Jump to content
 • Recent Posts / Topics

  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Στο Roskosmos κλέβονται δισεκατομμύρια. 
   Στο ρωσικό διαστημικό οργανισμό Roskosmos κλέβονται δισεκατομμύρια. Η κλεψιά δεν έχει τελειωμό δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας.  Σε σύσκεψη στη Μόσχα σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS το ανέφερε ο επικεφαλής των ρωσικών ανακριτών  Αλεξάντερ Μπαστρίκιν. Το Γραφείο Διερεύνησης μια αναλογία με το αμερικανικό FBI ερευνά εδώ και πέντε χρόνια τον διαστημικό οργανισμό αλλά «δεν έχει ακόμη τελειώσει».


   "Η τεχνική είναι απλή - πρώτα να φυγαδευτούν τα χρήματα πίσω από τα σύνορα και στη συνέχεια να φύγει και ο ίδιος δράστης ", δήλωσε ο Bastrykin. Αναφερόταν μάλλον στην τύχη του Γιούρι Γιασκίν  διευθυντή του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών ο οποίος φέρεται να κατέφυγε στη Δύση με το πρόσχημα ενός επαγγελματικού ταξιδιού. Η δράση του επικεφαλής του Ινστιτούτου στο Roskosmos εξετάζεται τώρα από τη μυστική υπηρεσία του FSB.


   Ήδη από τον Φεβρουάριο τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι εσωτερικοί έλεγχοι στο Roskosmos που κατά πάσα πιθανότητα διέταξε ο ίδιος ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, οδήγησαν στην έναρξη 14 ποινικών διαδικασιών. Η κλοπή και η διαφθορά θεωρούνται μία από τις κύριες αιτίες των αποτυχιών στο ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα.


   Ο αρχηγός του Roskosmos  Ντμίτρι Ρογκοσίν υποσχέθηκε να θέσει  τάξη στην οργάνωση δήλωσε το TASS. "Θα πρέπει να βάλουμε τάξη και να αναπτύξουμε  οικονομικό έλεγχο. Δεν αρέσει αυτό σε όλους, αλλά θα πάμε προς αυτήν την κατεύθυνση" ανέφερε ο Rogozin. Σύμφωνα με τον ίδιο το  Roskosmos πρέπει να απαλλαγεί από «τα κακά πράγματα» και να αφοσιωθεί στην εργασία που όλοι αναμένουνε. 


   "Η Ρωσία πρέπει να ανταγωνιστεί με μεγάλους ξένους ανταγωνιστές χάρη στην  ικανότητα και την σύμπνοια της όπως αυτό συνέβη στη σοβιετική εποχή. Αυτή η διαδικασία  όμως συνοδεύεται από αντιδράσεις", ανέφερε χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.


   Πηγή: CTK , Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Το Eurosport θα παρουσιάσει και πάλι το French Open σε UHD

   Οι λάτρεις του τένις μπορούν να προσβλέπουν σε μεγάλη προσφορά της κάλυψης αγώνων τένις στην καλύτερη τεχνική εικόνας και ήχου που υπάρχει . Το πανευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι  Eurosport θα εκπέμψει το τουρνουά τένις του French Open σε ανάλυση Ultra HD / 4K από τις 26 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου.


   Το Eurosport 4K θα μεταδοθεί ως κανάλι συμβάντος στη θέση του προγράμματος UHD1 by HD Plus στον δορυφόρο Astra (19,2 ° E) όπως και πέρυσι. Το Eurosport 4K θα παρουσιάσει όλους τους αγώνες από το γήπεδο Phillipe Chatrier. Οι οπαδοί του τένις μπορούν να χαρούνε τις 15 ημέρες του τένις του Roland Garros και περίπου 120 ώρες ζωντανών μεταδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των ημιτελικών και τελικών με γερμανικό σχόλιο, χωρίς διαφημιστικά διαλείμματα.


   Το κανάλι UHD1 by HD Plus μεταδίδεται ελεύθερα από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και τις Κυριακές από τις 8:00 έως τις 14:00. Τον  υπόλοιπο χρόνο είναι κωδικοποιημένο και διατίθεται αποκλειστικά στους συνδρομητές της γερμανικής πλατφόρμας HD Plus.


