Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τα μουσικά Kiss και Box Hits επίσημα πλέον από τον Astra 2G

   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Άλλα δυο βρετανικά κανάλια μουσικών βιντεοκλίπ μπορούνε να ληφθούνε επίσημα από τον δορυφόρο Astra 2G. Η The Box Plus Network προσφέρει πλέον επίσημα τα μουσικά κανάλια Kiss και Box Hits από την νέα χωρητικότητα του φορέα εκμετάλλευσης Globecast.


   Μετά τα κανάλια Kerrang! και Box Upfront σήμερα ξεκίνησε η κανονική εκπομπή στον δορυφόρο Astra 2G άλλων δυο μουσικών καναλιών – του Kiss και του Box Hits.


   Τα κανάλια εκπέμπουν από τον ίδιο αναμεταδότη στον δορυφόρο Astra 2G στην ισχυρή ευρωπαϊκή δορυφορική δέσμη , πράγμα που σημαίνει ότι η λήψη είναι απρόσκοπτη και με μικρά κάτοπτρα (από 60 cm) και στην Κεντρική Ευρώπη.


   τεχνικές παράμετροι - Kiss, Box Hits:
   Astra 2G (28,2°E), freq. 11,627 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK


   Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια:Tasos.cz
  • 2
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Μάλιστα Νεκτάριε το πακέτο αφορά τους  δορυφόρους Astra 1KR/1L/1M/1N στις 19.2°E. Πως και δεν εχεις δορυφορική λήψη, υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην δορυφορική σου εγκατάσταση?
  • 2
   Sat News
   neoktistos - Δημοσιεύτηκε
   Καλησπέρα, φίλε Τάσο. Επειδή δεν παρακολουθώ τελευταία τους πίνακες στις σχετικές σελίδες (συν τ' ότι δεν έχω δορυφορική λήψη), αναφέρεται πού εκπέμπει το σχετικό πακέτο; Αν δεν κάνω λάθος, μάλλον στον Astra 1, στις 19,2 Ανατολικά είναι, σωστά;
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τo Kerrang!  και το Box Upfront  πέρασαν σε κανονική μετάδοση
   Η GlobeCast ξεκίνησε την κανονική εκπομπή δύο βρετανικών μουσικών καναλιών του Kerrang! και του Box Upfront στον δορυφόρο Astra 2G. Αυτό καθιστά δυνατή τη λήψη των καναλιών σε όλη την Ευρώπη.
   Η GlobeCast στο τέλος του Οκτωβρίου είχε συνάψει νέα συμφωνία με την  The Box Plus Network για την παροχή δορυφορικών διανομών του συνόλου του χαρτοφυλακίου των καναλιών μουσικής - δηλαδή των Kerrang!, The Box, Box Upfront, Box Hits, Kiss TV, Magic TV στον δορυφόρο Astra 2G. Η δοκιμαστική μετάδοση των καναλιών  εμφανίστηκε διαδοχικά σε έναν από τους αναμεταδότες του Astra 2G στην ισχυρή ευρωπαϊκή δέσμη η οποία μπορεί να ληφθεί σε κάτοπτρα με μικρές διαστάσεις στην Κεντρική Ευρώπη.

