Το WION HD δοκιμάζει FTA στις 28.2E
Νέο κανάλι χωρίς κωδικοποίηση ( FTA) δοκιμάζει σε υψηλή ευκρίνεια (HDTV) στην ισχυρή ευρωπαϊκή δέσμη στον δορυφόρο Astra 2G στις 28,2 ° E. Τις τεχνικές δοκιμές εδώ ξεκίνησε το κανάλι WION HD.
Το WION HD είναι κανάλι ειδήσεων που προετοιμάζεται από μια έμπειρη και θαρραλέα ομάδα νέων δημοσιογράφων διαφόρων εθνικοτήτων. Το WION εξετάζει παγκόσμια ζητήματα χρησιμοποιώντας σε βάθος ανάλυση. Ο σταθμός εδρεύει στο New Delphi. Η εκπομπή μεταδίδεται στα Αγγ
Ο ινδονησιακός δορυφόρος Telkom 3 κάηκε στην ατμόσφαιρα
Με βάρος 1.845 κιλά ο χαμένος ινδονησιακός δορυφόρος τηλεπικοινωνιών Telkom 3 μπήκε στην ατμόσφαιρα της Γης. Ο δορυφόρος χάθηκε στο διάστημα μετά την αποτυχημένη εκτόξευση με το ρώσικο πυραύλο φορέα Proton M στις 6 Αυγούστου 2012.
Σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό του οποίου το NORAD παρακολουθεί αντικείμενα σε τροχιά, ο ινδονησιακός δορυφόρος Telkom 3 (με την ένδειξη COSPAR-ID 2012-044A, NORAD-ID 38744) εισήλθε στην ατμόσ
Το TivuSat αναπτύσσεται με πυραυλικό ρυθμό. Έχει 4 εκατομμύρια ενεργές κάρτες
Η δωρεάν ιταλική δορυφορική πλατφόρμα TivuSat καταγράφει περαιτέρω επιτυχίες. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται από κατά 40% περισσότερους ανθρώπους από ό, τι πριν από ένα χρόνο. Πρόσφατα, ο πάροχος υπερέβη το όριο των 4 εκατομμυρίων ενεργών καρτών και των 6 εκατομμυρίων θεατών της παρεχομένης υπηρεσίας.
Τον Δεκέμβριο του 2020 η τηλεοπτική προβολή αυξήθηκε κατά 11,3% σε ετήσια βάση. Για το TivuSat η προβολή αυ
Τούτη η είδηση του περασμένου μηνός φίλοι μου σας είναι ήδη γνωστή, σας την αναφέρω απλά και μόνο επειδή την δημοσιεύει ξένος δορυφορικός τύπος και αφορά την Πατρίδα μας και συγκεκριμένα την ΕΡΤ
Η ERT μεταβαίνει σε μετάδοση HD
Η ελληνική δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε τη μετάβαση των τηλεοπτικών προγραμμάτων της ERT1, ERT2 και ERT3 σε υψηλή ευκρίνεια (HDTV). Η μετάδοση των τριών νέων προγραμμάτων HD ξεκίνησε την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 στις 5:00 π.μ. τοπική ώρα.
Οι αλλαγές πρ
Το κανάλι παιχνιδιών ESR HD στη θέση 13E από τον Φεβρουάριο
Η εταιρία ESRevolution, Inc. πρόκειται να ξεκινήσει το κανάλι βιντεοπαιχνιδιών ESR στην Ευρώπη. Το κανάλι θα μεταδοθεί μέσω του δορυφορικού συστήματος Eutelsat Hot Bird στις 13 ° Ε από τον Φεβρουάριο. Ο φορέας εκμετάλλευσης έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για τη διανομή του προγράμματος μέσω της αναφερόμενης θέσης.
Μια αποκλειστική συμφωνία με την ESR θα εξασφαλίσει τη διανομή του κορυφαίου αμερικανικού καναλιού βιντεοπαιχνιδιώ
Σου αφιερωνω φιλε Γιαννακη το θεμα που δημιουργησα βλεπε παρακατω. Οταν εβλεπα το βιντεο με τα γρηγορα αυτοκινητα ο νους μου πηγε σε σενα γιατι ξερω οτι αγαπας τα γρηγορα σπορ αυτοκινητα
Υπομονή θα κάνω..... μέχρι το μεσημέρι θα λιώσουν τα χιόνια γιατί η θερμοκρασία θα ανέβει μέχρι 4 βαθμούς λέει. Τώρα βλέπω αρκετά κανάλια μεσα απο WEB TV Liste του φίλο μου του τασούλη.
Εγω εχω προσβαση προς το κατοπτρο για να το καθαρισω ανεβαινοντας πρωτα στο πατάρι κατω απο την στεγη του σπιτιου και μετα απο το φεγγιτη μπορω να φτασω στην στεγη. Αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια, επιπλεον μεσα στο κρυο και για αυτο δεν θα το κανω