Ζητούμε συγνώμη από του φίλους που το forum για λίγες μέρες είχε πέσει. Ο server που μας φιλοξενεί είχε πάθει ζημιά και έπρεπε να γινει αντικαταστασή του με νέο και ποιο γρήγορο.
Η αλλαγη server σε νέο ποιο δυνατό που είχε αναφερθεί χθες το βράδυ, εχει πραγματοποιηθει. Αν παρατηρήσετε κάποια ανωμαλία σχετικά με την λειτουργία του forum παρακαλώ να το αναφέρετε εδώ.
Ευχαριστω.
Λόγο τεχνικού προβλήματος που παρουσιαστικε στην server που φιλοξενεί το newsat, έπρεπε να αλλάξουμε πάροχο (εταιρία hosting) και αναγκαστικά το forum έπρεπε να παραμείνει κλειστό για ορισμένες ημέρες μέχρι όλα να τακτοποιηθούν.
Ζητούμε συγνώμη για την οποία αναστάτωση.
Σε ευχαριστώ... ήδη την πέρασα στο κινητό μου και βλέπω τα μηνυματα του φορουμ μεσα απο την εφαρμογή.....σε ευχαριστώ και πάλι. Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η εφαρμογή είναι δωρεαν.Δεν χρεώνει κατα την χρήση της αν έχεις wifi. αν έχεις data όμως θα χρεωθείς ανάλογα Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπραβο Δημήτρη, εκανες πολυ καλα που ανηρτησες το θεμα στο φορουμ μας, βλεπω απο τα άλλα φόρουμ οτι τα μέλη χρησιμοποιούνε πάρα πολύ την εφαρμογή tapatalk.
To site από εχθές εχει συνδεθεί με την γνωστή εφαρμογή tapatalk. Για όσους δεν γνωριζουν το tapatalk είναι μια εφαρμογή για κινητά - tablet που δινει πρόσβαση σε forums και την χρησιμοποιούν ήδη πάνω από 100.000 forums. Η πλοήγηση στο forum γινετε γρήγορα και ποιο εύκολα απ ότι απ ευθείας μέσω browser.
Λόγο που ίσως δεν γνωριζουν όλοι της κινήσεις που πρέπει να κάνουν, παρακάτω θα αναφερθώ σε αυτό.
Μπαίνουμε play store και στην αναζήτηση γράφουμε tapatalk.Από αυτά που θα μας βγ