Jump to content
 • Recent Posts / Topics

  • 1
   Receiver Balances
   ioanis - Posted
   Εδώ ο δέκτης στο Γερμανικό ebay με πάρα πολύ καλή τιμή αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται με την ύπαρξη εναλλακτικών λογισμικών....θα ήταν μια καλή λύση για όσους δεν θέλουν και δεν απαιτούν και πολλά - πολλά από τους δορυφορικούς δέκτες. https://www.ebay.de/itm/Redline-M440-HD-Sat-Receiver-IPTV/323830719051?hash=item4b65d0a24b:g:aq8AAOSw3qlc~js1  
  • 1
   Receiver Balances
   ioanis - Posted
   REDLINE M440 HD PLUS Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του Redline M440 HD Plus. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά οικονομικό δορυφορικό δέκτη, ο οποίος διαθέτει τέτοιες δυνατότητες που ικανοποιούν ακόμα και απαιτητικούς χρήστες! Εξοπλίζεται με DVB-S2 tuner και υποστηρίζει λειτουργία τυφλής αναζήτησης υπηρεσιών. Έχει δυνατότητα να αποθηκεύσει στη μνήμη του έως 5.000 κανάλια και διαθέτει οχτώ λίστες αγαπημένων για την ταξινόμησή τους. Υποστηρίζει την εμφάνιση επταήμερου ηλεκτρονικού οδηγού μονού προγράμματος (EPG). Με τη σύνδεση USB σκληρού δίσκου ή flash drive αποκτάει δυνατότητες εκτέλεσης ζωντανών ή προγραμματιζόμενων εγγραφών και αναπαραγωγής αποθηκευμένων ταινιών με υπότιτλους. Υποστηρίζει αρχεία τύπου mkv, mp4, avi, mpg, dat, vob, ts, mov, m2ts, flv, wmv, mp3, wav, ogg, aac, flac, jpg, bmp και gif. Ο δέκτης διαθέτει και δεύτερη θύρα USB 2.0 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση Wi-Fi USB adapter. Η αναβάθμιση του λογισμικού του μεταμορφώνει πραγματικά τον M440 HD Plus, καθώς ενεργοποιούνται η υποστήριξη emulators και κλειδιών κρυπτογράφησης, αλλά και οι διαδικτυακές λειτουργίες YouTube, Xtream Code και Rich TV που επιτρέπουν το IPTV streaming σε αμέτρητα τηλεοπτικά κανάλια. Συνολικά, είναι ένας Full HD δορυφορικός δέκτης που παρά το χαμηλό του κόστος διαθέτει δυνατότητες που βρίσκουμε σε πολύ ακριβότερα μοντέλα. Πηγή : digitaltvinfo
  • 0
   Receiver Balances
   ioanis - Posted
   TECHNISAT DIGIRADIO 140     Ο DIGIRADIO 140 είναι ένας υψηλών προδιαγραφών ψηφιακός ραδιοφωνικός δέκτης που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια ενός συμβατικού ραδιοφωνικού δέκτη. Διαθέτει πλάτος 430 χιλιοστών και ταιριάζει άριστα με τις υπόλοιπες μονάδες ενός Hi-Fi συστήματος. Έχει δυνατότητα λήψης DAB+ και FM, αλλά υποστηρίζει και λειτουργία Internet Radio για λήψη ραδιοφωνικών σταθμών μέσων διαδικτύου. Υποστηρίζει επίσης λειτουργία RDS, ενώ έχει και ενσωματωμένο CD Player που μπορεί να αναπαράγει ακόμα και MP3. Κατά την εκτέλεση όλων αυτών των λειτουργιών εμφανίζονται πληροφορίες τους στη μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη 3,2 ιντσών της πρόσοψης. Για την πρόσβαση στο internet διαθέτει LAN interface και Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4G/5.0G, ενώ έχει και ενσωματωμένο Bluetooth. Υποστηρίζει λειτουργίες Spotify, Multiroom και ελέγχεται εύκολα από smartphone μέσω της εφαρμογής Technisat CONNECT app. Διαθέτει πλήκτρα χειρισμού και περιστροφικούς διακόπτες στην πρόσοψη, ενώ συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο. Πηγή : Digitaltvinfo  
  • 3
   Receiver Balances
   tasos.cz - Posted
   Περιμενω μεγάλε να μου στειλεις τις "λάμπες" του edission highspeed και τις "λάμπες" για τα amiko μου
  • 3
   Receiver Balances
   ioanis - Posted
   Φώς έχω γιατί ο δέκτης όπως εχω πεί υποστηρίζεται απο πληθώρα ανεπ.αναβαθμήσεων  καμιά όμως καινούργια, ότι λάμπει με τούς εντίσιον ή τους αμικό το ίδιο λάμπει και με τοv opticum.
  • 3
   Receiver Balances
   tasos.cz - Posted
   Γιαννάκη μιά και ο δέκτης σου Οpticum HDTS X703 εξαφανίστηκε από την αγορά όπως ο δικός μου Οctagon SF 908 HD βλέπε εδώ  Οctagon SF 908 HD   μπορείς να μας πεις αν συνεχίζουνε οι ανεπίσημες αναβαθμίσεις του Οpticum HDTS X703? Και κυρίως γράψε αν συνεχίζεις να έχεις ακόμη φως στα σκοτεινά κανάλια?  
  • 3
   Receiver Balances
   ioanis - Posted
   Δέκτης που είναι στην κατοχή μου εδώ και μια 8ετία  με πλήθος ανεπίσημων λογισμικών φέροντας φώς στα σκοτεινά κανάλια. Έπαψε ποιά να κυκλοφορεί στο εμπόριο και μόνο κατα καιρούς εμφανίζεται κάποιο μεταχειρισμένο στο ebay.
  • 0
   Receiver Balances
   ioanis - Posted
   O δέκτης του καλού μου φίλου Τασούλη από την διπλανή Τσεχία.
  • 7
   Receiver Balances
   ioanis - Posted
   Ψάχνω ώρες τώρα στό διαδίκτιο μήπως και βρώ για αυτόν τον δέκτη κανένα πειραγμένο λογισμικό για να έχει ο κοσμάκης εδώ έξω λίγο ....φώς. Αλλά μεχρι τώρα δεν βρήκα κάτι.

