Jump to content
 • Recent Posts / Topics

  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Το Nickelodeon και το Paramount Comedy στη Ρωσία μέσω πλατφόρμας Orion Η ρωσική εταιρεία Orion θα παράσχει στους καλωδιακούς φορείς τη διανομή των δύο προγραμμάτων της διεθνούς εταιρείας χαρτοφυλακίου Viacom και συγκεκριμένα του Nickelodeon και του Paramount Comedy. Δύο δορυφόροι τηλεπικοινωνιών χρησιμοποιούνται από την Orion. Ο πρώτος δορυφόρος είναι ο Horizons 2 (στις 85 ° E) με κάλυψη της Ευρωπαϊκής Ρωσίας, της Ουαλίας και της Σιβηρίας και ο δεύτερος δορυφόρος είναι ο Express AM5 (στις 140 ° E ) ο οποίος  καλύπτει το ανατολικό τμήμα της Ρωσίας. Και τα δύο σήματα διανομής καναλιών διαδινόταν προηγουμένως μέσω του δορυφόρου ABS 2Α (στις 74,7 ° Ε). Η συνεργασία της Orion με τη Viacom ξεκίνησε το 2016. Τότε τα κανάλια MTV Russia, Paramount Channel και Spike τοποθετήθηκαν στην δορυφορική χωρητικότητα της  Orion. Η Orion για το ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας χρησιμοποιεί την πλατφόρμα DTH της Telekarta. Αυτή η δορυφορική υπηρεσία μεταδίδεται από τους δορυφόρους Horizons 2 και Intelsat 15 στις  85 ° Ε. Πηγή: parabola.cz, Eπιμέλεια: Tasos.cz
    
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Η nc + μετατρέπεται σε Platforma Canal+ Η πολωνική συνφρομητική δορυφορική τηλεόραση nc+ θα παρουσιαστεί στους πελάτες με το νέο σήμα  Platforma Canal+.  Το τρέχον όνομα nc + δημιουργήθηκε το 2013 μετά τη συγχώνευση δύο πρώην υπηρεσιών DTH  της Cyfra + και της πλατφόρμας n.
    
   Μετά από χρόνια, ο πλειοψηφικός ιδιοκτήτης του ομίλου Canal+ Group αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της πληρωμένης υπηρεσίας του στην πολωνική αγορά. Η ακριβής ημερομηνία για τη μετονομασία της πλατφόρμας δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Ωστόσο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί φέτος - πιθανώς τον Σεπτέμβριο του 2019. Η  εταιρία ITI Neovision δήλωσε ότι το Canal + έχει γίνει συνώνυμο με την υψηλότερη ποιότητα τηλεόρασης. Η εταιρεία σημείωσε ότι στη συμπαραγωγή με το Canal + δημιουργήθηκαν εικονικές και βραβευμένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως  «Ida» ή "Cold War" (ο Ψυχρός Πόλεμος). Επιπλέον  το εμπορικό σήμα συνδέεται με τεχνολογικές καινοτομίες - όπως η εισαγωγή εκπομπών σε HD και  σε 4K. Ο πάροχος  θέλει επίσης να παρουσιάσει σύντομα  και την υπηρεσία OTT. Η ITI Neovision κατέχει το 51% του Canal+ Group, 32%  του TVN και 17%  του Liberty Global  ιδιοκτήτη της UPC Πολωνίας. πηγή: satkurier.pl, παρουσίαση: parabola.cz, επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Δοκιμές σε DVB-S2X στον Express AT1 Σε έναν από τους δορυφορικούς αναμεταδότες του δορυφόρου Express AT1 (στις 56 ° E) εμφανίστηκαν τεχνικές δοκιμές σε διαμόρφωση DVB-S2X και 16APSK. Για τους σκοπούς της δοκιμής χρησιμοποιείται  η χωρητικότητα  στην συχνότητα 11.765 GHz με αριστερόστροφη πόλωση. Ο ρυθμός συμβόλων του πακέτου είναι 31400 ksymb / s και το FEC 25/36. Το πρότυπο πλατφόρμας είναι η διαμόρφωση DVB-S2X και 16APSK. Ο αναμεταδότης λειτουργεί σε ευρεία δέσμη  που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και εν μέρει της Ανατολικής Ευρώπης. Στο πολυπλέκτη μεταδίδονται συνολικά 5 κανάλια  HEVC - δύο σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση (UHD) και τρία σε ανάλυση HD. Όλοι οι σταθμοί κρυπτογραφούνται με το σύστημα Verimatrix. Οι λόγοι των δοκιμών δεν είναι ακόμη γνωστοί. τεχνικές παράμετροι των δοκιμών: Express AT1 (56°E), freq. 11,765 GHz, pol. L, SR 31400, FEC 25/36, DVB-S2X, 16APSK, CA Verimatrix Σημείωση: Επειδή πρόκειται για δοκιμαστική μετάδοση, οι παράμετροι των πολυπλεκτών και το μεταδιδόμενο περιεχόμενο  ενδέχεται να αλλάξουν. πηγή: flysat + vl.info, παρουσίαση: parabola.cz, επιμέλεια:Tasos.cz
    
