Στη ροή βίντεο της Vodafone TV η Discovery
13/01/2021
Η σημαντική συμφωνία ανάμεσα στην Discovery και τη Vodafone, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εμπλουτίζει τη συνδρομητική πλατφόρμα συνεχούς ροής της Vodafone σε συνολικά 12 χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα. Οι χρήστες της υπηρεσίας συνεχούς βίντεο της Vodafone στην Ελλάδα θα έχουν πλέον διαθέσιμα τα προγράμματα του Discovery, επιλεγμένο περιεχόμενο από τα ντοκιμαντέρ του BBC αλλά και περιεχόμενο του Eurosport.
Η σ
Η streaming υπηρεσία Discovery+ έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Vodafone
Η αμερικανική εταιρία Discovery υπέγραψε μία πολυετή συμφωνία με τη Vodafone για τη διάθεση της streaming υπηρεσίας Discovery+ σε όλη την Ευρώπη.
Η συμφωνία περιλαμβάνει 12 αγορές, στις οποίες το περιεχόμενο του Discovery θα διατίθεται στους πελάτες της Vodafone. Οι χώρες που περιλαμβάνει η συμφωνία, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, είναι:
Ηνωμένο Βασίλειο
Γερμανία
Τουρκία
Ιταλία
Ισπανία
Κίνηση αγάπης απο το Vodafone TV
Γράφτηκε από: N.D
Σε μια χρονιά που επιβεβαίωσε ότι η ανάγκη για αλληλεγγύη και συντροφικότητα είναι πιο έντονη από ποτέ, το Vodafone TV αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις ταινιών για έναν ολόκληρο μήνα, προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση παιδιών και ηλικιωμένων σε τεχνολογικό εξοπλισμό.
Έτσι, για το διάστημα από τις 22 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 21 Ιανουαρίου 2021, όποιος συνδρομητής της υπηρεσίας Vodafone TV ενοικιά
09/12/2020
Στη Vodafone TV το Netflix
Ενσωματώθηκε μετα από σημερινή αναβάθμιση λογισμικού στους δέκτες του Vodafone TV, η εφαρμογή του Netflix. Έτσι, στην κατηγορία εφαρμογών, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα παρατηρήσουν πως εκτός από εφαρμογές όπως You Tube, Amazon Prime Video έχουν πλέον πρόσβαση και στο Netflix.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, εάν θα υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία μεταξύ της Vodafone Ελλάδος και της δημοφιλούς streaming υπηρεσίας.
To “MAD Πικάπ” έρχεται από τις 8 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Vodafone TV
01/12/2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια επιλογή που θα αλλάξει τις παλιές σου συνήθειες.Η πιο artistic πλευρά της μουσικής αναδεικνύεται για πρώτη φορά στην πλατφόρμα του Vodafone TV. Ένας ολόκληρος κόσμος ξεδιπλώνεται μέσα από επιτυχίες και μελωδίες που άφησαν εποχή.
Το νέο κανάλι του Mad σε ταξιδεύει στην πιο αγαπημένη μουσική του χθες και του σήμερα, με τα πιο εναλλακτικά τραγούδια της ελληνικής και Interna
Νέο κανάλι έρχεται στη Vodafone TV
Τη μετάδοση προγράμματος ενός νέου καναλιού με μουσικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο ενέκρινε πρόσφατα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης .
Τη μετάδοση προγράμματος ενός νέου καναλιού με μουσικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο ενέκρινε πρόσφατα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης .
Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί υπό τον τίτλο «MAD ΠΙΚΑΠ» από την συνδρομητική πλατφόρμα της VODAFONE TV από 1/11/2020 έως 1/2/202
Έχουν απαντήσει και οι 2 εταιρίες, οπως πάντα η μια ριχνει την ευθύνη στην αλλη και η κάθε μια από της 2 υποστηρίζει οτι έκανε οτι ήταν δυνατων.
23 Ιουνίου 2020
Σχετικά σας: 1-19062943246
Σχετικά μας: CSS-F/1426/NV
ΘΕΜΑ: ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Αξιότιμε κύριε ****, Σε συνέχεια της ως άνω επιστολής, σας γνωρίζουμε δια της παρούσης ότι η εταιρεία μας προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες κι ενδελεχείς ελέγχους προκειμένου να αποκαταστήσει τη δυσλειτουργία που παρουσιά
Θα σε στείλουν αδιάβαστο αυτοί. Έχεις μπλέξει άσχημα. Εγώ έχω βάλει πάροχο internet Inalan, 100mbps download και upload σταθερά. Έχω και υπολογιστή μπαχατέλα του 2014. Με την vodafone έχω μόνο κινητό και αυτό με κάρτα. Δεν έχω καμία σχέση, και δεν θέλω να έχω με κανέναν τους! Αυτοί είναι ικανοί να σε στείλουν αδιάβαστο να το ξέρεις.
3/08/2020
Το Vodafone TV, το «σπίτι της HBO», διαθέσιμο πάνω από όλα τα δίκτυα, χωρίς αποκωδικοποιητή, χωρίς δεσμεύσεις και με τον πρώτο μήνα δωρεάν, με μόλις 6,90 ευρώ το μήνα!
Το Vodafone TV παρουσιάζει το επόμενο βήμα στην παροχή περιεχομένου και από την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, σόου και εκπομπές χωρίς αποκωδικοποιητή και δέσμευση συμβολαίου, όποια
Κοινοί σταθμοί βάσης στην Ελλάδα από την Vodafone και Wind μέσω της νέας εταιρείας "Vantage Towers Greece"
Ο Όμιλος Vodafone Group (“Vodafone”) ανακοινώνει ότι, μέσω της 100% θυγατρικής του εταιρείας Vodafone Europe B.V., προχωρά στην υπογραφή συμφωνίας με την Crystal Almond S.À R.L.(“Crystal Almond”), τον μέτοχο πλειοψηφίας της Wind Hellas Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. (“Wind Hellas”), για τη συνεισφορά των κλάδων των σταθμών βάσης που διατηρούν αντίστοιχα οι δύο εταιρείες στην Ελλάδα σε μια