Welcome to Newsat

Welcome to Newsat, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Newsat by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends

Send personal messages to other members.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

ioanis

REDLINE M440 HD PLUS

Recommended Posts

REDLINE M440 HD PLUS

92e916db4d9697e2c8194f71cbc2cbae_XL.thumb.jpg.8942aef7b68cdd9e434cc97ebd2c99e4.jpg

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του Redline M440 HD Plus. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά οικονομικό δορυφορικό δέκτη, ο οποίος διαθέτει τέτοιες δυνατότητες που ικανοποιούν ακόμα και απαιτητικούς χρήστες! Εξοπλίζεται με DVB-S2 tuner και υποστηρίζει λειτουργία τυφλής αναζήτησης υπηρεσιών. Έχει δυνατότητα να αποθηκεύσει στη μνήμη του έως 5.000 κανάλια και διαθέτει οχτώ λίστες αγαπημένων για την ταξινόμησή τους. Υποστηρίζει την εμφάνιση επταήμερου ηλεκτρονικού οδηγού μονού προγράμματος (EPG). Με τη σύνδεση USB σκληρού δίσκου ή flash drive αποκτάει δυνατότητες εκτέλεσης ζωντανών ή προγραμματιζόμενων εγγραφών και αναπαραγωγής αποθηκευμένων ταινιών με υπότιτλους. Υποστηρίζει αρχεία τύπου mkv, mp4, avi, mpg, dat, vob, ts, mov, m2ts, flv, wmv, mp3, wav, ogg, aac, flac, jpg, bmp και gif. Ο δέκτης διαθέτει και δεύτερη θύρα USB 2.0 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση Wi-Fi USB adapter. Η αναβάθμιση του λογισμικού του μεταμορφώνει πραγματικά τον M440 HD Plus, καθώς ενεργοποιούνται η υποστήριξη emulators και κλειδιών κρυπτογράφησης, αλλά και οι διαδικτυακές λειτουργίες YouTube, Xtream Code και Rich TV που επιτρέπουν το IPTV streaming σε αμέτρητα τηλεοπτικά κανάλια. Συνολικά, είναι ένας Full HD δορυφορικός δέκτης που παρά το χαμηλό του κόστος διαθέτει δυνατότητες που βρίσκουμε σε πολύ ακριβότερα μοντέλα.

Πηγή : digitaltvinfo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εδώ ο δέκτης στο Γερμανικό ebay με πάρα πολύ καλή τιμή αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται με την ύπαρξη εναλλακτικών λογισμικών....θα ήταν μια καλή λύση για όσους δεν θέλουν και δεν απαιτούν και πολλά - πολλά από τους δορυφορικούς δέκτες.

https://www.ebay.de/itm/Redline-M440-HD-Sat-Receiver-IPTV/323830719051?hash=item4b65d0a24b:g:aq8AAOSw3qlc~js1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×