   Για την λήψη των  εκπομπών UHD / 4K απαιτείται μια τηλεόραση 4K, ένας δορυφορικός δέκτης και για τις κωδικοποιημένες λήψεις μια αντίστοιχη μονάδα πρόσβασης HD + και μια ενεργή κάρτα πρόσβασης.


   Τεχνικές προδιαγραφές - UHD1 by HD Plus:


   Astra (19,2°E), freq. 10,994 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, FTA/Nagra MA


   Πηγή: parabola.cz , επιμέλεια:Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   O Turksat 5A θα εκτοξευτεί το 2020 Ο τουρκικός δορυφορικός πάροχος Turksat δήλωσε στην έκθεση  Washington Satellite 2019 ότι ο τελευταίος τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος Turksat 5A θα εκτοξευτεί στο διάστημα το επόμενο έτος, το αργότερο στο δεύτερο τρίμηνο του 2020.
    
   Αρχικά ο δορυφόρος Turksat 5A επρόκειτο να εκτοξευτεί λίγους μήνες αργότερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο δορυφόρος τώρα κατασκευάζεται από την Airbus Defense & Space και θα εκτοξευτεί από την SpaceX. Ο Cenk Sen γενικός διευθυντής του Turksat δήλωσε ότι η παραγωγή των δορυφόρων Turksat 5A, Turksat 5B και του πρώτου τουρκικού δορυφόρου της επόμενης γενιάς Turksat 6A είναι σύμφωνη με τα σχέδια. Ο Turksat 5A είναι ένας δορυφόρος ευρείας ζώνης DTH με χωρητικότητα στην ζώνη Ku. Ο δορυφόρος θα σταθμεύσει στις 31 ° E από  όπου θα καλύπτει την Τουρκία, την περιοχή MENA και τις ευρύτερες περιοχές της Αφρικής. Ο δορυφόρος θα μεταδίδει τηλεοπτικές υπηρεσίες και θα βελτιώνει τις ευρυζωνικές υπηρεσίες Ένας άλλος νέος δορυφόρος Turksat 5B θα λειτουργεί από τις 42 ° Ε. Στο διάστημα θα εκτοξευτεί το 2021. Πηγή: Advanced television, παρουσίαση: parabola.cz , επιμέλεια:Tasos.cz
    
  • 1
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Εβγαλα και τις δυο συχνοτητες με το 70αρι περιστρεφομενο κατοπτρο εδω στην Τσεχια με  Q=90 και Q=86 αντίστοιχα βλ.συνημμένες εικόνες
   Astra 2E (28,2°E), freq. 12,012 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA    L=84  Q=90
   Astra 2E (28,2°E), freq. 12,090 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA    L=84  Q=86
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Η Rai την 1η Ιουλίου θα εγκαινιάσει κανάλι 4Κ σε 24ωρη βάση
    
   Ο ιταλικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Rai ανακοίνωσε την έναρξη ενός ολοήμερου προγράμματος σε Ultra HD - Rai 4K. Η εκπομπή θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2019 αντικαθιστώντας την 4Κ περιστασιακή εκπομπή.
    
   Η ιταλική Rai θα είναι η πρώτη δημόσια τηλεόραση στην Ευρώπη που θα μεταδίδει 24 ώρες την ημέρα στην  νέα μορφή εικόνας.
    
   Το πρόγραμμα του Rai 4K θα αποτελείται τόσο από δικά του προγράμματα όσο και από ξένες παραγωγές με τη μορφή ταινιών, περιοδικών ή ντοκιμαντέρ. Οι κινηματογραφικές προσφορές θα είναι επιλεγμένοι τίτλοι ταινιών από τις Sony Pictures και 20th Century Fox.
    
   Το Rai 4K θα έχει το δικό του πρόγραμμα - έτσι δεν θα μεταδίδεται παράλληλα με άλλα κανάλια της Rai. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως αθλητικές μεταδόσεις και παρόμοια.
    
   Το ολοήμερο κανάλι Rai 4K θα μεταδίδεται μέσω δορυφόρου Eutelsat Hot Bird στις 13 ° Ε. Η μετάδοση θα λειτουργεί ως κανάλι FTA / FTV  (ελεύθερο για προβολή) παρόμοιο με τον κεντρικό κανάλι της Rai. Ορισμένα προγράμματα θα μεταδίδονται ελεύθερα (χωρίς κρυπτογράφηση) και ορισμένα θα απαιτούν κάρτα πρόσβασης TivuSat.
    
