Jump to content
Αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα!Welcome to Newsat Forum

Welcome to Newsat Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Newsat Forum by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends

Send personal messages to other members.


transporter245

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

transporter245 last won the day on 21 January

transporter245 had the most liked content!

About transporter245

Name

 • Name
  transporter245

Region

 • Region
  Greece

Recent Profile Visitors

185 profile views
 1. Έγινε η Κλήρωση του Europa League στην φάση των 16 .
 2. Η Κλήρωση του Europa League σε διάφορα δορυφορικά κανάλια! Τώρα είναι Live στον Δορυφόρο AzerSpace 1/Africasat 1a στις 46Ε Μοίρες Ανατολικά συχνότητα 11135, 27500, Η 5/6 από το ελεύθερο HD κανάλι cbc sport.
 3. Κάποιοι λένε ότι '' Πέθανε '' η Δορυφορική. Αυτό δεν το πιστεύω, απλά έχει τα κάτω τις, διότι η IPTV είναι καλύτερη σε σχέση με την Δορυφορική. Και εγώ προτιμώ την IPTV!
 4. Έχει και άλλους δορυφόρους εύκολους και δυνατούς για την Ελλάδα! Θα το βάλω στις 19.2 τελικά!
 5. Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το πρόγραμμα. Μήπως λείπει κάποιο αρχείο ; Για προσπάθησε να το κάνεις απεγκατάσταση, και εγκατάσταση μήπως και φτιάξει το πρόβλημα.
 6. Ωραία εγκατάσταση έχεις Τάσο. Αν και το πιάτο σου είναι μικρό, αλλά αν κάνεις την δουλειά σου όλα καλά! Εγώ Αγαπητέ Τάσο έχω επίπεδη ταράτσα, ( είμαι τυχερός ) !! Αλλά... αν και είμαι χαμηλά, έχω καλή λήψη από αρκετούς δορυφόρους! Θα ήθελα να μπορούσα, να πήγαινα ποιο ανατολικά, έστω μέχρι 75-80Ε Ανατολικά. Τώρα μέχρι 62Ε Ανατολικά πάω. Μπορώ να βάλω και άλλα κάτοπτρα σταθερά, σε άλλους δορυφόρους, τόσο στα Ανατολικά, αλλά και στα Δυτικά, να πιάσω δηλαδή μέχρι και 30W Δυτικά όπως είχα κάνει πολύ παλιά! Αλλά δεν έχουμε τα άτιμα τα € και έχουμε σοβαρό θέμα εδώ. Για το θέμα του βάρους, είμαι και εγώ λίγο εύσωμος, 1.76 Ύψος και 90 + κάτι κιλά. Δεν πίνω σχεδόν καθόλου, και ποτέ μου δεν κάπνισα. Αλλά δεν περπατάω και τόσο, όπως ο φίλτατος Γιάννης!
 7. Οπότε Γιάννη, μου δίνετε η ευκαιρία να βάλω σε ένα σταθερό κάτοπτρο, σε εύκολο δορυφόρο, ένα καινούργιο LNB!
 8. Που σημαίνει ότι θα είναι χειρότερο από το Inverto Black Ultra που έχω ; Θα κάνω μία προσπάθεια να το βάλω επάνω. Αλλά... θέλω να είναι το κάτοπτρο σε κάποιο δορυφόρο που να βολεύει και στο χέρι να βγάλω το Inverto Black Ultra που έχω, και να βάλω αυτό δίχως να αλλάξω δορυφόρο. Δεν θέλω να μετακινήσω το κάτοπτρο Δυτικά που βολεύει στο χέρι να βγάλω και να βάλω κάποιο LNB και μετά να πάω το κάτοπτρο σε άλλο δορυφόρο. Αν με καταλαβαίνετε τι εννοώ.
 9. Πρόσφατα, απόκτησα αυτό το LNB το οποίο μου το σύστησε ένα φίλος. Σκέφτομαι να το βάλω στο κινητό κάτοπτρο που έχω, για να κάνω μία σύγκριση με το παρών LNB που έχω αλλά... και να δω αν είναι όντως καλό όπως μου είπε ο φίλος. Ερώτηση: Το έχει δοκιμάσει, τσεκάρει κάποιος αυτό το LNB ;
 10. Το κακό είναι, ότι έχουν πάλι κωδικοποίηση Biss. Αν τα είχαν ελεύθερα θα τους χαλούσε την συνταγή ; Μετά λένε κάποιοι να μην βλέπουμε δορυφορική από τους Τούρκους στις 42Ε ! Τα επίγεια ψηφιακά τα έβλεπα μέχρι πριν λίγες μέρες από τον Υμηττό. Τώρα τα βλέπω από Πάρνηθα, και με καλύτερο σήμα!
 11. Δεν έχω αμάξι, και δεν το ήξερα αυτό με το βελάκι. Χρήσιμο είναι πάντως να το ξέρει κάποιος!
 12. Εμένα δεν έχει Δορυφορικό δέκτη, μόνο επίγειο, βλέπω και τα HD επίγεια κανάλια! Ωραία είναι πάντως, μου αρέσει!
 13. Μια χαρά Τάσο Μπράβο! Εγώ έχω μια LG 42'' Ιντσών, και συνδεδεμένο τον Υπολογιστή με HDMI καλώδιο! Αν πάρω δέκτη, θα τον συνδέσω και αυτό στην άλλη θύρα HDMI από τις τρεις θύρες HDMI που έχει η τηλεόραση μου!
 14. Σας Ευχαριστώ για τις Ευχές σας! Έλειπα στην Πόλη, έκανα εκεί την Γιορτή μου με καλή παρέα!
 15. Πολύ σωστό αυτό που λες Τάσο! Εγώ δεν μπορώ με τον δορυφορικό δέκτη. Έχω συνηθίσει τα καλά του Υπολογιστή, και μου είναι πολύ δύσκολο να κάτσω να δω κανάλια από τον δέκτη. Ειδικά αν δεν παίζουν με τον VLC PLAYER. Με τον υπολογιστή είναι πολύ ποιο εύκολο, διότι έχει όλα τα καλά που δεν τα έχει κανένας δέκτης!

Premium Theme Designed By IBTheme.com
×
 • Create New...