Jump to content

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Αγαπητέ επισκεπτη. για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση χωρείς περιορισμούς σε όλο το forum και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας, πρέπει να εγγραφείτε. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες κατά την εγγραφή σας. Αποκτήστε τώρα πρόσβαση στο  Newsat είτε κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό αν δεν το εχετε κάνει ακόμα.


neoktistos

Μέλος
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

neoktistos last won the day on 28 October 2021

neoktistos had the most liked content!

About neoktistos

 • Birthday 04/03/1978

Όνομα

 • Όνομα
  neoktistos

Περιοχή

 • Περιοχή
  ΕΔΕΣΣΑ
Recent Profile Visitors
 
 
1,044 profile views
 
 1. Καλά... Ας συμφωνήσουν πρώτα οι δύο πάροχοι (Cosmote, Nova) για κοινή συνδρομή, μόνο στ' αθλητικά γεγονότα και μ' επιλογή των υπολοίπων καναλιών ανά προτίμηση από τους συνδρομητές (υποψήφιους και νυν) και τότε τα ξαναλέμε...
 2. Όσο... ανέκδοτο είναι η "Λαϊκή Δεξιά", τόσο... κακόγουστο αστείο είναι το "κόμμα σου, λαέ"...
 3. Δεν ξεχνώ... Ποιοι είναι οι φίλοι μου (εντός κι εκτός εισαγωγικών). Ποιοι είναι οι εχθροί μου! Τί ρόλο έπαιξαν και παίζουν οι πολιτικοί και τα κόμματα! Ποιος είμαι! Από πού κατάγομαι! Ποιοι, εκμεταλλευόμενοι των ασυνείδητων "εκπροσώπων" μου, σφετερίζονται την ιστορία μου (βλ. Μακεδονία)! Ποιοι πρέπει να πληρώσουν και πώς! Όχι... κομματόσκυλα της ΝΔ, δεν είναι μακριά η Κύπρος (όπως είπε ο... "εθνάρχης" σας)! Η Κύπρος είναι Ελλάδα, όπως και κάθε σπιθαμή γης που πάτησε Έλληνας ανά τους αιώνες κι άφησε το στίγμα του! Τις σκλάβες πατρίδες μας (Πόντος, Μικρά Ασία κ.α.), μας περιμένουν, για να ξαναζωντανέψουν από τους γνήσιους γηγενείς και να μεγαλουργήσει η Ελλάδα!
 4. Το είχε καί το MEGA (Ελλάδος). Από την άλλη, είναι ελεύθερο το RTL HD; Δεν ανήκει στο (Γερμανικό) συνδρομητικό πακέτο "HD+"; Υποθέτω στον ASTRA 1 (19,2° Ανατολικά), σωστά;
 5. Κοινώς, πάντα την αρχική σελίδα κάθε ιστοτόπου...
 6. Τώρα που το ήλεγξα, η δεύτερη διεύθυνση (πρέπει) να λειτουργεί κανονικά. Στην 1η (σ.σ. "sat-soft.net"), αναφέρει στα Βουλγαρικά, ότι αναστέλλεται η λειτουργία της. Όμως, όπως παρέθεσες τον σύνδεσμο ("link") της 1ης (sat-soft.net/cgi-sys/suspendedpage.cgi), μάλλον είναι φυσικό να μην σου εμφανίζει την σελίδα. Αλλά αν πληκτρολογήσεις "www.sat-soft.net", θα σου βγει κανονικά. Έτσι συνέβη τουλάχιστον σ' εμένα. Εκτός κι αν είναι θέμα "VPN".
 7. Μια που ανέφερες, φίλε Αναστάσιε για πόλεμο, εγώ θα... πρωτοτυπήσω και θ' ανεβάσω ένα τραγούδι και δη ποντιακό, που ερμήνευσε στα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο μεγάλος Στυλιανός Καζαντζίδης και οπτικοποιήθηκε σε μια συνέντευξή του, στο MEGA, στις αρχές τις δεκαετίας του '90. Είναι το "Όχι πόλεμοι", που ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε με τον δίσκο "Τ' αηδόνια του Πόντου". Αν και αναφερότανε στον πόλεμο που διαδραματιζότανε στην πρώην Γιουγκοσλαβία, ωστόσο, παραμένει και σήμερα ιδιαίτερα επίκαιρο! ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΙ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ
 8. Εάν μπορείς, φίλε μου, στείλ' το μου, σε προσωπικό μήνυμα. Δεν γίνεται δημόσια;
 9. Έχει όμως κι ένα καλό η... διαδικτυακή του, προβολή. Αν ψάξετε στο site του, θα δείτε τα τεύχη σε ψηφιακή μορφή. Σ' όλα τα τεύχη (ακόμη καί μεμονωμένες σελίδες που μ' ενδιέφεραν) δίνεται η δυνατότητα ανάγνωσης και "κατεβάσματος" (downoading) της ψηφιακής μορφής του περιοδικού. Ανάγνωση ψηφιακής μορφής του περιοδικού ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"
 10. Μια που απ' ό, τι βλέπω, φίλε Τάσο, ότι ο δέκτης, έχει την δυνατότητα να λαμβάνει καί εκπομπές "DVB-S2X", μπορείς να μου πεις -αφού πρώτα αναφέρεις αν λαμβάνεις τους δορυφόρους που περιέχουν τις σχετικές συχνότητες- μήπως μπορείς να δεις κανάλια πολλαπλής ροής (multistream); Ενδεικτικά. ένας δορυφόρος, που πιθανώς να λαμβάνεις κάποιες συχνότητες, είναι ο EutelSat 9B (9° Ανατολικά) και ιδίως τις "Γερμανικές", μια που βρίσκεσαι πιό κοντά στην Γερμανία ή ακόμη κι αν σου "βγαίνουν" τα Ιταλικά κανάλια!
 11. Όντως... Είναι η... "Ντροπή" του ονόματός μου!!! 😁😁😁😁😁
 12. Είμαι... Λίγο περίεργος με τους δέκτες αυτής της εταιρείας. Παλαιότερα (πριν καμιά... 15αριά χρόνια περίπου), μου είχε πέσει στα χέρια προσωρινά, ένας (τότε DVB-S με Common Interface) και δεν μου 'χει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Τώρα φυσικά θα έχει βελτιωθεί η εταιρεία. Για να κλείσω το "Off Topic", θυμάμαι έναν "Atom", που δεν φτάνει ότι "άνοιγε" Γαλλικά (Multivision/TPS) και άλλα, τ' άνοιγε σε... κλάσμα του δευτερολέπτου! Πρώτη φορά στην ζωή μου, είχα δει κάτι τέτοιο!
 13. Κωστάκη; Τώρα νιώθω... "Κλειδωμένος", όπως ο... Σπύρος Παπαδόπουλος στους "Απαράδεκτους", που είχε ψυχικό τραύμα με το... "Μαλάκα"!!!! 😁😁😁😁😁
 14. Τί λογισμικό έχει ο Amiko που αναφέρεις; Μπορείς να μου γράφεις την έκδοση, όπως την εμφανίζει στον δέκτη;
×
 • Create New...