OCTAGON SX88 4K UHD
2 σε 1 δορυφορικός + IPTV δέκτης
Γράφτηκε από: Χάρης Ματθαίου
Ένας νέος 4K δέκτης της γερμανικής Octagon κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, ο οποίος προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών ψυχαγωγίας. Πρόκειται για τον SX88 4K UHD, έναν 2 σε 1 δορυφορικό και IPTV δέκτη που βασίζεται σε λειτουργικό σύστημα Linux. Έχει δυνατότητα να αναπαράγει Ultra HD περιεχόμενο με κωδικοποίηση H.265/HEVC, ενώ εξοπλίζεται με DVB-S2 tuner που μπορεί να αποδιαμορφώνει
Λογισμικά για δέκτες OCTACON στο παρακάτω Link.Δεν τα έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω στην κατοχή μου έναν τέτοιο δέκτη, επομένως τα δοκιμάζετε μόνο με δική σας ευθύνη.
https://www.octagon-germany.eu/downloads/digital-receiver/hdtv-receiver/
Τον παρήγγειλα τέλος Σεπτέμβρη, αλλά μετά από αναβολές, το παρήγγειλα τέλος Νοεμβρίου -αν θυμάμαι καλά-
και το παρέλαβα μια μέρα μετά, την 1η Δεκέμβρη του 2018.
Το αγόρασα από Ελληνικό κατάστημα (ΑΦΟΙ ΚΑΛΕΜΗ) στην τιμή 129€ και με τα έξοδα αποστολής,
έφτασε 134,50€ (Μεταφορικά 3€ + Προσαύξηση πληρωμής 2,50€).
Καλησπέρα, σας.
Διαθέτω στην κατοχή μου τον δέκτη του θέματος, τον 1ο με λειτουργικό Enigma 2, από τον Δεκέμβριο του 2018.
Τον αγόρασα, διότι έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούσα από έναν σύγχρονο δέκτη στην χαμηλότερη τιμή, κάτι που
μέχρι στιγμής (...μέχρι να βγει καλύτερος με το λειτουργικό που προανέφερα), δεν έχω μετανιώσει.
Να διευκρινίσω πρώτα, πως τα όποια στοιχεία παρουσιάσω, πρώτα για τις παρακάτω φωτογραφίες, είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος.
Ας προ