   Εκτός από τη δορυφορική διανομή  το Rai 4K θα μεταδοθεί επίσης στο DVB-T2 της Ιταλίας το 2020, συμπεριλαμβανομένου του καναλιού 8K. Για λόγους χωρητικότητας το Rai 4K μεταδίδεται τώρα σε περιφερειακούς πολυπλέκτες.
    
   Τεχνικές παράμετροι - Rai 4K:
    
   δορυφόρος: Eutelsat Hot Bird 13Β (13 ° E)
   συχνότητα: 11.727 GHz
   πόλωση: κάθετη
   SR: 27500
   FEC: 2/3
   πρότυπο: DVB-S2
   διαμόρφωση: 8PSK
    
    Εκτός από το κανάλι 4K, ο ιταλός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός προετοιμάζεται επίσης για την επόμενη γενιά τηλεοπτικών εκπομπών - Ultra HD σε ανάλυση 8K. Το Rai 8K θα ξεκινήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.
    
   Το Ultra HD / 4K προσφέρει ανάλυση 3840x2160, δηλαδή 4 φορές υψηλότερη ανάλυση από HD. Το Ultra HD / 8K προσφέρει 4 φορές υψηλότερη ανάλυση από 4K, δηλαδή 7680x4320. Οι ψηλότερες αναλύσεις είναι φυσικά πιο απαιτητικές στην χωρητικότητα. Ενώ για ροές δεδομένων 4K χρησιμοποιούνται περίπου 16-25 Mbit / s, για 8Κ χρησιμοποιούν υψηλότερα (80 Mbit / s και περισσότερα).
    
   Πηγή: parabola.cz ,  Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   ioanis - Posted
   Ολοκληρώνονται τα τελικά στάδια προετοιμασίας πριν την εκτόξευση του Eutelsat 7C   Ολοκληρώνονται τα τελικά στάδια προετοιμασίας πριν την εκτόξευση του Eutelsat 7C. Ο νέος δορυφόρος θα εξυπηρετεί αγορές στην Αφρική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Τουρκία. Στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δοκιμών που ολοκληρώθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου 2019, ο Eutelsat 7C, που κατασκευάστηκε από την Maxar Technologies, υποβλήθηκε σε συνθήκες προσομοίωσης της εκτόξευσης και του σκληρού διαστημικού περιβάλλοντος σε τροχιά. Με την πλήρωση των δεξαμενών του διαστημικού οχήματος με προωθητικό Xenon, ο δορυφόρος βρίσκεται στη φάση της τελικής προετοιμασίας πριν από την μεταφορά του στο διαστημικό κέντρο του Kourou της Γαλλικής Γουιάνας, όπου πρόκειται να εκτοξευθεί ως συνεπιβάτης, με πύραυλο Ariane 5 πριν από το τέλος Ιουνίου.

   Εξοπλισμένος με 49 αναμεταδότες Ku-band, ο Eutelsat 7C θα εξυπηρετεί αγορές σε ολόκληρη την Αφρική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Τουρκία. Θα τοποθετηθεί μαζί με τον Eutelsat 7B στις 7° ανατολικά, αυξάνοντας την χωρητικότητα σε αυτή τη γειτονιά κατά 19 αναμεταδότες για τη δυναμική αγορά της Αφρικής. Ο Eutelsat 7A θα μεταφερθεί σε μια άλλη τροχιακή θέση ως μέρος της συνεχιζόμενης βελτιστοποίησης του στόλου της Eutelsat.
     https://www.broadbandtvnews.com/  
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Ο Eutelsat επέλεξε τους παρόχους υποδομών εδάφους για τον  KONNECT

   Ο γαλλικός δορυφορικός φορέας εκμετάλλευσης Eutelsat επέλεξε  τους παρόχους υποδομής εδάφους για τον μελλοντικό δορυφόρο KONNECT και τις σχετικές ευρυζωνικές υπηρεσίες. Η  General Dynamics SATCOM Technologies  επελέγη για την παροχή και ανάπτυξη επτά κεραιών.


   Η Hughes Network Systems (HUGHES) θα παρέχει το σύστημα επίγειου δικτύου JUPITER.


   Με χωρητικότητα 75 Gbsps ο δορυφόρος KONNECT θα είναι η νέα γενιά δορυφόρου πολλαπλών δεσμών  που θα εκτοξευτεί στο τέλος του παρόντος έτους.  Ο πλήρως ηλεκτρικός δορυφόρος θα διατεθεί στο εμπόριο κατά το 2020 και θα παρέχει ευρυζωνικό διαδίκτυο σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη και την Αφρική.