   Εικόνα 1 - Kerrang! - στιγμιότυπο από τη λήψη του καναλιού Η δοκιμαστική εκπομπή των καναλιών χρησιμοποιήθηκε για τη βελτιστοποίηση των κωδικοποιητών και της ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παρόχου. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών υπήρξαν ακανόνιστες διακοπές στη διανομή. Η επίσημη μετάδοση της εκπομπής έχει ήδη ξεκινήσει με το Kerrang! και το Box Upfront. Τα κανάλια αυτά   ήδη εκπέμπουνε κάτω από τα πραγματικά τους ονόματα συμπεριλαμβανομένου του EPG (Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος), οι υπόλοιποι σταθμοί έχουν μόνο τα αριθμητικά ονόματα που αντιστοιχούν στην ταυτότητα της υπηρεσίας τους ID. Το Kerrang! Και το  Box Upfront άρχισαν να εκπέμπουνε FTA στην  Ευρώπη τον Απρίλη του 2013. Μετά από 3 χρόνια η εκπομπή τους μεταφέρθηκε στην βρετανική δέσμη. Τώρα μετά από χρόνια οι λάτρεις των βρετανικών μουσικών καναλιών μπορούνε να γιορτάσουνε την μεγάλη επιστροφή των αγαπημένων τους καναλιών.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Εικόνα 2 - Box Upfront - στιγμιότυπο από τη λήψη του καναλιού Το Kerrang! είναι μουσικό κανάλι επικεντρωμένο στη ροκ μουσική, ενώ το Upfront Box (πρώην Heat) είναι μουσικό κανάλι αφιερωμένο στην mainstream pop μουσική. τεχνικές παράμετροι: δορυφόρος: Astra 2G (28,2 ° E)
   συχνότητα: 11.627 GHz
   πόλωση: κάθετη
   SR: 22000
   FEC: 5/6
   πρότυπο: DVB-S
   διαμόρφωση: QPSK
   Kerrang!
   υπηρεσία ID: 6726
   video PID: 2310 (MPEG-2/SD)
   audio PID: 2311 (Αγγλικά, MPEG) 
   Σύστημα CA: κανένα, FTA
   Box Upfront
   service ID: 6724
   video PID: 2313 (MPEG-2/SD) 
   audio PID: 2314 (Αγγλικά, MPEG) 
   Σύστημα CA: κανένα, FTA
   Πηγή: Parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz 
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   28,2E: CBS Action μετονομάζεται σε CBS Justice
   Η AMC Networks International UK μετενόμασε  ένα από τα δωρεάν κανάλια της. Το κανάλι CBS Action τώρα ονομάζεται CBS Justice. Το κανάλι συνεχίζει να εκπέμπεται χωρίς  κωδικοποίηση (FTA) από  την τροχιακή θέση 28,2 ° E και επίσης σε επίγεια εκπομπή στα βρετανικά νησιά στο πλαίσιο της υπηρεσίας Freeview.
    
   Το CBS Action, μετά τη μετονομασία σε CBS Justice, μεταδίδεται μέσω του δορυφόρου Astra 2F στην βρετανική δέσμη. Οι συνθήκες λήψης εκτός των βρετανικών νήσων ποικίλλουν ανάλογα με τη θέση της λήψης.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   CBS Justice Φώτο από τη λήψη του καναλιού
   Το κανάλι CBS Justice μεταδίδει συναρπαστικά θρίλερ, sci-fi και ταινίες δράσης. Το κανάλι μεταδίδει διάσημες τηλεοπτικές σειρές από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές βιβλιοθήκες του κόσμου. Οι  τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους όπως  το Star Trek, NCIS, Walker, Texas Ranger και Ultimate Force.
   "Οι σύνδεσμοι δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   τεχνικές παράμετροι - CbS Justice (πρώην CBS Action):
   Astra 2F (28,2°E), freq. 11,344 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA,  Βρετανική δέσμη   Πηγή:  parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   4ever music HD - νέο μουσικό κανάλι FTA σε HD
   Οι λάτρεις των μουσικών καναλιών μπορούν να συντονιστούν και σε άλλο δωρεάν κανάλι μουσικών βιντεοκλίπ υψηλής ευκρίνειας (HDTV). Στον πολυπλέκτη DVB-S2 των ουκρανικών καναλιών στα τέλη Νοεμβρίου εμφανίστηκε ένα κανάλι με το όνομα 4ever music HD. Το 4ever music HD μεταδίδει σε ανάλυση HD 1920x1080 στον kodek MPEG-4 / H.264 με video bit rate 3,5 Mbit / s και ήχο AAC μεταβλητό bit rate από 110 έως 160 kbit / s. Το κανάλι επικεντρώνεται σε παλαιότερα βιντεοκλίπ, κυρίως από τη δεκαετία του '80 και του '90 του περασμένου αιώνα.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   4ever music HD Φώτο από την λήψη του καναλιού 
   Στο ίδιο πακέτο μεταδίδεται και ένα άλλο μουσικό κανάλι – το EU Music HD – που εστιάζεται στην ευρωπαϊκή και ουκρανική μουσική σκηνή. Την προσφορά σε HD στον ίδιο αναμεταδότη την συμπληρώνουν τα παιδικά κανάλια NIKI Junior HD και NIKI Kids HD. Επιπλέον υπάρχουν εδώ τα SD κανάλια TVA και 12 kanal. Το Muliplex μεταδίδεται στην συχνότητα 12.364 GHz και τα κανάλια μέχρι τώρα μεταδιδόταν από τον πάροχο Ukrkosmos. Τώρα όλα τα κανάλια HD διανέμονται από τον πάροχο VIANET. τεχνικές παράμετροι - 4ever music HD:
   Amos 7 (4°W), freq. 12,364 GHz, pol. H, SR 13333, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA   Πηγή: Parabola.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz
    
