από τον δορυφόρο Astra 2G. Η The Box Plus Network προσφέρει πλέον επίσημα τα μουσικά κανάλια Kiss και Box Hits από την νέα χωρητικότητα του φορέα εκμετάλλευσης Globecast.


   Μετά τα κανάλια Kerrang! και Box Upfront σήμερα ξεκίνησε η κανονική εκπομπή στον δορυφόρο Astra 2G άλλων δυο μουσικών καναλιών – του Kiss και του Box Hits.


   Τα κανάλια εκπέμπουν από τον ίδιο αναμεταδότη στον δορυφόρο Astra 2G στην ισχυρή ευρωπαϊκή δορυφορική δέσμη , πράγμα που σημαίνει ότι η λήψη είναι απρόσκοπτη και με μικρά κάτοπτρα (από 60 cm) και στην Κεντρική Ευρώπη.


   τεχνικές παράμετροι - Kiss, Box Hits:
   Astra 2G (28,2°E), freq. 11,627 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK


   Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια:Tasos.cz
  • 2
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Μάλιστα Νεκτάριε το πακέτο αφορά τους  δορυφόρους Astra 1KR/1L/1M/1N στις 19.2°E. Πως και δεν εχεις δορυφορική λήψη, υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην δορυφορική σου εγκατάσταση?
  • 2
   Sat News
   neoktistos - Δημοσιεύτηκε
   Καλησπέρα, φίλε Τάσο. Επειδή δεν παρακολουθώ τελευταία τους πίνακες στις σχετικές σελίδες (συν τ' ότι δεν έχω δορυφορική λήψη), αναφέρεται πού εκπέμπει το σχετικό πακέτο; Αν δεν κάνω λάθος, μάλλον στον Astra 1, στις 19,2 Ανατολικά είναι, σωστά;
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τo Kerrang!  και το Box Upfront  πέρασαν σε κανονική μετάδοση
   Η GlobeCast ξεκίνησε την κανονική εκπομπή δύο βρετανικών μουσικών καναλιών του Kerrang! και του Box Upfront στον δορυφόρο Astra 2G. Αυτό καθιστά δυνατή τη λήψη των καναλιών σε όλη την Ευρώπη.
   Η GlobeCast στο τέλος του Οκτωβρίου είχε συνάψει νέα συμφωνία με την  The Box Plus Network για την παροχή δορυφορικών διανομών του συνόλου του χαρτοφυλακίου των καναλιών μουσικής - δηλαδή των Kerrang!, The Box, Box Upfront, Box Hits, Kiss TV, Magic TV στον δορυφόρο Astra 2G. Η δοκιμαστική μετάδοση των καναλιών  εμφανίστηκε διαδοχικά σε έναν από τους αναμεταδότες του Astra 2G στην ισχυρή ευρωπαϊκή δέσμη η οποία μπορεί να ληφθεί σε κάτοπτρα με μικρές διαστάσεις στην Κεντρική Ευρώπη.