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Το Rai 4K ξεκίνησε επίσημη μετάδοση Ο ιταλικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας Rai παρουσίασε χτές 15.7.2019  εκπομπές σε 4Κ Ultra High Definition (UHD). Το Rai 4K το οποίο είχε προηγουμένως μεταδοθεί ακανόνιστα και μέχρι στιγμής ανεπίσημα με δοκιμές, είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες της ελεύθερης δορυφορικής πλατφόρμας TivúSat. Το Rai 4K είναι το πρώτο δωρεάν κανάλι 4K από την Ιταλία που μεταδίδεται από την τροχιακή θέση 13 ° E όπου σταθμεύουν οι δορυφόροι Eutelsat Hot Bird. Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια το Rai 4K είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει επίσημες εκπομπές την 1η Ιουλίου 2019. Η έναρξη αναβλήθηκε για δύο εβδομάδες για τεχνικούς λόγους. Η Rai ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την καθυστέρηση στην εκκίνηση του Rai 4K. Το Rai 4K θα προσφέρει στους τηλεθεατές κινηματογραφικές ταινίες, σειρές, θεατρικές και όπερες, ντοκυμαντέρ   σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια (UHD) 4K.  Τεχνικές παράμετροι - Rai 4K: δορυφόρος: Eutelsat Hot Bird 13C (13 ° E)
   συχνότητα: 11,219 GHz
   πόλωση: οριζόντια
   SR: 29900
   FEC: 3/4
   πρότυπο: DVB-S2
   διαμόρφωση: 8PSK
   Rai 4Κ
   αναγνωριστικό υπηρεσίας: 2101
   Βίντεο PID: 101 (HEVC / 4K)
   Ήχος PID: 102 (AC3, Ιταλικά), 103 (AC3, Αγγλικά)
   Σύστημα CA: Nagra MA Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Η nc + ξεκίνησε το Canal + Sport 3 και το Canal + Sport 4
   Στην πολωνική αγορά, ξεκίνησαν δύο νέα αθλητικά κανάλια το Canal + Sport 3 και το Canal + Sport 4.  
   Τα νέα κανάλια εμφανίστηκαν στην προσφορά της δορυφορικής συνδρομητικής πλατφόρμας nc+. 
   Τα κανάλια θα παρουσιάσουν όλους τους 296 αγώνες του πολωνικού κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος PKO Ekstraklasa,  τηλεπεριοδικά πρωταθλημάτων που προετοιμάζονται από δημοσιογράφους και ειδικούς της CANAL + καθώς και τις καλύτερες στιγμές αγώνων και τις αγωνιστικές αναλύσεις. 
   Το πρόγραμμα των σταθμών θα συμπληρωθεί με αγώνες από το αρχείο των πιο ενδιαφερόντων γεγονότων του πρωταθλήματος των τελευταίων χρόνων και με  υλικό  από την τρέχουσα σεζόν όπως δήλωσε ο πάροχος  της πλατφόρμας. 
   Τα νέα κανάλια είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές της nc + χωρίς πρόσθετες χρεώσεις σε πακέτα με οκτώ προγράμματα CANAL + καθώς και σε συνδρομητές της Orange TV Polska και συνδρομητές πακέτων CANAL + στο πλαίσιο player +.
   Όλοι οι αγώνες του PKO Ekstraklasa, οι καλύτερες στιγμές, οι αναλύσεις και τα τηλεπεριοδικά του πρωταθλήματος θα μεταδοθούν επίσης από τα υπόλοιπα κανάλια CANAL + και nSport + καθώς και από την υπηρεσία nc + GO και CANAL + Sport Online.
   Τα προγράμματα CANAL + Sport 3 και CANAL + Sport 4 θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές της nc +  στην 107η και 108η θέση. Η μετάδοση είναι εγγυημένη μέχρι τις 31 Μαΐου 2021.
   τεχνικές παράμετροι - CANAL + Sport 3, CANAL + Sport 4:
   Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 10,892 GHz, pol. H, SR 27500, FEC ¾, DVB-S2/8PSK, CA Conax + Mediaguard + Viaccess
   Πηγή: parabola.cz, επιμέλεια:Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Η Telekarta επεκτείνεται με το Russian Extreme Ultra και Ultra HD Cinema Δύο κανάλια με εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια (UHD / 4K) θα εμφανιστούν σύντομα στη ρωσική δορυφορική πλατφόρμα  Telekarta. Πρόκειται για τα κανάλια  Russian Extreme Ultra και Ultra HD Cinema. Η πλατφόρμα Telekarta χρησιμοποιεί χωρητικότητες στους δορυφόρους Horizons 2 και Intelsat 15  στις 85,2 ° E. Η εκπομπή είναι στο πλαίσιο Simulcrypt κωδικοποιημένη με τα συστήματα   Conax και  Irdeto. Το αθλητικό και ψυχαγωγικό κανάλι Russian Extreme Ultra είναι σχεδιασμένο για όλα τα είδη ακραίων αθλημάτων, ταξιδιών και ενεργού τρόπου ζωής. Επιπλέον μεταδίδει βραδινές ταινίες γεμάτες αδρεναλίνη. Το κανάλι  Ultra HD Cinema μεταδίδει τις πιο δυναμικές και διασκεδαστικές ταινίες δράσης. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα κανάλια 4K στη ρωσική αγορά που προσφέρει στους θεατές ήχο surround σε φορμάτ Dolby Digital 5.1. Πηγή: telesat-news.net, παρουσίαση: parabola.cz, επιμέλεια:Tasos.cz
    