   Η λύση της General Dynamics SATCOM Technologis  θα παρέχει επτά κεραίες εννέα μέτρων για την υποστήριξη λειτουργίας μεταξύ του δορυφόρου και του επίγειου δικτύου του και  θα εξασφαλίσει έτσι την καλύτερη απόδοση στην τάξη του και ταχύτητα εφαρμογής  της καλύτερης οικονομικά απόδοσης


   Ο μακροπρόθεσμος εταίρος του Eutelsat η εταιρία  Hughes που είναι  παγκόσμιος ηγέτης στα δορυφορικά ευρυζωνικά δίκτυα και υπηρεσίες, θα παρέχει την πλατφόρμα Jupiter για το επίγειο δίκτυο KONNECT, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών και νέας γενιάς τερματικών  που αποτελείται από κεραία 75 cm, την μονάδα πομπού / δέκτη και μόντεμ.


   Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   Διεθνής έκδοση του Dubai TV HD στις 13Ε


   Ένα νέο διεθνές κανάλι υψηλής ευκρίνειας (HDTV) μεταδίδεται μέσω του δορυφορικού συστήματος Eutelsat Hot Bird. Το κανάλι Dubai TV HD έχει πλέον αντικατασταθεί από το Dubai International HD.


    
   Το Dubai International HD θα φέρνει νέο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στους τηλεθεατές πέρα από τα σύνορα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο σταθμός μπορεί να επικεντρωθεί σε προγράμματα για τα οποία έχει διεθνή δικαιώματα διανομής.   Dubai International HD - στιγμιότυπο από τη λήψη του καναλιού


   Η αρχική έκδοση του Dubai TV μπορεί να ληφθεί στην Ευρώπη από τον δορυφόρο Badr 4 (26 ° E) σε SD ανάλυση.


   Τεχνικές παράμετροι - Dubai International HD:
   Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 12,399 GHz, pol. H, SR 29700, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA


   τεχνικές προδιαγραφές - Dubai TV:
   Badr 4 (26°E), freq. 12,130 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA


   Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   1.5 χρόνια καταναγκαστική εργασία για πειρατεία

   1,5 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας σαν αποζημίωση για την τηλεόραση Trikolor για ζημιές άνω των 100 χιλιάδες ρούβλια και μηνιαία κράτηση από τον μισθό σε όφελος του κράτους. Μια από τις πιο σοβαρές κυρώσεις στη Ρωσία για την πειρατεία στην ψηφιακή τηλεόραση τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί πια σε ισχύ.


   Ο πάροχος της πλατφόρμας Tricolor TV συνεργάζεται για πάνω από 8 χρόνια ενεργά με τις αρχές για την καταπολέμηση της πειρατείας. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η πιο σκληρή καταδίκη για την τηλεοπτική πειρατεία στη Ρωσία - 1,5 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας.


   Πολίτης της πόλης Lermontov που βρίσκεται στην περιοχή του νομού Stavropol έχει ασχοληθεί με την τροποποίηση και πώληση διάταξης λήψης με δυνατότητα παράνομης πρόσβασης σε συνδρομητικά τηλεοπτικά προγράμματα της Trikolor για σχεδόν δύο χρόνια. Ο πειρατής τελικά εντοπίστηκε τον Ιανουάριο του 2016 κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής υπηρεσίας αγοράς μέσω του προσωπικού του ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών του Stavropol. Ο δράστης προσπάθησε να πουλήσει στο προσωπικό δέκτη έναντι τιμής 2.000 ρούβλια.


   Τον Δεκέμβριο του 2018, το δικαστήριο του Stavropol διαπίστωσε ότι ο κατηγορούμενος διέπραξε σωρεία εγκλημάτων - μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε πληροφορίες που προστατεύονται από υπολογιστή, προετοιμασία εγκλήματος και απόπειρα εγκλήματος, δημιουργία, χρήση και διανομή κακόβουλου λογισμικού. Ο κατηγορούμενος αναγνώρισε πλήρως την ενοχή του και το δικαστήριο τον τιμώρησε με τη μορφή καταναγκαστικής εργασίας για 1 έτος και 6 μήνες, ενώ κάθε μήνα θα του γίνεται κράτηση 10 τοις εκατό από τον μισθό του υπέρ της Πολιτείας. Το δικαστήριο αναγνώρισε επίσης την αποζημίωση της ζημίας που πρέπει να καταβάλει ο πειρατής στην Trikolor TV ύψους 105.192 ρούβλια (δηλαδή περίπου 37.350 CZK).


