Jump to content

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Αγαπητέ επισκεπτη. για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση χωρείς περιορισμούς σε όλο το forum και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας, πρέπει να εγγραφείτε. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες κατά την εγγραφή σας. Αποκτήστε τώρα πρόσβαση στο  Newsat είτε κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό αν δεν το εχετε κάνει ακόμα.


sat3x1

Μέλος
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

sat3x1 last won the day on 6 February

sat3x1 had the most liked content!

About sat3x1

Όνομα

 • Όνομα
  Γιάννης

Περιοχή

 • Περιοχή
  Μυτιλήνη
Recent Profile Visitors
 
 

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 
 1. Επιβεβαιώνω τα παραπάνω… Μια συγγενής μου που μένει σε μικρό χωριό χωρίς τηλεοπτική κάλυψη από τότε που εκπέμψαν τα ψηφιακά στο νησί μας, κατέθεσε πέρυσι κάποια δικαιολογητικά στο ΚΕΠ και της εγκατέστησαν cosmote tv (πιάτο, δέκτη cosmote με κάρτα). Τα δύο χρόνια είναι δωρεάν και μετά θα καταβάλει ένα ποσό δεν θυμάμαι πόσα μου είχε πει.
 2. Καλημέρα! Έχω το συγκεκριμένο όργανο για προσωπική χρήση, δεν είμαι επαγγελματίας. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο από άλλα που πέρασαν από τα χέρια μου σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το έχει περιγράψει αναλυτικά ο φίλος Lap. Να προσθέσω την ευκολία με την οποία με την οποία μπορούμε να ενημερώσουμε τις συχνότητες στο όργανο. Σε άλλα όργανα που είχα παλιότερα μου έπαιρνε αρκετή ώρα, κάποιο μάλιστα δεν είχε έντιτορ για τον υπολογιστή και έπρεπε οι όποιες αλλαγές στις συχνότητες να περαστούν από το πληκτρολόγιο του οργάνου! Επίσης μου αρέσει που αποθηκεύει τις μετρήσεις σε στικάκι. Δουλεύει με δύο μπαταρίες 18650 κολλημένες πάνω σε μία μικρή πλακέτα οι οποίες πιστεύω ότι μπορούν να αντικατασταθούν όταν χρειαστεί από κάποιον που "πιάνουν" τα χέρια του. Δεν μου έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα και το προσέχω "σαν τα μάτια μου"!!!
 3. Speed test στο σταθερό πριν από λίγο vdsl 50, αλλά όπως βλέπετε δεν πιάνω ούτε τα μισά!!! Βέβαια έχει και χειρότερα, πριν μερικούς μήνες συγχρόνιζα 17-18 mbbs. Ευτυχώς υπάρχει διαθεσιμότητα οπτικής στην διεύθυνση μου και όταν ανοίξει ό καιρός θα κάνω αίτηση για οπτική. Αντίθετα το ιντερνέτ από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τα πάνε πολύ καλύτερα σε σχέση με τις ταχύτητες του σταθερού με χαλκό. Η μεγάλη εικόνα είναι από Speed test στο χωριό (mobile internet με κάρτα, sim router με δύο εξωτερικές κεραίες (MIMO) που έκανα αρχές του χρόνου...
 4. Και εγώ φίλε μου έχω συλλογή!!! από από τα "σύνεργα'' που αναφέρεις...Όσον αφορά τις μοντούλες πέρυσι έκανα πάρα πολλές δοκιμές το σύστημα μπις. 'Ομως δεν κατάφερα να έχω φως σε μοντούλα τύπου zeta cam και magic, matrix .... πέρασα σ αυτές δεκάδες αρχεία αλλά τίποτα. Φως μόνο σε dragon και diablo. Έχω επίσης μια quattro 4x4 αγορασμένη από Ελλάδα και μια AlphaCrypt Pro v3.28 multicrypt αγορασμένη από το εξωτερικό. Στις μοντούλες αυτές δουλεύουν τα μπις με την διαφορά η εισαγωγή των μπισκότων των σίντ και βίντεο πιντ πρέπει να γίνεται στο δεκαδικό σύστημα και όταν γίνει η εγγραφή μετατρέπονται στο δεκαεξαδικό. Η δεύτερη έχει την εξής ιδιαιτερότητα που ανακάλυψα πρόσφατα. Στα μπισκότα πληκτρολογούμε μόνο τις πρώτη δεύτερη τρίτη πέμπτη έκτη και έβδομη δυάδα. Στην αρχή που την πήρα νόμιζα ότι είναι χαλασμένη ή ότι δεν υποστηρίζει το σύστημα.
 5. Στην πόλη: Α. Σταθερό gibertini 125cm με 3 lnb inverto twin κεντρική στόχευση 19Ε, παράκεντρα 16Ε και 13Ε. Β. Κινητό gibertini 100 cm (110X100) lnb inverto quad τόξο 72Ε μέχρι 15W λόγω θέσης. 2 τετραπλά diseq spaun. Στο Χωριό Toroidal Τ90 αρχικά με 4 lnb 9Ε κέντρο , 13Ε 19Ε 3.1Ε με πολυδιακόπτη emp centauri 17/8 και αργότερα 16Ε low Κάθετη και οριζόντια πόλωση και 1W high κάθετη πόλωση. Δέκτες dm8000, edision underline 3 in 1, edision os mio 4K, edision os mio 4K+, edision argus mini 2 in 1, edision mini 2 in 1 plus (highspeed), piccolino s2 t2/c, piccolo s2 t2/c (CI) Όργανο στόχευσης κεραίας DrHD 1000 combo.
×
 • Create New...