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Η Trikolor TV έχει αλλάξει παραμέτρους και σε άλλον αναμεταδότη
   Ο μεγαλύτερος φορέας εκμετάλλευσης της ρωσικής πλατφόρμας DTH  η Trikolor TV άλλαξε  τις παραμέτρους ενός άλλου πολυπλέκτη που εκπέμπει για το δυτικό τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις 36 ° E όπου σταθμεύουν οι δορυφόροι Eutelsat 36B και Express AMU1.
     Οι αλλαγές παραμέτρων σχετίζονται με τον μοναδικό πολλυπλέκτη της Trikolor TV  ο οποίος μεταδίδει στους 11.958 GHz. Ο ρυθμός συμβόλων αυξήθηκε από 27500 ksymb / s σε 30000 ksymb / s και το FEC άλλαξε από 3/4 σε 5/6. Η χωρητικότητα αυτής της πολυπλεξίας μετά την αλλαγή των παραμέτρων αυξήθηκε κατά 13,1 Mbit / s σε 74,3 Mbit / s. Η αποκτηθείσα χωρητικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της προσφοράς προγράμματος, ειδικά για την προσθήκη ενός επιπλέον καναλιού σε ανάλυση Ultra HD.
   Η Trikolor TV  στην αναφερθείσα συχνότητα 11,958 GHz  συνεχίζει να εκπέμπει  τα κανάλια Ultra HD Cinema, Fashion One HD  και το κρατικό κανάλι Rossija 1 HD. Η εκπομπή όλων των καναλιών κωδικοποιείται με τα συστήματα κρυπτογράφησης ADEC και  DRE Crypt.
   νέες τεχνικές παράμετροι - Trikolor TV :
   Eutelsat 36B (36°E), freq. 11,958 GHz, pol. L, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK
   αρχικές τεχνικές παράμετροι - Trikolor TV :
   Eutelsat 36B (36°E), freq. 11,958 GHz, pol. L, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK
   Η Tricolor TV διαθέτει  ήδη δύο πολυπλέκτες  με τις νέες παραμέτρους (SR 30000, FEC 5/6). Το δεύτερο mux με τέτοιες παραμέτρους μεταδίδεται στους 12.418 GHz. Το υψηλότερο FEC 5/6 χρησιμοποιεί επίσης η συχνότητα 12.360 GHz.
   Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια:Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Το κανάλι ταινιών eoTV τελείωσε στον Astra Το δωρεάν κανάλι ταινιών eoTV δεν μπορεί πλέον να λαμβάνεται από τον ευρωπαϊκό δορυφόρο Astra στις 19.2 ° E. Η ημερήσια διανομή αυτού του καναλιού έχει απενεργοποιηθεί. Πριν από μερικούς μήνες τερμάτισε και η βραδινή μετάδοση του καναλιού.  Το τηλεοπτικό κανάλι eo  TV  (Europe Original TV) ξεκίνησε στα τέλη του 2015 και από την αρχή ο πάροχος του σταθμού προσπάθησε να προσφέρει στους θεατές τις καλύτερες πρωτότυπες ευρωπαϊκές σειρές και ταινίες από τη Σουηδία, την Αγγλία, την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Το κανάλι αρχικά μεταδόθηκε σε κοινή χωρητικότητα με το παιδικό κανάλι RiC. Πριν από δύο χρόνια o πάροχος ξεκίνησε ολοήμερη δορυφορική μετάδοση από  νέα συχνότητα.
   Το κανάλι ταινιών eoTV τελείωσε στον Astra Το Μάιο του τρέχοντος έτους το πρωτοδικείο του Μονάχου κίνησε διαδικασία πτώχευσης κατά της περιουσίας του ιδιοκτήτη του EO Television GmbH. Η διαδικασία κινήθηκε λόγω αφερεγγυότητας και υπερχρέωσης. πρώην τεχνικές παράμετροι - eoTV (η εκπομπή τελείωσε!):
   Astra 1KR (19,2°E), freq. 10,921 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, FTA προηγούμενες τεχνικές παράμετροι - eoTV (η μετάδοση εδώ τερμάτισε!):
   Astra 1N (19,2°E), freq. 12,692 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια:Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   7E: Τα κανάλια Cine Film και Cine Series FTA σε νέο TP Τα ελεύθερα κινηματογραφικά κανάλια Cine Film και Cine Series  σε κλασσική ανάλυση SD ξεκίνησαν σήμερα διανομή σε νέα συχνότητα στον δορυφόρο  Eutelsat 7B στις 7 ° E. Η εκπομπή συνεχίζει να είναι ελεύθερη (FTA) .
    
