Jump to content

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Αγαπητέ επισκεπτη. για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση χωρείς περιορισμούς σε όλο το forum και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας, πρέπει να εγγραφείτε. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες κατά την εγγραφή σας. Αποκτήστε τώρα πρόσβαση στο  Newsat είτε κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό αν δεν το εχετε κάνει ακόμα.


giorgos77

Μέλος
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

giorgos77 last won the day on 8 February 2021

giorgos77 had the most liked content!

About giorgos77

 • Birthday 10/12/1977

Όνομα

 • Όνομα
  Γιώργος

Περιοχή

 • Περιοχή
  Σταυρούπολη
Recent Profile Visitors
 
 
641 profile views
 
 1. Αν πάω στην edidion στην π μελα θα μου λύσουν το πρόβλημα;
 2. Τα ελληνικά κανάλια τα ανοίγω πολύ εύκολα πατώντας 4 φορές 1 πλήκτρο. Όπως και όλα τα biss κανάλια.
 3. Μπορεί...δεν αποκλειεται. Αν βάλω την 1.04.40 (αυτο νομίζω ήταν το εργοστασιακο λογισμικό) την οποια δεν έχω καταφέρει να βρω μέχρι τώρα το πρόβλημα θα λυθει; Για μένα αυτό είναι ενοχλητικό γιατί μαζεύω σε μια λίστα όλα τα μουσικά πχ κανάλια τα οποία είναι αρκετά απ όλους τους δορυφόρους και ξαφνικά μετά από 2,3 μέρες ανοιγοντας το δεκτή οι λίστες έχουν διαγραφεί. Αντε πάλι απ την αρχή. Επισις δεν παίζει το youtube αν και αυτό δε με απασχολεί.
 4. Το πρόβλημα το είχα και με την 48 και με την 62 με όλα δηλαδή εκτός από το εργοστασιακό το 40 ήταν νομιζω. Πρόβλημα δεν έχω με το δεκτή απλώς χάνονται τα αγαπημένα. Αλλά όταν πειράζεις τον δεκτη έτσι γίνεται.
 5. Ιωάννη καλησπέρα. Έχω τον Εdision primo ip s2 με την 67 αναβάθμιση από το sat soft.net. Κάνω μια λίστα αγαπημένων π.χ μουσικά και αθλητικά κανάλια. Κλείνω το δεκτή και την άλλη μέρα ή μετά από 2 μερες ανοίγοντας τον δεκτη οι λίστες αγαπημένων έχουν χαθεί. Πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα μήπως γνωριζεις;
 6. https://www.radioelektron.gr/el/cnt400-cnt-400-andrew-helium-hnt.html Δεν ξέρω αν είναι pet. Δεν είμαι ειδικός και δε γνωρίζω προδιαγραφές κτλ. Χωρις να είμαι ειδικός από καλώδια τολμάω να πω ότι αυτό είναι κορυφή. Κυριολεκτικά άφθαρτο. Σου λέω για 3η φορά ότι για να το κόψεις με το κοφτακι πρέπει να βαλεις όλη σου τη δύναμη. Το μαγαζί αυτο έχει καλώδια commscope. Και μόνο που κάνει 2,80 ευρο το μέτρο τα λέει όλα. Εγώ το πήρα το 2005 όχι βέβαια απ αυτό το μαγαζί.
 7. Αυτό χρησιμοποιώ εγώ commscope. Του κάπου γράφει 2004 και κάτι άλλα στοιχεία. Δεν ξέρω και αν το βρίσκεις σήμερα. Ο αγωγός είναι τόσο χοντρός που ίσα ίσα χωράει στο lnb.
 8. Εγώ χρησιμοποιώ 23 θέσεις. Τις 9 που μου περισσεύουν τις έχω σημαδεμενες για να ξέρω ποιο είναι το 4.6 το 24 δηλαδη ποιο είναι το 1.7 το 25 δηλαδη και ποιο το 4.8 το 32 δηλαδη. Βέβαια σ αυτή την περίπτωση υπάρχει ένα μειονέκτημα ότι αν αποφασίσω να κάνω και άλλη επέκταση θα πρέπει να χρησιμοποιήσω μουφα τύπου f.
 9. Να συμπληρώσω τώρα όσο αναφορά για τις ταινίες που λες ( εγώ δεν το προσεξα) δεν χρειαζόταν να το κάνει. Γιατι; Ειναι απλό. Τον πρώτο δορυφόρο με τη σειρά o 5W θα τον στείλει στο 1.1 τον 4ο δορυφορο στο 4.1 τον 5ο στο 1.2 τον 8ο στο 2.2 τον 16ο στον 4.4 και τον 20ο Τον 52Ε δηλαδή στο 4.5. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα βάλει ταινία για να τα αναγνωρισει;
 10. Το παλικάρι ο Αλβανός που έχει μέσα είναι ωραίο μαστορακι. Απ αυτόν πήρα τα lnb τα inverto Black ultra. 20% πάνω το σήμα. Όπως και τα slim.
 11. Σε παραδέχομαι. Δυστυχώς τώρα στο ταμπλετ δεν έχω φώτο. Θα σου στείλω αργοτερα
 12. Ταυτόχρονη λήψη γιατί τα θελω όλα στην οθόνη μου αυτόματα! Γιατί τι να το κάνω ακόμα και το 3μετρο το κάτοπτρο στην ταράτσα μου όταν είμαι καταδικασμενος να βλέπω κανάλια από 1 δορυφόρο;
 13. Εν ολιγης κάνω ταυτόχρονη λήψη 26 δορυφόρων σε τόξο 75 μοιρών από 30 δυτικά μέχρι 45 ανατολικά των περισσοτερων δορυφόρων δηλαδή με πολύ καλά αποτελέσματα.
 14. Στο wavefrontier έχω τόξο από 5W μέχρι 46E. 20 lnb 23 δορυφόρους. 4W και 5W, 9W και 10W, 45W και 46W με 1 lnb. Aν και τον τελευταίο καιρό στον 46Ε πιάνω μόνο το γεωργιανικα γιατί όλα τα υπόλοιπα έφυγαν και πήγαν σε δύσκολες δέσμες που δεν χτυπάνε Ευρώπη. Επισις δίπλα έχω ένα Engel 110×120cm με 3 lnb. 22W κέντρο 15W και 30W παρακεντρα.
×
 • Create New...