Jump to content

Welcome to Newsat

Welcome to Newsat, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Newsat by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends

Send personal messages to other members.


neoktistos

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

neoktistos last won the day on 7 February

neoktistos had the most liked content!

About neoktistos

 • Birthday 04/03/1978

Name

 • Name
  neoktistos

Region

 • Region
  ΕΔΕΣΣΑ

Recent Profile Visitors

173 profile views
 1. Και νόμισα πως η πρόταση γάμου, αφορούσε την συμφωνία με... τον Π.Α.Ο.Κ.!!!
 2. Χρόνια πολλά και καλά. Υγεία και πολλή υπομονή.
 3. Γι' αυτό πόνταρε στην είσοδό του στην Ευρωβουλή. Η παταγώδης αποτυχία του, μάλλον ήταν το... κερασάκι στη τούρτα.
 4. Τον παρήγγειλα τέλος Σεπτέμβρη, αλλά μετά από αναβολές, το παρήγγειλα τέλος Νοεμβρίου -αν θυμάμαι καλά- και το παρέλαβα μια μέρα μετά, την 1η Δεκέμβρη του 2018. Το αγόρασα από Ελληνικό κατάστημα (ΑΦΟΙ ΚΑΛΕΜΗ) στην τιμή 129€ και με τα έξοδα αποστολής, έφτασε 134,50€ (Μεταφορικά 3€ + Προσαύξηση πληρωμής 2,50€).
 5. Και πολύ καλά θα κάνει η Ε.Ρ.Τ., αν πάρει καί τον Π.Α.Ο.Κ.. Και μάλιστα ν' αυξήσει και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και με τις υπόλοιπες εμπορικές (κατά προτίμηση λαοφιλέστερες) ομάδες.
 6. Η' καλύτερα, ας κάνει και ο Ολυμπιακός αντίστοιχη (έστω και ανάλογη) συμφωνία με κάποιο ελεύθερο κανάλι. Ας είναι και το ONE TV. Μή μας τα πρήζει κάθε λίγο. Νομίζει ότι οι οπαδοί των ομάδων, ξέχασαν την συμφωνία που είχε κάνει με την Ε.Ρ.Τ., την προηγούμενη δεκαετία, αλλά και με τον ελεύθερο ALPHA (αφότου είχε κλείσει ο Alpha Digital). Μήπως επιδιώκει ο Π.Α.Ο.Κ. να κλείσει στο OPEN, νομίζοντας ότι έτσι θα ξεφτιλιστεί ο ανταγωνιστής του; Μιλάει ο βασικός καταστροφέας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
 7. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, πλέον θα μεταδίδονται ευκαιριακές εκπομπές (Feeds), μ' ό, τι συνεπάγεται αυτό (λέγε με καί ποδοσφαιρικούς αγώνες). Το οξύμωρο -αν θέλετε- είναι ότι σε ανάλογη περίπτωση (μετά το τέλος της διάρκειας ζωής ενός δορυφόρου) το σήμα των εκπομπών -εαν θα μεταδίδονται- θα είναι τέτοιο που δύσκολα θα παρακολουθείται με κάτοπτρο ελαχίστου διαμετρήματος ±1.4 μ,
 8. Καλησπέρα, σας. Διαθέτω στην κατοχή μου τον δέκτη του θέματος, τον 1ο με λειτουργικό Enigma 2, από τον Δεκέμβριο του 2018. Τον αγόρασα, διότι έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούσα από έναν σύγχρονο δέκτη στην χαμηλότερη τιμή, κάτι που μέχρι στιγμής (...