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Turksat 8K: Νέες παράμετροι, ακόμα καλύτερη ποιότητα

   Ο φορέας εκμετάλλευσης του δορυφόρου Turksat αναπτύσσει το δοκιμαστικό πρόγραμμα εκπομπής σε ανάλυση Ultra HD σε μορφή 8K (7680x4320). Τις τελευταίες ημέρες ο πάροχος τροποποίησε την παράμετρο FEC στο σήμα διανομής στον δορυφόρο  Turksat 4B (50 ° E). Το αρχικό FEC 3/4 έχει αλλάξει σε 4/5.
   Χάρη σε αυτό αυξήθηκε η συνολική χωρητικότητα του multiplex  γεγονός που έχει καταστήσει δυνατή την αύξηση της ποιότητας της εικόνας.
   Το Turksat 8K είναι το πρώτο κανάλι με ανάλυση 8K (7680x4320), το οποίο σήμερα έχει χαρακτήρα κανονικής εκπομπής. Το κανάλι μπορεί να παρακολουθείται με την κατάλληλη τεχνική η οποία δεν είναι ακόμα σε πώληση.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Turksat 8K – Φώτο από τη λήψη του καναλιού (foto:satkurier.pl)
   Η δοκιμαστική εκπομπή του Turksat 8K γίνεται από δύο τουρκικές δορυφορικές θέσεις – στις 42 ° Ε και  στις 50 ° Ε. Ενώ στις  42 ° Ε μεταδίδεται  με διαμόρφωση 16APSK, στις  50 ° Ε χρησιμοποιείται υψηλότερη διαμόρφωση 32APSK. Το Turksat 8K είναι επίσης το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι στην Ευρώπη που μεταδίδεται στην διαμόρφωση 32APSK και FEC 3/4.
   Η πιο απαιτητική διαμορφώση 32APSK και το επιλεγμένο FEC όμως απαιτούν ένα πραγματικά ισχυρό σήμα. Για το FEC 3/4, το σήμα ορίου C / N είναι περίπου 12,73 dB κάτω από ιδανικές συνθήκες. Με το νέο FEC 4/5 απαιτούνται 13,64 dB.
   Η λήψη του multiplex στις 50 ° Ε σε διαμόρφωση 32APSK με FEC 4/5 είναι δυνατή με κάτοπτρα με διάμετρο περίπου 180 cm.(ΣΣ ο αρθρογράφος αναφέρεται για την Κεντρ.Ευρώπη).
   Μετά την αλλαγή στο FEC, η συνολική χωρητικότητα του multiplex αυξήθηκε από 123,5 Mbit / s σε 132 Mbit / s. Το μέσο video bit rate αυξήθηκε από 117,75 Mbit / s σε  122,3 Mbit / s.
   Όλο το υλικό που εκπέμπεi το κανάλι  Turksat 8K παρήχθη στην Τουρκία. Ο πάροχος του Turksat συνεργάζεται με τοπικές εταιρείες  για την παροχή περιεχομένου για αυτή τη μετάδοση.
   Στο projekt 8K  συμμετέχουνε  η  Kızıl Elektronik (είναι υπεύθυνη για την κωδικοποίηση και την αποκωδικοποίηση της εκπομπής), η Vestel (είναι προμηθευτής της τηλεόρασης 8K) και η Socionext.
   Το Turksat 8K είναι κανάλι με την  πρώτη κανονική εκπομπή 8Κ στον δορυφόρο, το  πρώτο που χρησιμοποιεί τη διαμόρφωση 32APSK και το πρώτο που υπερβαίνει το όριο των  125 Mbit / s.
   τεχνικές παράμετροι - Turksat 8K:
   Turksat 4B (50°E), freq. 11,587 GHz, pol. H, SR 34279, FEC 4/5, DVB-S2/32APSK, FTA
   πηγή: satkurier.pl, παρουσίαση: parabola.cz , επιμέλεια: Tasos.cz 
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τα περιφερειακά κανάλια L1mburg TV και Omroep Zeeland TV τερματίζουνε στον Astra 3B
   Και άλλα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια από την Ολλανδία – το L1mburg TV και το Omroep Zeeland TV τερματίζουνε την διανομή τους από τον δορυφόρο Astra 3B (23.5 ° E) στην χωρητικότητα του ομίλου M7 Group από το Λουξεμβούργο που λειτουργεί στην Ολλανδία την DTH πλατφόρμα Canal Digitaal.