   Εικόνα 1 - Kerrang! - στιγμιότυπο από τη λήψη του καναλιού Η δοκιμαστική εκπομπή των καναλιών χρησιμοποιήθηκε για τη βελτιστοποίηση των κωδικοποιητών και της ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παρόχου. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών υπήρξαν ακανόνιστες διακοπές στη διανομή. Η επίσημη μετάδοση της εκπομπής έχει ήδη ξεκινήσει με το Kerrang! και το Box Upfront. Τα κανάλια αυτά   ήδη εκπέμπουνε κάτω από τα πραγματικά τους ονόματα συμπεριλαμβανομένου του EPG (Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος), οι υπόλοιποι σταθμοί έχουν μόνο τα αριθμητικά ονόματα που αντιστοιχούν στην ταυτότητα της υπηρεσίας τους ID. Το Kerrang! Και το  Box Upfront άρχισαν να εκπέμπουνε FTA στην  Ευρώπη τον Απρίλη του 2013. Μετά από 3 χρόνια η εκπομπή τους μεταφέρθηκε στην βρετανική δέσμη. Τώρα μετά από χρόνια οι λάτρεις των βρετανικών μουσικών καναλιών μπορούνε να γιορτάσουνε την μεγάλη επιστροφή των αγαπημένων τους καναλιών.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Εικόνα 2 - Box Upfront - στιγμιότυπο από τη λήψη του καναλιού Το Kerrang! είναι μουσικό κανάλι επικεντρωμένο στη ροκ μουσική, ενώ το Upfront Box (πρώην Heat) είναι μουσικό κανάλι αφιερωμένο στην mainstream pop μουσική. τεχνικές παράμετροι: δορυφόρος: Astra 2G (28,2 ° E)
   συχνότητα: 11.627 GHz
   πόλωση: κάθετη
   SR: 22000
   FEC: 5/6
   πρότυπο: DVB-S
   διαμόρφωση: QPSK
   Kerrang!
   υπηρεσία ID: 6726
   video PID: 2310 (MPEG-2/SD)
   audio PID: 2311 (Αγγλικά, MPEG) 
   Σύστημα CA: κανένα, FTA
   Box Upfront
   service ID: 6724
   video PID: 2313 (MPEG-2/SD) 
   audio PID: 2314 (Αγγλικά, MPEG) 
   Σύστημα CA: κανένα, FTA
   Πηγή: Parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz 
  • 0
   Ειδήσεις από την Κύπρο
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Χωρίς συγκοινωνίες και σήμερα η Πάφος - Κατεβαίνουν στο Προεδρικό οι παφίτες; Προειδοποιούν με κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - 09:06 Xωρίς λεωφορεία παραμένει η Επαρχία Πάφου και σήμερα ενώ οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου προειδοποιούν με κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων. Σύμφωνα με τον Χρίστο Ευαγγέλου, εκπρόσωπο των οδηγών του Ο.ΣΥ.ΠΑ σε περίπτωση που μέχρι σήμερα δεν υπάρξει καμία εξέλιξη, τότε οι εργαζόμενοι του Ο.ΣΥ.ΠΑ. θα μεταβούν αύριο με λεωφορεία έξω από το Προεδρικό . Η επ΄αόριστον απεργία που επανήρχισε συνεχίζεται και σήμερα αφού μέχρι στιγμής δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη στο θέμα της εργατικής διαφοράς μεταξύ Υπουργείου Μεταφορών και εταιρείας. “Το πρόβλημα της ασυνεννοησίας μεταξύ του Υπουργείου και της εταιρείας συνεχίζεται εδώ και οκτώ χρόνια με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου να είναι απλήρωτοι τον Νοέμβριο μήνα, και να μην μπορεί να εξασφαλιστεί η μισθοδοσία τους για τον Δεκέμβριο καθώς και ο 13ος μισθός", είπε με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ευαγγέλου. Ο κ. Ευαγγέλου αναφέρθηκε στην ανασφάλεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου και απηύθυνε έκκληση στο Υπουργείο Μεταφορών να διαβουλευθεί είτε με την εταιρεία είτε και με τους ίδιους τους εργαζόμενους με σκοπό την εξεύρεση μιας λύσης. Από την διαφορά του Ο.ΣΥ.ΠΑ. με το Υπουργείο Μεταφορών, είπε, θυματοποιούνται και οι ίδιοι . Η επ’ αόριστον απεργία των εργαζομένων στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου ξεκίνησε εκ νέου από το Σάββατο - μετά από διακοπή κάποιων ημερών σε ένδειξη καλής θέλησης - με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία για χιλιάδες μαθητές , επισκέπτες, συνταξιούχους και εργαζόμενους που μεταβαίνουν καθημερινά με τις δημόσιες συγκοινωνίες, να συνεχίζεται. Πηγή : 24 NEWS "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   28,2E: CBS Action μετονομάζεται σε CBS Justice
   Η AMC Networks International UK μετενόμασε  ένα από τα δωρεάν κανάλια της. Το κανάλι CBS Action τώρα ονομάζεται CBS Justice. Το κανάλι συνεχίζει να εκπέμπεται χωρίς  κωδικοποίηση (FTA) από  την τροχιακή θέση 28,2 ° E και επίσης σε επίγεια εκπομπή στα βρετανικά νησιά στο πλαίσιο της υπηρεσίας Freeview.
    
   Το CBS Action, μετά τη μετονομασία σε CBS Justice, μεταδίδεται μέσω του δορυφόρου Astra 2F στην βρετανική δέσμη. Οι συνθήκες λήψης εκτός των βρετανικών νήσων ποικίλλουν ανάλογα με τη θέση της λήψης.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   CBS Justice Φώτο από τη λήψη του καναλιού
   Το κανάλι CBS Justice μεταδίδει συναρπαστικά θρίλερ, sci-fi και ταινίες δράσης. Το κανάλι μεταδίδει διάσημες τηλεοπτικές σειρές από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές βιβλιοθήκες του κόσμου. Οι  τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους όπως  το Star Trek, NCIS, Walker, Texas Ranger και Ultimate Force.
   "Οι σύνδεσμοι δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   τεχνικές παράμετροι - CbS Justice (πρώην CBS Action):
   Astra 2F (28,2°E), freq. 11,344 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA,  Βρετανική δέσμη   Πηγή:  parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


Ειδήσεις - Νέα

Ειδήσεις - Νέα 

Forums

 1. Sat News

  Ειδήσεις για τα δορυφορικά 

  65
  μηνύματα
 2. Media News

  Ειδήσεις για τα Media 

  3
  μηνύματα
 3. Νέα κανάλια - πακέτα

  Ειδήσεις για νέα κανάλια - πακέτα 

  • Δεν υπάρχουν μηνύματα
 4. Τεχνολογικές ειδήσεις

  Τεχνολογικές ειδήσεις 

  • Δεν υπάρχουν μηνύματα
 5. Ειδήσεις από την Κύπρο

  Διάφορες ειδήσεις από την Κύπρο 

  2
  μηνύματα
 6. Συνδρομητικά μπουκέτα

  Συνδρομητικά μπουκέτα  

  3
  μηνύματα
×