Jump to content

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Αγαπητέ επισκεπτη. για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση χωρείς περιορισμούς σε όλο το forum και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας, πρέπει να εγγραφείτε. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες κατά την εγγραφή σας. Αποκτήστε τώρα πρόσβαση στο  Newsat είτε κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό αν δεν το εχετε κάνει ακόμα.


neoktistos

Μέλος
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

neoktistos last won the day on 28 October 2021

neoktistos had the most liked content!

About neoktistos

 • Birthday 04/03/1978

Όνομα

 • Όνομα
  neoktistos

Περιοχή

 • Περιοχή
  ΕΔΕΣΣΑ
Recent Profile Visitors
 
 
887 profile views
 
 1. Έχω μπερδευτεί! Ξεκινά ως "Με συνδρομή στην τιμή των 2,99 ευρώ θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου στην Ολλανδία, το HBO Max." και καταλήγει ως "Με τέτοιες τιμές, τα πλήγματα που αναμένεται να δεχθούν οι πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova..."! Δηλαδή, στην 1η παράγραφο, κάνει αναφορά για την Ολλανδία με ημερομηνία, ενώ τελειώνει για την χώρα μας, χωρίς ημερομηνία!
 2. Καλησπέρα, φίλε. Ακόμη υπάρχουν;
 3. Παρότι έχω Laptop της τελευταίας 2ετίας και... μ' έχει ζαλίσει στα μηνύματα γι' αναβάθμιση στην "11", δεν το έχω προσπαθήσει κι ούτε το βλέπω για τα επόμενα 2 χρόνια (τουλάχιστον)!
 4. Καλησπέρα σας! Παρατήρησα το τελευταίο 2μηνο (αν δεν μ' απατά ή μνήμη μου), την... επαναλειτουργία του "SatGrekco"! Το έχει υπ' όψιν κανείς σας; Αν δεν μπορεί ν' απαντηθεί δημόσια, ας επικοινωνήσει όποιος γνωρίζει μέσω PM.
 5. Πού με... ταξίδεψες (στο χρόνο) τώρα!!! Είχα μια "Ροζ" κάρτα το... μακρινό "σωτήριον" έτος, το 2002, την χρονιά που πρωτο-τοποθέτησα το κάτοπτρο για να δω -με σταθερή λήψη όμως- τους τότε HotBirds, που τότε είχαν και τις τότε δυτικές δέσμες! Δεν είχα προλάβει να "δω" το Alpha Digital, όπως και την Nova (την... απόλαυσα με την λευκή "Gamma" κάρτα, για σχεδόν ένα χρόνο, από το 2008 εως το 2009) που είχε προλάβει να περάσει στην 2η έκδοση. Η ροζ κάρτα, τότε, μου "εμφάνιζε" τα Γαλλικά "TPS" και "AB Sat", το Ρώσικο RTVi, τα EuroSports, τα Σλοβένικα, τα Κροάτικα σε Viaccess και μερικά στο "SECA", καθώς και τα Ολλανδικά του Astra 1, στο τότε "Irdeto 1"! Έχω... κι άλλες ιστορίες! Σχετικά με μοντούλες, είχα κερδίσει την μπλε Zeta Cam που αποκρυπτογραφούσε το... "εκπαιδευτικό" Full-X ("1" και "2" στον HotBird και το "3", στον Astra 1), από έναν διαγωνισμό του τότε περιοδικού "TV-SAT". Πάντως, είμαι... περίεργος, να δοκίμαζα στην "LG" που είναι στο πατρικό μου και που έχει την δυνατότητα για δορυφορική λήψη!
 6. Κάπου αναφέρει ότι έχει κόστος 89€ χωρίς μεταφορικά (+6 μεταφορικά εντός Γερμανίας, αν κατάλαβα καλά)...
 7. My friend... I don't speak... English!!!
 8. Και πολύ καλά θα τους κάνουν... Είναι αδιανόητο να υπάρχουν σπίτια, μέσα στα όρια της χώρας, να μην βλέπουν όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια!!! Δηλαδή οι εκεί κάτοικοι να πληρώνουν έμμεσα τα ιδιωτικά (και τα κρατικά) και ν' απαιτούν οι... ενημερωτές της Αθήνας, από τους ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα επαγγελματικά ή σε συνθήκες διαβίωσης, να προσαρμόζουν την ζωή τους με το "έτσι θέλω"!!!
 9. Δεν θα 'λεγα όχι να την είχα...
 10. Καλησπέρα Γιάννη. Καθόλου κουλό... νομίζω. Θα ήθελα να μάθω, τί λογισμικό έχει; Το δικό του ή είναι στυλ "Enigma"; Με ποιο πρόγραμμα διαχειρίζονται τα δεδομένα του, στον υπολογιστή; Μήπως είναι παρόμοιο με τους δέκτες της (EDISION) ;
 11. Χρόνια πολλά σ' όλους τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά και στους Δημήτρηδες του forum!
 12. Εγώ έχω (όχι συνεχόμενα) τεύχη του TV SAT, από τον Απρίλιο του 2001!!! Μάλιστα, στο προηγούμενο τεύχος. που δεν πρόλαβα ν' αγοράσω τότε (Μάρτιος 2001), είχε παρουσίαση ενός δέκτη που πλέον έχω... παροπλισμένο και ήταν ο πρώτος και μοναδικός δορυφορικός δέκτης που απέκτησα σε... δραχμές και αν θυμάμαι καλά, κόστισε 450.000 δρχ!!! Αναφέρομαι στον Hyudai HSS 1000 IRCI!!!
 13. Αν και υπάρχουν παλαιότερα περιοδικά του χώρου, δεν μπορώ να μην αναφερθώ με... νοσταλγία στο περιοδικό "TVSAT", που έχει αρκετά χρόνια που έπαψε να υφίσταται. Μάλιστα, σ' ένα μεγάλο διαγωνισμό που για δώρα περιείχαν πολλά διαφορετικά είδη προϊόντων, δορυφορικής λήψης (δορυφορικοί δέκτες, "πιάτα" κ.τ.λ.), είχα κερδίσει την (αχρείαστη κατ' εμέ) μοντούλα Zeta Cam Blue (περιείχε ως δώρο για κάποια χρόνια το... εκπαιδευτικό κανάλι "Full-X"). Επίσης, θυμήθηκα πως, λίγες εβδομάδες πριν πάψει οριστικά την κυκλοφορία του, μου είχαν στείλει μάλιστα και e-mail (είχε προηγηθεί επικοινωνία για κάποιο θέμα) για... ν' αρθρογραφήσω στο περιοδικό και φαίνεται ότι τους είχα κάνει εντύπωση!
 14. Κι εγώ από τότε που αναφέρεται στην περίοδο που κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού, έχω να δω ανανέωση.
 15. Νομίζω ότι θα 'πρεπε να είναι ξεχωριστά τα λαϊκά από τα ρεμπέτικα. Ούτως ή άλλως, το λαϊκό διαδέχθηκε το ρεμπέτικο.
×
 • Create New...