Jump to content

neoktistos

Μέλος
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

neoktistos last won the day on 7 February 2019

neoktistos had the most liked content!

About neoktistos

 • Birthday 04/03/1978

Όνομα

 • Όνομα
  neoktistos

Περιοχή

 • Περιοχή
  ΕΔΕΣΣΑ
Recent Profile Visitors
 
 
278 profile views
 
 1. Να μην επεκταθούμε καλύτερα, γιατί πιστεύω πως κατά 50%, τα πάντα -σε κάποιες περιπτώσεις- ξεκινούν από μέσα μας. Έχω μια έκφραση (όπως λένε μερικοί "μότο") -στάση ζωής- που την ανακάλυψα εδώ και δύο -σχεδόν δεκαετίες: Όλοι λένε υγεία (μόνο), αλλά αγνοούν τον παράγοντα ψυχολογία, όμως εγώ τους ανταπαντώ πως σε κάθε δυσκολία και εμπόδιο πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας, δηλαδή η λέξη "κλειδί" για μένα είναι η ¨"ψυχραιμία", μ' ό, τι συνεπάγεται αυτό.
 2. Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Τα... 100;;;; Μάλλον πολλά είναι!!! Θα ήθελα να είχα κοντά μου, πιό αληθινούς ανθρώπους, έτσι όπως κατάντησε αυτός ο... γυάλινος κόσμος!!!
 3. Αν και πέρασε... μια μέρα, χρόνια πολλά στον... υποφαινόμενο (neoktistos)!!! Του εύχομαι ή μάλλον... μου εύχομαι, να έχω την υγεία μου (καί σωματική καί ψυχολογική) και πάντα όρεξη για επικοινωνία μ' εσάς. Σας ευχαριστώ που μ' αποδεχθήκατε. Και... πίνω στην υγειά σας, φίλοι μου!
 4. Σ' εμένα το Motek SG2100A (αν το θυμάμαι σωστά), μου κράτησε 11 χρόνια με μια επισκευή.
 5. Ώρες-ώρες, σκέφτομαι να... ήμουν ο Μαρινάκης (μ' ότι συνεπάγεται αυτό)!!!
 6. Και νόμισα πως η πρόταση γάμου, αφορούσε την συμφωνία με... τον Π.Α.Ο.Κ.!!!
 7. Χρόνια πολλά και καλά. Υγεία και πολλή υπομονή.
 8. Γι' αυτό πόνταρε στην είσοδό του στην Ευρωβουλή. Η παταγώδης αποτυχία του, μάλλον ήταν το... κερασάκι στη τούρτα.
 9. Τον παρήγγειλα τέλος Σεπτέμβρη, αλλά μετά από αναβολές, το παρήγγειλα τέλος Νοεμβρίου -αν θυμάμαι καλά- και το παρέλαβα μια μέρα μετά, την 1η Δεκέμβρη του 2018. Το αγόρασα από Ελληνικό κατάστημα (ΑΦΟΙ ΚΑΛΕΜΗ) στην τιμή 129€ και με τα έξοδα αποστολής, έφτασε 134,50€ (Μεταφορικά 3€ + Προσαύξηση πληρωμής 2,50€).
 10. Και πολύ καλά θα κάνει η Ε.Ρ.Τ., αν πάρει καί τον Π.Α.Ο.Κ.. Και μάλιστα ν' αυξήσει και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και με τις υπόλοιπες εμπορικές (κατά προτίμηση λαοφιλέστερες) ομάδες.
 11. Η' καλύτερα, ας κάνει και ο Ολυμπιακός αντίστοιχη (έστω και ανάλογη) συμφωνία με κάποιο ελεύθερο κανάλι. Ας είναι και το ONE TV. Μή μας τα πρήζει κάθε λίγο. Νομίζει ότι οι οπαδοί των ομάδων, ξέχασαν την συμφωνία που είχε κάνει με την Ε.Ρ.Τ., την προηγούμενη δεκαετία, αλλά και με τον ελεύθερο ALPHA (αφότου είχε κλείσει ο Alpha Digital). Μήπως επιδιώκει ο Π.Α.Ο.Κ. να κλείσει στο OPEN, νομίζοντας ότι έτσι θα ξεφτιλιστεί ο ανταγωνιστής του; Μιλάει ο βασικός καταστροφέας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
 12. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, πλέον θα μεταδίδονται ευκαιριακές εκπομπές (Feeds), μ' ό, τι συνεπάγεται αυτό (λέγε με καί ποδοσφαιρικούς αγώνες). Το οξύμωρο -αν θέλετε- είναι ότι σε ανάλογη περίπτωση (μετά το τέλος της διάρκειας ζωής ενός δορυφόρου) το σήμα των εκπομπών -εαν θα μεταδίδονται- θα είναι τέτοιο που δύσκολα θα παρακολουθείται με κάτοπτρο ελαχίστου διαμετρήματος ±1.4 μ,
 13. Καλησπέρα, σας. Διαθέτω στην κατοχή μου τον δέκτη του θέματος, τον 1ο με λειτουργικό Enigma 2, από τον Δεκέμβριο του 2018. Τον αγόρασα, διότι έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούσα από έναν σύγχρονο δέκτη στην χαμηλότερη τιμή, κάτι που μέχρι στιγμής (...μέχρι να βγει καλύτερος με το λειτουργικό που προανέφερα), δεν έχω μετανιώσει. Να διευκρινίσω πρώτα, πως τα όποια στοιχεία παρουσιάσω, πρώτα για τις παρακάτω φωτογραφίες, είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Ας προχωρήσω στο παρασύνθημα. Το μοντέλο της εταιρίας Octagon (SF 8008), εκτός από την δυνατότητα αποκρυπτογράφησης (με νόμιμη συνδρομή φυσικά) από την πλαϊνή υποδοχή "Αναγνώστη Έξυπνης Κάρτας" (λέγε με Smart Card Reader), μπορεί να κάνει λήψη τηλεοπτικών υπηρεσιών είτε από επίγειους αναμεταδότες, είτε από τον... ουράνιο ορίζοντα, δηλαδή από τους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους. Πάνω στα δύο τελευταία χαρακτηριστικά που έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, έχει δοκιμαστεί μόνο στην "επίγεια συμπεριφορά" του και το κατά πόσο είναι ευαίσθητος και εκ του αποτελέσματος, φάνηκε ότι είναι αρκετά "δυνατός", καθώς στη συχνότητα που είχε διάδοση (λήψη επίγειου πομπού από διαφορετική ΠΖ, μακρινού σε απόσταση από την κατοικία μου), έδειξε ότι μπορεί ν' απεικονίσει την υπηρεσία-τηλεοπτικό σταθμό ακόμη και με ±5%, έστω μ' ελαφρά "σπασίματα της εικόνας". Περισσότερα, θ' αναφέρω σ' άλλο θέμα και με φωτογραφίες. Επίσης, ένα άλλο ατού του, είναι η ικανότητά του, θα έλεγα, να προβάλλει διαδικτυακά κανάλια (IPTV-WEB TV). Ευτυχώς που υποστηρίζεται από πολλές ομάδες (OPEN ATV, SatDream κ.α.) και μέρα με την ημέρα, αναδεικνύονται οι αρετές του καί σ΄αυτό το κομμάτι. Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσω και τον τρόπο που (απεύχομαι να σας συμβεί) επαναφοράς του δέκτη, μετά από λάθος χρήση του λογισμικού. Συνεχίζεται...

×
 • Create New...