Jump to content

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Αγαπητέ επισκεπτη. για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση χωρείς περιορισμούς σε όλο το forum και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας, πρέπει να εγγραφείτε. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες κατά την εγγραφή σας. Αποκτήστε τώρα πρόσβαση στο  Newsat είτε κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό αν δεν το εχετε κάνει ακόμα.


ioanis

Μέλος
 • Content Count

  5,532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  279

ioanis last won the day on 15 January

ioanis had the most liked content!

2 Followers
 
   

About ioanis

Όνομα

 • Όνομα
  ioanis

Περιοχή

 • Περιοχή
  Wuppertal- Germany
Recent Profile Visitors
 
 
2,488 profile views
 
 1. Να κάνεις ένα κλίκ δυτικότερα και θα την βγάλεις. Εγώ την κατεβάζω πολύ εύκολα στοχεύοντας τις 3,1 ταυτόχρονα με την Digea.
 2. Έχουν αντικατασταθεί από τα παρακάτω κανάλια. SK SK 1 SK 2 SK 3 SK Golf και όπως πάντα σε χάλια εικόνα παρ ότι έχουν την ένδειξη HD.
 3. Φρέσκια δεν έχει το .....μαγαζί μόνο κατεψυγμένα
 4. Το Γνωρίζω καλέ μου φίλε άλλωστε το ακούω συχνά και από την ......σύζυγο.
 5. Έλα Τασούλη κοίτα εδώ : https://www.satelliweb.com/?section=livef&langue=en
 6. 19:30 COSMOTE SPORT 1 HD Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Super League Kαι για όποιον έχει πρόσβαση στο Σερβικό κανάλι SK 2 ( SportKlub 2 Serbia HD Δορυφόρος BulgariaSat 1,9 ) όπου έχουν αντικαταστήσει τα γνωστά σε όλους μας Arena. Επιμέλεια : ioanis
 7. Κύπρος: Σε εξέλιξη η διαδικασία αδειοδότησης νέου Δικτύου Επίγειας Ψηφιακής τηλεόρασης Ανακοινώθηκε σήμερα από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής η διαδικασία/Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε Διαγωνισμό για τη Χορήγηση μιας (1) νέας Άδειας για την Ίδρυση και Λειτουργία Δικτύου Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης ελεύθερης λήψης ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου. Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαγωνισμού που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (https://dec.dmrid.gov.cy) η νέα Άδεια (Εξουσιοδότηση Χρήσης Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη 470-694 MHz για την Ίδρυση και Λειτουργία Δικτύου Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Ραδιοεπικοινωνιών) θα χορηγηθεί με πλειοδοτική διαδικασία (πλειστηριασμός) και θα ισχύει για δεκαπέντε (15) χρόνια. Η συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία χορήγησης της νέας Άδειας υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται αναλυτικά στα επιμέρους κεφάλαια των εγγράφων του διαγωνισμού, όπως αυτά καθορίστηκαν στη βάση των αρχών της ισότητας και της αντικειμενικότητας και με κανόνες που διασφαλίζουν τη νομιμότητα, τη διαφάνεια, την ποιότητα και την πολυφωνία στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Κύπρο. Ειδικότερα στα έγγραφα του διαγωνισμού, καθορίζονται το πλαίσιο πολιτικής και ρύθμισης, τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί για να δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση (κριτήρια συμμετοχής), τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι αιτητές (κριτήρια επιλογής) για να καταστούν προσοντούχοι πλειοδότες (qualified bidders) με δικαίωμα συμμετοχής στον πλειστηριασμό, το γενικό πλαίσιο διεξαγωγής του πλειστηριασμού, οι μετά τη λήξη του πλειστηριασμού απαιτήσεις, καθώς και οι όροι που διέπουν την Εξουσιοδότηση Ραδιοεπικοινωνιών. Τέλος, σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί, που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να καταθέσουν τον φάκελο τους στο Κιβώτιο Προσφορών του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, (Διεύθυνση: Λεωφόρος Στροβόλου 286, 2048 Στρόβολος, Κύπρος, το αργότερο μέχρι τις 4 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 πμ. Αιτήσεις, που λόγω όγκου δεν είναι δυνατό να τοποθετηθούν μέσα στο κιβώτιο προσφορών, θα πρέπει να παραδίδονται στο Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, ο οποίος θα έχει την ευθύνη φύλαξης τους σε ασφαλισμένο χώρο. www.digitallife.gr
 8. Είπαμε αυτοί οι δέκτες είναι παμπάλαιοι και δεν υποστηρίζουν πρωτόκολλο συμπίεσης σήματος HEVC 265. Όσες συχνότητες στο γεώτοξο σου έχουν συμπίεση 265 ο δέκτης σου δεν μπορεί να τις διαβάσει σαν τβ κανάλια παρά μόνον τα κανάλια τα αποθηκεύει στα ράδιο κανάλια.....με άλλα λόγια την ΕΡΤ θα την βρείς στα ραδιόφωνα και θα έχεις μόνο ήχο.
 9. Και θα παραμείνει μαύρο μέχρι να βγάλει ο ήλιος.....κέρατα. Μέχρι να βγάλουν νέο λογισμικό Τασούλη.
 10. Ναί αλλά ο δικό σου είναι προγενέστερος από τον δικό μου.Ο δικό σου έχει συμπίεση σήματος HEVC 264 και έχεις αυτό το λογισμικό ( Piccollino_3in1_LED_v.2486.zip) ενώ το δικό μου HEVC 265 και δουλεύει με άλλο λογισμικό ( Piccollino_S2_v.1569.zip ) και δεν ταιριάζει το δικό σου στο δικό μου.
 11. Σε δέκτες όπως : Edision pioccollino και Edision Piccollo δεν παίζει τίποτα μια και απουσιάζει το Flag και μπερδεύει τους δέκτες.
 12. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Σεμέδο – Τον χτύπησαν με ρόπαλα έξω από το σπίτι του Άγρια ενέδρα από ροπαλοφόρους στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμεδο. Σύμφωνα μα πληροφορίες, λίγο μετά τις 23:30 της Παρασκευής, στην πολυκατοικία που μένει ο ποδοσφαιριστής, τον περίμεναν τρεις μαυροφορεμένοι με κουκούλες και τη στιγμή που επέστρεφε με έναν φίλο του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα. Αστυνομικοί που φτάσανε στο σημείο, είδαν παντού αίματα, ο παίκτης ήταν χτυπημένος στον ώμο και τη πλάτη και ο φίλος του στο στόμα και αιμορραγούσε. Οι δυο άνδρες, οδηγήθηκαν στο ΑΤ Γλυφάδας και από εκεί στο Metropolitan. www.makeleio.gr
 13. Συμφωνώ μαζί σου....οι νεότεροι δέκτες πρέπει να έχουν υποστήριξη λογισμικού άσχετα αν είναι ΑΜΙΚΟ ή EDISION , πρέπει οι εταιρείς να ανεβάσουν τώρα νέα αναβάθμιση.
 14. Γιά εμάς εδώ στο εξωτερικό θα είναι μεγάλη απώλεια αν κοπούν ή αν κωδικοποιηθούν με τέτοια μορφή που δεν θα μπορούμε να έχουμε λήψη, τι να μας κάνει ένας Ant1 Europa στις 9 μοίρες .....
×
 • Create New...