Jump to content

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


transporter245

Μέλος
 • Μηνύματα

  96
 • Εγγραφή

 • Τελευταία Επίσκεψή

 • Πόντοι

  3

Ο χρήστης transporter245 κέρδισε τον τελευταιο πόντο στης 21 Ιανουαρίου

Ο χρήστης transporter245 είχε το περιεχόμενο που άρεσε ποιο πολυ!

Σχετικά με transporter245

Όνομα

 • Όνομα
  transporter245

Περιοχή

 • Περιοχή
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

62 προβολές προφίλ
 1. transporter245

  My MAXIMUM NEW LNB

  Έχει και άλλους δορυφόρους εύκολους και δυνατούς για την Ελλάδα! Θα το βάλω στις 19.2 τελικά!
 2. transporter245

  Πρόβλημα με csa-rainbow

  Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το πρόγραμμα. Μήπως λείπει κάποιο αρχείο ; Για προσπάθησε να το κάνεις απεγκατάσταση, και εγκατάσταση μήπως και φτιάξει το πρόβλημα.
 3. Ωραία εγκατάσταση έχεις Τάσο. Αν και το πιάτο σου είναι μικρό, αλλά αν κάνεις την δουλειά σου όλα καλά! Εγώ Αγαπητέ Τάσο έχω επίπεδη ταράτσα, ( είμαι τυχερός ) !! Αλλά... αν και είμαι χαμηλά, έχω καλή λήψη από αρκετούς δορυφόρους! Θα ήθελα να μπορούσα, να πήγαινα ποιο ανατολικά, έστω μέχρι 75-80Ε Ανατολικά. Τώρα μέχρι 62Ε Ανατολικά πάω. Μπορώ να βάλω και άλλα κάτοπτρα σταθερά, σε άλλους δορυφόρους, τόσο στα Ανατολικά, αλλά και στα Δυτικά, να πιάσω δηλαδή μέχρι και 30W Δυτικά όπως είχα κάνει πολύ παλιά! Αλλά δεν έχουμε τα άτιμα τα € και έχουμε σοβαρό θέμα εδώ. Για το θέμα του βάρους, είμαι και εγώ λίγο εύσωμος, 1.76 Ύψος και 90 + κάτι κιλά. Δεν πίνω σχεδόν καθόλου, και ποτέ μου δεν κάπνισα. Αλλά δεν περπατάω και τόσο, όπως ο φίλτατος Γιάννης!
 4. transporter245

  My MAXIMUM NEW LNB

  Οπότε Γιάννη, μου δίνετε η ευκαιρία να βάλω σε ένα σταθερό κάτοπτρο, σε εύκολο δορυφόρο, ένα καινούργιο LNB!
 5. transporter245

  My MAXIMUM NEW LNB

  Που σημαίνει ότι θα είναι χειρότερο από το Inverto Black Ultra που έχω ; Θα κάνω μία προσπάθεια να το βάλω επάνω. Αλλά... θέλω να είναι το κάτοπτρο σε κάποιο δορυφόρο που να βολεύει και στο χέρι να βγάλω το Inverto Black Ultra που έχω, και να βάλω αυτό δίχως να αλλάξω δορυφόρο. Δεν θέλω να μετακινήσω το κάτοπτρο Δυτικά που βολεύει στο χέρι να βγάλω και να βάλω κάποιο LNB και μετά να πάω το κάτοπτρο σε άλλο δορυφόρο. Αν με καταλαβαίνετε τι εννοώ.
 6. transporter245

  My MAXIMUM NEW LNB

  Πρόσφατα, απόκτησα αυτό το LNB το οποίο μου το σύστησε ένα φίλος. Σκέφτομαι να το βάλω στο κινητό κάτοπτρο που έχω, για να κάνω μία σύγκριση με το παρών LNB που έχω αλλά... και να δω αν είναι όντως καλό όπως μου είπε ο φίλος. Ερώτηση: Το έχει δοκιμάσει, τσεκάρει κάποιος αυτό το LNB ;
 7. Το κακό είναι, ότι έχουν πάλι κωδικοποίηση Biss. Αν τα είχαν ελεύθερα θα τους χαλούσε την συνταγή ; Μετά λένε κάποιοι να μην βλέπουμε δορυφορική από τους Τούρκους στις 42Ε ! Τα επίγεια ψηφιακά τα έβλεπα μέχρι πριν λίγες μέρες από τον Υμηττό. Τώρα τα βλέπω από Πάρνηθα, και με καλύτερο σήμα!
 8. Δεν έχω αμάξι, και δεν το ήξερα αυτό με το βελάκι. Χρήσιμο είναι πάντως να το ξέρει κάποιος!
 9. Εμένα δεν έχει Δορυφορικό δέκτη, μόνο επίγειο, βλέπω και τα HD επίγεια κανάλια! Ωραία είναι πάντως, μου αρέσει!
 10. Μια χαρά Τάσο Μπράβο! Εγώ έχω μια LG 42'' Ιντσών, και συνδεδεμένο τον Υπολογιστή με HDMI καλώδιο! Αν πάρω δέκτη, θα τον συνδέσω και αυτό στην άλλη θύρα HDMI από τις τρεις θύρες HDMI που έχει η τηλεόραση μου!
 11. transporter245

  Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες μας

  Σας Ευχαριστώ για τις Ευχές σας! Έλειπα στην Πόλη, έκανα εκεί την Γιορτή μου με καλή παρέα!
 12. Πολύ σωστό αυτό που λες Τάσο! Εγώ δεν μπορώ με τον δορυφορικό δέκτη. Έχω συνηθίσει τα καλά του Υπολογιστή, και μου είναι πολύ δύσκολο να κάτσω να δω κανάλια από τον δέκτη. Ειδικά αν δεν παίζουν με τον VLC PLAYER. Με τον υπολογιστή είναι πολύ ποιο εύκολο, διότι έχει όλα τα καλά που δεν τα έχει κανένας δέκτης!
 13. Με αυτό τον τρόπο είχα ασχοληθεί ποιο παλιά Αγαπητέ Τάσο, αλλά είχε προβλήματα. Είχα βρει ένα καλό Ελληνικό σάιτ με πολλά και διάφορα κανάλια, αλλά μου έκανε κάτι κόλπα περίεργα! Έφευγε από το κανάλι που έβλεπα, και πήγαινε στο επόμενο, και κάτι τέτοια περίεργα. Ο Σύνδεσμος με τα κανάλια, είναι πολύ καλός πάντως, μπράβο σου! Και με το VLC που το χρησιμοποιώ πάντα ανοίγουν τα κανάλια μια χαρά!!!!
 14. Ότι και λένε, ότι και να κάνουν, η ip TV έχει πάρα πολλούς φίλους, και συνδρομητές!
 15. Εγώ λέω... '' Ουδέν Πρόβλημα '' όπως έλεγε και κάποιος ηθοποιός! Έλληνες είμαστε, και θα βρούμε Λύση!
×