Παρ,ότι το ΡΙΚ έχει την ένδειξη ( κλειδωμένο) βλέπω ότι τώρα ποιά παίζει μια χαρά. Θεωρώ λοιπόν ότι στις 3,1 μοίρες έχουμε ένα μικρό αλλά καλό πακετάκι που αποτελείται απο τα παρακάτω κανάλια/
ERT World
RIK Sat
Mega
Ant1
ALPHA
STAR
SKAI
OPEN BEYOND
M.tv
Μια και η τροχιακή θέση ανάμεσα στις 3,1 μοίρες και στίς 1,9 μοίρες είναι πάρα πολύ κοντά τα κανάλια κατεβαίνουν με το ίδιο lnb με αποτέλεσμα να έχουμε μαζί με τα κανάλια της digea και το ERT World Europe.....προσπαθώ μήπως και καταφέρω να δω φως και στο ΡΙΚ αλλά μέχρι τώρα ......τζίφος.
Ναι αυτή έχω Γιάννη! Δεν την αγόρασα βασικά. Πήγα σε ένα γείτονα πριν από 2 χρόνια και κάτι περίπου, και του έκανα κάτι δουλειές στον υπολογιστή, και κάτι άλλα στην δορυφορική. Μόλις είδα την TBS 6983 του λέω, ωραία Δορυφορική κάρτα. Μου λέει, αν θέλεις τα βρίσκουμε στα χρήματα με την κάρτα. Δεν την θέλω και εγώ, έχω άλλο μηχάνημα. Και την πήρα!
Δόξα τον θεό δεν έχω παράπονο Γιάννη. Έχω και την TBS 6983 και είναι όλα μια χαρά!
Στα μόνα που έχω θέμα, και δεν έχω σήμα, είναι σε κάποια feed 4.2.2 στις 7Ε. Δοκίμασα χθες σε κάποιο feed 4.2.2 που ήθελα να δω κάποιον αγώνα, αλλά δεν είχε σήμα.