   Η αποδεσμευμένη χωρητικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διανομή άλλων καναλιών και υπηρεσιών του παρόχου.

   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"


   Η δορυφορική διανομή των δύο καναλιών θα τερματιστεί για οικονομικούς λόγους. Για τα μικρότερα τοπικά και περιφερειακά κανάλια η δορυφορική τους μετάδοση είναι σχετικά δαπανηρή. Ο όμιλος M7 Group και για τις δύο περιφερειακές τηλεοράσεις παρείχε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τη δορυφορική μετάδοση.


   Το τέλος της δορυφορικής διανομής μέχρι στιγμής αφορά μόνο αυτά τα δυο κανάλια. Τα άλλα περιφερειακά κανάλια θα συνεχιστούν.


   Οι συνδρομητές της Canal Digitaal δεν θα χάσουνε τα κανάλια L1mburg TV και το Omroep Zeeland TV, τα κανάλια αυτά θα συνεχίσουνε να είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο και την κινητή υπηρεσία Canal Digitaal Live TV, καθώς και στις τοπικές περιοχές μέσω της επίγειας μετάδοσης (DVB-T), μέσα από καλωδιακά δίκτυα και μέσω του stream στο Internet στις δικές τους ιστοσελίδες .


   Πηγή: L1mburg TV/Omroep Zeeland TV/Totaal TV/ORBITAL, Παρουσίαση: parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 2
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   99 κανάλια σε HD στην πλατφόρμα Diveo και πρώτο σε Ultra HD.


   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"   Η γερμανική υβριδική δορυφορική συνδρομητική πλατφόρμα Diveo έχει προσεγγίσει  τα 100 κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HDTV). Ο πάροχος ήδη προσφέρει 99 κανάλια  σε HD ποιότητα και έχει συμπεριλάβει στην προσφορά του και το πρώτο κανάλι σε Ultra HD σε ανάλυση 4K.


   Η πλατφόρμα  Diveo έχει προσθέσει στην προσφορά της και  6 συνδρομητικά κανάλια, όπως τα VH1 και VH1 Classic, μερικά κανάλια MTV και  το κανάλι Insight σε ανάλυση HD. Πρόσφατα προσφέρει το πρώτο κανάλι σε Ultra HD – το Insight UHD.


   Επί του παρόντος η προσφορά της  Diveo απαρτίζεται από  99 τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων 24 ιδιωτικών καναλιών (όπως RTL HD, Sat.1 HD), 16 κανάλια πρεμιέρας  και 59 δωρεάν μη συνδρομητικά (FTA) κανάλια HD. Τα ελεύθερα κανάλια HD είναι τα δημόσια τηλεοπτικά κανάλια  όπως το Das Erste HD και το ZDF HD, τα επίγεια κανάλια σε HD καθώς και το Bible TV HD ή το QVC HD. Η πλατφόρμα Diveo προσφέρει και άλλα 18 κανάλια  σε ανάλυση SD.


    Η πλατφόρμα Diveo είναι η υβριδική πλατφόρμα του ομίλου M7 Group που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, ο οποίος στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία παρέχει την πλατφόρμα Skylink   Πηγή: parabola.cz ,  Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τέλος ελεύθερου καναλιού ταινιών σε HD ανάλυση "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"   Οι φίλοι κινηματογραφικών ταινιών χάνουνε ένα από τα δωρεάν κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια (HDTV). Στον δορυφόρο  Turksat 4A τερμάτισε o αναμεταδότης DVB-S2 του παρόχου Tivibu. Με το τέλος του συνδρομητικού αναμεταδότη τερμάτισε  και το FTA κανάλι ταινιών Fil TV HD.
   Το Fil TV HD χρησίμευσε κυρίως ως χώρος για την προώθηση της νέας δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης Filbox HD. Μεταξύ των τίτλων των μεταδιδομένων  ταινιών παρουσιαζότανε η διαφήμιση για την συνδρομητική τηλεόραση. Με αυτόν τον τρόπο ο πάροχος ενημέρωνε τους υποψήφιους πελάτες για τις υπηρεσίες του. Η πλατφόρμα Filbox έληξε την δραστηριότητά της στις 27/11/2018 και μαζί τερμάτισε και το FTA κανάλι Fil TV HD.
   Το κανάλι  Fil TV HD μετέδιδε στη δυτική δέσμη του δορυφόρου Turksat 4A και η λήψη  ήταν επομένως απρόσκοπτη με κάτοπτρα μικρών διαστάσεων ακόμη και στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης.
   προηγούμενες τεχνικές παράμετροι - Fil TV HD (Filbox HD) (η μετάδοση έληξε):
   Turksat 4A (42°E), freq. 11,775 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK
   Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