   Μέχρι σήμερα τα κανάλια  Cine Film και Cine Series  έχουν εκπεμφθεί σε πελάτες με παλαιότερους δέκτες ανάλυσης SD στον ίδιο δορυφόρο στους 11.387 GHz. Ο πάροχος συνεχίζει να εκπέμπει και σε αυτή την αρχική συχνότητα. Και τα δύο κανάλια πρόσφατα μεταδίδονται στην νεα συχνοτητα  11.345 GHz. Το Cine Film και Cine Series είναι περσικά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά κανάλια σειρών. Στο κοινό παρουσιάζουν ελκυστικό περιεχόμενο στην αρχική μορφή  που βρίσκεται κυρίως με τη μορφή υποτίτλων στα Περσικά. Οι τηλεθεατές μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν και τα δυο κανάλια σε ανάλυση HD. Οι παράμετροι διανομής σε HD δεν έχουν αλλάξει. https://www.parabola.cz/img_news/201907/111.jpg
   Cine Film – στιγμιότυπο από την λήψη του καναλιού Και τα τρία multiplex μεταδίδονται μέσω δορυφόρου Eutelsat 7B σε δέσμη Ευρώπη Β η οποία κατευθύνεται προς την περιοχή της Μεσογείου. Η λήψη είναι επίσης δυνατή στην Κεντρική Ευρώπη με κάτοπτρα μεγαλυτέρων διαστάσεων  (διάμετρος περίπου 120 cm). Νέες τεχνικές παράμετροι - Cine Film, Cine Series:
   Eutelsat 7B (7°E), freq. 11,345 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, FTA Προηγούμενες τεχνικές παράμετροι - Cine Film, Cine SeriesQ
   Eutelsat 7B (7°E), freq. 11,387 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, FTA τεχνικές παράμετροι - Cine Film HD, Cine Series HD:
   Eutelsat 7B (7°E), freq. 11,304 GHz, pol. H, SR 29700, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Antik Sat: Το ερωτικό κανάλι  Dorcel TV σε ανάλυση HD
   Ο πάροχος  Antik Telecom επεκτείνει το φάσμα των καναλιών υψηλής ευκρίνειας (HDTV). Πρόσφατα οι πελάτες της δορυφορικής υπηρεσίας Antik Sat μπορούν να παρακολουθήσουν  σε υψηλή ευκρίνεια το κανάλι για ενήλικες Dorcel HD.
   Το κανάλι Dorcel TV δεν είναι ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα στην πλατφόρμα DTH του Antik Sat. Ο πάροχος έχει προσφέρει μέχρι στιγμής αυτό το κανάλι σε κλασική ανάλυση SD. Από την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 μπορούν να παρακολουθήσουν το κανάλι σε τεχνικά ανώτερη ποιότητα - HD.
