Jump to content

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


Κορυφαίοι


Δημοφιλές περιεχόμενο

Εμφάνιση περιεχομένου με την υψηλότερη φήμη στο 28/12/2018 σε όλους τους τομείς

 1. 2 points
  Admin

  Το newsat είναι στήν εφαρμογή tapatalk

  To site από εχθές εχει συνδεθεί με την γνωστή εφαρμογή tapatalk. Για όσους δεν γνωριζουν το tapatalk είναι μια εφαρμογή για κινητά - tablet που δινει πρόσβαση σε forums και την χρησιμοποιούν ήδη πάνω από 100.000 forums. Η πλοήγηση στο forum γινετε γρήγορα και ποιο εύκολα απ ότι απ ευθείας μέσω browser. Λόγο που ίσως δεν γνωριζουν όλοι της κινήσεις που πρέπει να κάνουν, παρακάτω θα αναφερθώ σε αυτό. Μπαίνουμε play store και στην αναζήτηση γράφουμε tapatalk.Από αυτά που θα μας βγάλει επιλέγουμε το πρώτο. Το επιλέγουμε και πατάμε εγκατάσταση της εφαρμογής. Οταν εγκατασταθεί και πατήσουμε άνοιγμα θα δούμε αυτή την εικόνα. Εδω πατάμε get starter. To επόμενο μενού ειναι αυτό εδώ απ το οποίο μετακινούμαστε μέχρι το τέλος κάτω και πατάμε το skip Από το επόμενο μενού πατάμε not now Oταν ανοίξει το tapatalk θα δούμε πάνω δεξιά ένα φακό που ειναι η αναζήτηση, τον πατάμε και γράφουμε την λέξη newsat To δικό μας φορουμ είναι αυτό στην φώτο στο οποίο κάνουμε κλικ. Δεν υπάρχει προς το παρών λογότυπο ακόμα εκεί αλλα θα μπει σύντομα. Τέλος θα δούμε την γνωστή επιλογή για login η για εγγραφή.Δεν χρειάζεται να κάνουμε νέα εγγραφή αλλά βάζουμε τα στοιχεία μας που ήδη έχουμε (user name και κωδικό) από το forum. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. ΥΣ Οι εικόνες ειναι από emulator android σε pc, αλλα και σε κινητό θα δείτε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Αν υπάρχουν κάποιες απορίες απαντήστε εδώ με μήνυμα. Ευχαριστώ.
 2. 1 point
  tasos.cz

  O Hellas Sat 2 εγκατέλειψε την  θέση 39Ε

  O Hellas Sat 2 εγκατέλειψε την θέση 39Ε ο δορυφόρος Hellas Sat 2 Ο ελληνικός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος Hellas Sat 2 έπαψε να παρέχει τις υπηρεσίες του από την τροχιακή θέση 39 ° Ε. Μετά τον τερματισμό όλων των υπηρεσιών έγινε σημαντικός ελιγμός – η μετακίνηση του δορυφόρου Hellas Sat 2 σε διαφορετική θέση. Ο Hellas Sat 2 τερμάτισε στις 39 ° E και τώρα κινείται προς τα δυτικά. Η νέα θέση-στόχος είναι άγνωστη καθώς επίσης είναι άγνωστες και οι προθέσεις του παρόχου για τον δορυφόρο αυτό. Ο δορυφόρος Hellas Sat 2 εκτοξεύτηκε το Μάιο του 2003 από τον φορέα πύραυλο Atlas. Από την έναρξη του ο δορυφόρος λειτουργούσε αποκλειστικά στις 39 ° Ε, από όπου παρείχε υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Μέσα από το δορυφορικό σύστημα του Hellas Sat 2, μεταδόθηκαν επίσης συνδρομητικες πλατφόρμες όπως η Telekom TV και η Bulsatcom. Ο Hellas Sat 2 βρίσκεται ήδη στο τέλος της αναμενόμενης ζωής της. Στην θέση 39 ° E τώρα εργάζεται ο δορυφόρος Hellas Sat 3. Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2019, θα σταθμεύσει εδώ ο νέος δορυφόρος Hellas Sat 4 για να επεκτείνει την χωρητικότητα στις 39 ° E. Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz
 3. 1 point
  Kypros_Pambou

  Μάχη μεριδίων και το 2019 για εταιρείες τηλεπικοινωνιών

  Καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική που ακολουθείται διαδραματίζουν οι μέτοχοι Από το άνοιγμα της αγοράς των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, οι εταιρείες του τομέα έχουν επιδοθεί σε μία μάχη με κύριο χαρακτηριστικό την αύξηση των μεριδίων τους στην αγορά. Μία τέτοια χρονιά ήταν και το 2018, η οποία όμως σημαδεύτηκε και από αλλαγές σε μετοχικό επίπεδο αλλά και στην ευρύτερη στρατηγική επέκτασης των νέων παικτών της αγοράς. Ενδεχομένως, πιο σημαντική εξέλιξη να ήταν η εξαγορά της MTN από τη Monaco Telecom. Μία κίνηση που τάραξε τα νερά της αγοράς και πλέον όλοι περιμένουν να δουν και στην πράξη τη νέα στρατηγική που θα ακολουθήσει η εταιρεία. Όπως αποκάλυψε το Insider, μετά την εξαγορά η Monaco έριξε φρέσκο χρήμα 49 εκατ. ευρώ στην κυπριακή εταιρεία, με το 2019 να είναι η χρονιά που θα αρχίσει να υλοποιείται η νέα της στρατηγική. Ενισχυμένη από την παρουσία ενός εξειδικευμένου fund εισέρχεται στη νέα χρονιά και η Primetel και συγκεκριμένα από το επενδυτικό ταμείο Signal Capital Partners και στοχεύει στη συνέχιση της πολιτικής της για αύξηση των μεριδίων της στην αγορά που δραστηριοποιείται. Με ενδιαφέρον αναμένεται το 2019 και για την Cablenet αφού είναι το έτος κατά το οποίο θα αρχίσει να υλοποιείται το νέο της εγχείρημα, αυτό της εισόδου στην τηλεοπτική αγορά του ποδοσφαίρου και μάλιστα με δυναμικό μπάσιμο, αφού απέκτησε τα δικαιώματα ομάδων που πρωταγωνιστούν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μία κίνηση που και πάλι έχει την στήριξη των τελικών μετόχων της εταιρείας, της Tunisie Telecom. H Cyta παραμένει η εταιρεία με τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς στην Κύπρο και το 2019 αναμένεται πως θα συνεχίσει, με τον ίδιο έντονο ρυθμό, τις προσπάθειες διατήρησης ή ακόμα και αύξησης των μεριδίων της στη αγορά. Πρόσφατα αποφασίστηκε ο διορισμός του Ανδρέα Νεοκλέους στη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή ενώ κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2019, ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην επανεξέταση της πρότασης για μερική αποκρατικοποίηση της CYTA, με την προσέλκυση στρατηγικού-συνεργάτη επενδυτή. Προσφερόμενες τιμές και πακέτα, ταχύτητα, αξιοπιστία, εισαγωγή νέων τεχνολογιών αλλά και τηλεοπτικό περιεχόμενο θα αποτελέσουν τους κύριους παράγοντες στους οποίους θα ποντάρουν οι εταιρείες αλλά και τους οποίους θα αξιολογήσουν οι καταναλωτές για να κάνουν τις επιλογές τους.
×