   Ο πειρατής θεώρησε την τιμωρία πολύ αυστηρή και προσπάθησε να την μειώσει καταθέτοντας καταγγελία. Τον Φεβρουάριο του 2019, το περιφερειακό δικαστήριο επιβεβαίωσε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου και μείωσε τον χρόνο της καταναγκαστικής εργασίας μόνο κατά ένα μήνα.


   πηγή: parabola.cz , επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Posted
   28.2E: Το Travel Channel UK πάλι τερμάτισε στην Ευρώπη

   Η βρετανική δωρεάν έκδοση του καναλιού των ντοκιμαντέρ και ταξιδιωτικού προγράμματος Travel Channel δεν είναι πλέον διαθέσιμη σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο πάροχος τερμάτισε τη δοκιμαστική διανομή στον δορυφόρο Astra 2G (28,2 ° E) στην ισχυρή ευρωπαϊκή δέσμη η οποία επιτρέπει τη λήψη εκπομπών με κάτοπτρα με πολύ μικρές διαστάσεις (περίπου 60 cm). ΣΣ για τους τηλεθεατές στην Κεντρ. Ευρώπη.


   Η μετάδοση των δοκιμών του Travel Channel UK βρισκότανε στην θέση με το όνομα 54102 στους 11.568 GHz κάτι που αποτελούσε σχετικά έκπληξη γιατί ο πάροχος ολοκλήρωσε τη μετάδοση του προγράμματος στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.


   Επί του παρόντος μεταδίδεται στη θέση 54102 η στατική οθόνη (μονοσκόπιο) Arqiva


   Παλαιότερες τεχνικές παράμετροι - Travel Channel (θέση 54102 - Έληξε η εκπομπή):
   Astra 2G (28,2°E), freq. 11,568 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA


   πηγή: parabola.cz , επιμέλεια: Tasos.cz

Welcome to Newsat

Welcome to Newsat, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Newsat by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends

Send personal messages to other members.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

tasos.cz

Το Eurosport θα παρουσιάσει και πάλι το French Open σε UHD

Recommended Posts

Το Eurosport θα παρουσιάσει και πάλι το French Open σε UHD


4k.jpg


Οι λάτρεις του τένις μπορούν να προσβλέπουν σε μεγάλη προσφορά της κάλυψης αγώνων τένις στην καλύτερη τεχνική εικόνας και ήχου που υπάρχει . Το πανευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι  Eurosport θα εκπέμψει το τουρνουά τένις του French Open σε ανάλυση Ultra HD / 4K από τις 26 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου.


Το Eurosport 4K θα μεταδοθεί ως κανάλι συμβάντος στη θέση του προγράμματος UHD1 by HD Plus στον δορυφόρο Astra (19,2 ° E) όπως και πέρυσι. Το Eurosport 4K θα παρουσιάσει όλους τους αγώνες από το γήπεδο Phillipe Chatrier. Οι οπαδοί του τένις μπορούν να χαρούνε τις 15 ημέρες του τένις του Roland Garros και περίπου 120 ώρες ζωντανών μεταδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των ημιτελικών και τελικών με γερμανικό σχόλιο, χωρίς διαφημιστικά διαλείμματα.


Το κανάλι UHD1 by HD Plus μεταδίδεται ελεύθερα από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 και τις Κυριακές από τις 8:00 έως τις 14:00. Τον  υπόλοιπο χρόνο είναι κωδικοποιημένο και διατίθεται αποκλειστικά στους συνδρομητές της γερμανικής πλατφόρμας HD Plus.


Για την λήψη των  εκπομπών UHD / 4K απαιτείται μια τηλεόραση 4K, ένας δορυφορικός δέκτης και για τις κωδικοποιημένες λήψεις μια αντίστοιχη μονάδα πρόσβασης HD + και μια ενεργή κάρτα πρόσβασης.


Τεχνικές προδιαγραφές - UHD1 by HD Plus:


Astra (19,2°E), freq. 10,994 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, FTA/Nagra MA


Πηγή: parabola.cz , επιμέλεια:Tasos.cz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×