μέχρι να βγει καλύτερος με το λειτουργικό που προανέφερα), δεν έχω μετανιώσει. Να διευκρινίσω πρώτα, πως τα όποια στοιχεία παρουσιάσω, πρώτα για τις παρακάτω φωτογραφίες, είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Ας προχωρήσω στο παρασύνθημα. Το μοντέλο της εταιρίας Octagon (SF 8008), εκτός από την δυνατότητα αποκρυπτογράφησης (με νόμιμη συνδρομή φυσικά) από την πλαϊνή υποδοχή "Αναγνώστη Έξυπνης Κάρτας" (λέγε με Smart Card Reader), μπορεί να κάνει λήψη τηλεοπτικών υπηρεσιών είτε από επίγειους αναμεταδότες, είτε από τον... ουράνιο ορίζοντα, δηλαδή από τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους. Πάνω στα δύο τελευταία χαρακτηριστικά που έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, έχει δοκιμαστεί μόνο στην "επίγεια συμπεριφορά" του και το κατά πόσο είναι ευαίσθητος και εκ του αποτελέσματος, φάνηκε ότι είναι αρκετά "δυνατός", καθώς στη συχνότητα που είχε διάδοση (λήψη επίγειου πομπού από διαφορετική ΠΖ, μακρινού σε απόσταση από την κατοικία μου), έδειξε ότι μπορεί ν' απεικονίσει την υπηρεσία-τηλεοπτικό σταθμό ακόμη και με ±5%, έστω μ' ελαφρά "σπασίματα της εικόνας". Περισσότερα, θ' αναφέρω σ' άλλο θέμα και με φωτογραφίες. Επίσης, ένα άλλο ατού του, είναι η ικανότητά του, θα έλεγα, να προβάλλει διαδικτυακά κανάλια (IPTV-WEB TV). Ευτυχώς που υποστηρίζεται από πολλές ομάδες (OPEN ATV, SatDream κ.α.) και μέρα με την ημέρα, αναδεικνύονται οι αρετές του καί σ΄αυτό το κομμάτι. Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσω και τον τρόπο που (απεύχομαι να σας συμβεί) επαναφοράς του δέκτη, μετά από λάθος χρήση του λογισμικού. Συνεχίζεται...
 9. Ίσως... να μην χωρούσε (κι αυτό) μέσα!!!
 10. Μέχρι στιγμής, όπως λέει και ο Χατζηγεωργίου (σπίκερ της ΕΡΤ), στο ημίχρονο η πάλαι ποτέ "αγαπημένη μας" (κατά τους δημοσιογράφους), βρίσκεται στο... Καναβάτσο, ήτοι 0-3, στο ημίχρονο...
 11. Αληθώς ο Κύριος, Αδέλφια μου. Ειρήνη και ανάσταση στις ψυχές, όσων νοιώθουν ότι χρειάζονται το καλύτερο στην ζωή τους. Ανάσταση και στο Ελληνικό Πνεύμα για την απελευθέρωση της Ελλάδας και της ανθρωπότητας, από αυτούς που επιβουλεύονται την ελευθερία μας.
 12. Σχετικά με τον Νότη, διαφωνώ ως προς την δημόσια τοποθέτησή του για την πίστη μας. Ως προς το πατριωτισμό του, αγγίζει -αν δεν άγγιξε ήδη- τα όρια της γραφικότητας. Εκεί που πάει να περάσει ένα σωστό μήνυμα για τον πατριωτισμό, κάπου -λόγω αφέλειας θες ή ακόμη και σκοπιμότητας ίσως- παρουσιάζει μια κάπως "θολή" εικόνα και αυτό τα χρόνια που διανύουμε δυστυχώς δεν μας εξυπηρετεί όπως θα 'πρεπε.
 13. "..η Cosmote TV θα έχει ζωντανή μετάδοση και η ΕΡΤ ετεροχρονισμένη." Ωραία συμφωνία έκαναν!!! Σαν να λέμε, για την ίδια γκόμενα, ο ένας (ΕΡΤ) θα πάρει την "πάνω απόλαυση" και ο άλλος (Cosmote) το "κυρίως μενού"...
 14. Επιχειρηματίες βεληνεκούς, όπως είναι ο κ. Μαρινάκης, για το μόνο που ίσως ανησυχούν περισσότερο, είναι τα έσοδα από τη πίτα των media κι όχι η εκάστοτε κυβέρνηση.
×