   Προς το παρόν οι πελάτες του  Antik Sat έχουν στη διάθεσή τους την αρχική έκδοση SD του Dorcel TV και  ταυτόχρονα την νέα έκδοση του καναλιού σε ποιότητα HD. Για τους πελάτες με συνδρομητικούς δέκτες  το Dorcel TV HD θα συντονιστεί αυτόματα. Οι άλλοι πελάτες με δικούς τους δέκτες και μοντούλες πρέπει να συντονίσουν χειροκίνητα το κανάλι  εισάγοντας τις παρακάτω παραμέτρους.
   Η έκδοση SD του Dorcel TV σύντομα θα απενεργοποιηθεί.
   τεχνικές παράμετροι - Dorcel HD
   δορυφόρος: Eutelsat 16A (16 ° E)
   συχνότητα: 11,231 GHz
   πόλωση: κάθετη
   SR: 42000 ksymb / s
   FEC: 4/5
   πρότυπο: DVB-S2
   διαμόρφωση: QPSK
   Dorcel TV HD
   service ID: 769
   video PID: 269 (MPEG-4/HD)
   audio PID:  3691 (MPEG, Αγγλικά)
   CA συστήματα: Conax (CAID 0B00), Videoguard (CAID 0911, 091F), Nagra ΜΑ (CAID 1830)
   Η  διαμόρφωση του καναλιού Dorcel HD για το Antik Sat παρέχεται τεχνικά από τον φορέα εκμετάλλευσης της πολυπεριφερειακής πλατφόρμας Total TV. Για το λόγο αυτό, η εκπομπή κρυπτογραφείται όχι μόνο με το σύστημα Conax (CAID 0B00) για τις κάρτες Antik Sat, αλλά και από τα συστήματα πρόσβασης υπό όρους Videoguard (CAID 0911 και 091F) για τις ανάγκες της Total TV και επίσης με το σύστημα Nagra MA (CAID 1830) για την κροατική πλατφόρμα MAXtv.
   Το κανάλι Dorcel TV HD / SD μεταδίδει ερωτικό περιεχόμενο που προορίζεται αποκλειστικά για ενήλικες.
   Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz

Welcome to Newsat

Welcome to Newsat, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Newsat by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends

Send personal messages to other members.


Sat News

News about satellite

193 topics in this forum

  • 0 replies
  • 1 view
  • 0 replies
  • 3 views
  • 0 replies
  • 5 views
  • 0 replies
  • 6 views
  • 0 replies
  • 12 views
  • 0 replies
  • 7 views
  • 0 replies
  • 6 views
  • 0 replies
  • 9 views
  • 0 replies
  • 16 views
  • 0 replies
  • 12 views
  • 0 replies
  • 15 views
  • 0 replies
  • 16 views
  • 0 replies
  • 22 views
  • 0 replies
  • 14 views
  • 0 replies
  • 15 views
  • 0 replies
  • 15 views
  • 2 replies
  • 22 views
  • 0 replies
  • 13 views
  • 8 replies
  • 35 views
  • 0 replies
  • 21 views
  • 1 reply
  • 22 views
  • 0 replies
  • 17 views
  • 1 reply
  • 24 views
  • 0 replies
  • 21 views
  • 0 replies
  • 17 views
×