tasos.cz

Turksat 8K: Νέες παράμετροι, ακόμα καλύτερη ποιότητα

Recommended Posts

Turksat 8K: Νέες παράμετροι, ακόμα καλύτερη ποιότηταΟ φορέας εκμετάλλευσης του δορυφόρου Turksat αναπτύσσει το δοκιμαστικό πρόγραμμα εκπομπής σε ανάλυση Ultra HD σε μορφή 8K (7680x4320). Τις τελευταίες ημέρες ο πάροχος τροποποίησε την παράμετρο FEC στο σήμα διανομής στον δορυφόρο  Turksat 4B (50 ° E). Το αρχικό FEC 3/4 έχει αλλάξει σε 4/5.


Χάρη σε αυτό αυξήθηκε η συνολική χωρητικότητα του multiplex  γεγονός που έχει καταστήσει δυνατή την αύξηση της ποιότητας της εικόνας.


Το Turksat 8K είναι το πρώτο κανάλι με ανάλυση 8K (7680x4320), το οποίο σήμερα έχει χαρακτήρα κανονικής εκπομπής. Το κανάλι μπορεί να παρακολουθείται με την κατάλληλη τεχνική η οποία δεν είναι ακόμα σε πώληση.


"Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

Turksat 8K – Φώτο από τη λήψη του καναλιού (foto:satkurier.pl)


Η δοκιμαστική εκπομπή του Turksat 8K γίνεται από δύο τουρκικές δορυφορικές θέσεις – στις 42 ° Ε και  στις 50 ° Ε. Ενώ στις  42 ° Ε μεταδίδεται  με διαμόρφωση 16APSK, στις  50 ° Ε χρησιμοποιείται υψηλότερη διαμόρφωση 32APSK. Το Turksat 8K είναι επίσης το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι στην Ευρώπη που μεταδίδεται στην διαμόρφωση 32APSK και FEC 3/4.


Η πιο απαιτητική διαμορφώση 32APSK και το επιλεγμένο FEC όμως απαιτούν ένα πραγματικά ισχυρό σήμα. Για το FEC 3/4, το σήμα ορίου C / N είναι περίπου 12,73 dB κάτω από ιδανικές συνθήκες. Με το νέο FEC 4/5 απαιτούνται 13,64 dB.


Η λήψη του multiplex στις 50 ° Ε σε διαμόρφωση 32APSK με FEC 4/5 είναι δυνατή με κάτοπτρα με διάμετρο περίπου 180 cm.(ΣΣ ο αρθρογράφος αναφέρεται για την Κεντρ.Ευρώπη).


Μετά την αλλαγή στο FEC, η συνολική χωρητικότητα του multiplex αυξήθηκε από 123,5 Mbit / s σε 132 Mbit / s. Το μέσο video bit rate αυξήθηκε από 117,75 Mbit / s σε  122,3 Mbit / s.


Όλο το υλικό που εκπέμπεi το κανάλι  Turksat 8K παρήχθη στην Τουρκία. Ο πάροχος του Turksat συνεργάζεται με τοπικές εταιρείες  για την παροχή περιεχομένου για αυτή τη μετάδοση.


Στο projekt 8K  συμμετέχουνε  η  Kızıl Elektronik (είναι υπεύθυνη για την κωδικοποίηση και την αποκωδικοποίηση της εκπομπής), η Vestel (είναι προμηθευτής της τηλεόρασης 8K) και η Socionext.


Το Turksat 8K είναι κανάλι με την  πρώτη κανονική εκπομπή 8Κ στον δορυφόρο, το  πρώτο που χρησιμοποιεί τη διαμόρφωση 32APSK και το πρώτο που υπερβαίνει το όριο των  125 Mbit / s.


τεχνικές παράμετροι - Turksat 8K:
Turksat 4B (50°E), freq. 11,587 GHz, pol. H, SR 34279, FEC 4/5, DVB-S2/32APSK, FTA


πηγή: satkurier.pl, παρουσίαση: parabola.cz , επιμέλεια: Tasos.cz 

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
Επισκέπτης
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Απαντήστε σε αυτό το θέμα...

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×