Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   28,2E: CBS Action μετονομάζεται σε CBS Justice
   Η AMC Networks International UK μετενόμασε  ένα από τα δωρεάν κανάλια της. Το κανάλι CBS Action τώρα ονομάζεται CBS Justice. Το κανάλι συνεχίζει να εκπέμπεται χωρίς  κωδικοποίηση (FTA) από  την τροχιακή θέση 28,2 ° E και επίσης σε επίγεια εκπομπή στα βρετανικά νησιά στο πλαίσιο της υπηρεσίας Freeview.
    
   Το CBS Action, μετά τη μετονομασία σε CBS Justice, μεταδίδεται μέσω του δορυφόρου Astra 2F στην βρετανική δέσμη. Οι συνθήκες λήψης εκτός των βρετανικών νήσων ποικίλλουν ανάλογα με τη θέση της λήψης.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   CBS Justice Φώτο από τη λήψη του καναλιού
   Το κανάλι CBS Justice μεταδίδει συναρπαστικά θρίλερ, sci-fi και ταινίες δράσης. Το κανάλι μεταδίδει διάσημες τηλεοπτικές σειρές από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές βιβλιοθήκες του κόσμου. Οι  τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους όπως  το Star Trek, NCIS, Walker, Texas Ranger και Ultimate Force.
   "Οι σύνδεσμοι δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   τεχνικές παράμετροι - CbS Justice (πρώην CBS Action):
   Astra 2F (28,2°E), freq. 11,344 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA,  Βρετανική δέσμη   Πηγή:  parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   4ever music HD - νέο μουσικό κανάλι FTA σε HD
   Οι λάτρεις των μουσικών καναλιών μπορούν να συντονιστούν και σε άλλο δωρεάν κανάλι μουσικών βιντεοκλίπ υψηλής ευκρίνειας (HDTV). Στον πολυπλέκτη DVB-S2 των ουκρανικών καναλιών στα τέλη Νοεμβρίου εμφανίστηκε ένα κανάλι με το όνομα 4ever music HD. Το 4ever music HD μεταδίδει σε ανάλυση HD 1920x1080 στον kodek MPEG-4 / H.264 με video bit rate 3,5 Mbit / s και ήχο AAC μεταβλητό bit rate από 110 έως 160 kbit / s. Το κανάλι επικεντρώνεται σε παλαιότερα βιντεοκλίπ, κυρίως από τη δεκαετία του '80 και του '90 του περασμένου αιώνα.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   4ever music HD Φώτο από την λήψη του καναλιού 
   Στο ίδιο πακέτο μεταδίδεται και ένα άλλο μουσικό κανάλι – το EU Music HD – που εστιάζεται στην ευρωπαϊκή και ουκρανική μουσική σκηνή. Την προσφορά σε HD στον ίδιο αναμεταδότη την συμπληρώνουν τα παιδικά κανάλια NIKI Junior HD και NIKI Kids HD. Επιπλέον υπάρχουν εδώ τα SD κανάλια TVA και 12 kanal. Το Muliplex μεταδίδεται στην συχνότητα 12.364 GHz και τα κανάλια μέχρι τώρα μεταδιδόταν από τον πάροχο Ukrkosmos. Τώρα όλα τα κανάλια HD διανέμονται από τον πάροχο VIANET. τεχνικές παράμετροι - 4ever music HD:
   Amos 7 (4°W), freq. 12,364 GHz, pol. H, SR 13333, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA   Πηγή: Parabola.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz
    
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Turksat 8K: Νέες παράμετροι, ακόμα καλύτερη ποιότητα

   Ο φορέας εκμετάλλευσης του δορυφόρου Turksat αναπτύσσει το δοκιμαστικό πρόγραμμα εκπομπής σε ανάλυση Ultra HD σε μορφή 8K (7680x4320). Τις τελευταίες ημέρες ο πάροχος τροποποίησε την παράμετρο FEC στο σήμα διανομής στον δορυφόρο  Turksat 4B (50 ° E). Το αρχικό FEC 3/4 έχει αλλάξει σε 4/5.
   Χάρη σε αυτό αυξήθηκε η συνολική χωρητικότητα του multiplex  γεγονός που έχει καταστήσει δυνατή την αύξηση της ποιότητας της εικόνας.
   Το Turksat 8K είναι το πρώτο κανάλι με ανάλυση 8K (7680x4320), το οποίο σήμερα έχει χαρακτήρα κανονικής εκπομπής. Το κανάλι μπορεί να παρακολουθείται με την κατάλληλη τεχνική η οποία δεν είναι ακόμα σε πώληση.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Turksat 8K – Φώτο από τη λήψη του καναλιού (foto:satkurier.pl)
   Η δοκιμαστική εκπομπή του Turksat 8K γίνεται από δύο τουρκικές δορυφορικές θέσεις – στις 42 ° Ε και  στις 50 ° Ε. Ενώ στις  42 ° Ε μεταδίδεται  με διαμόρφωση 16APSK, στις  50 ° Ε χρησιμοποιείται υψηλότερη διαμόρφωση 32APSK. Το Turksat 8K είναι επίσης το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι στην Ευρώπη που μεταδίδεται στην διαμόρφωση 32APSK και FEC 3/4.
   Η πιο απαιτητική διαμορφώση 32APSK και το επιλεγμένο FEC όμως απαιτούν ένα πραγματικά ισχυρό σήμα. Για το FEC 3/4, το σήμα ορίου C / N είναι περίπου 12,73 dB κάτω από ιδανικές συνθήκες. Με το νέο FEC 4/5 απαιτούνται 13,64 dB.
   Η λήψη του multiplex στις 50 ° Ε σε διαμόρφωση 32APSK με FEC 4/5 είναι δυνατή με κάτοπτρα με διάμετρο περίπου 180 cm.(ΣΣ ο αρθρογράφος αναφέρεται για την Κεντρ.Ευρώπη).
   Μετά την αλλαγή στο FEC, η συνολική χωρητικότητα του multiplex αυξήθηκε από 123,5 Mbit / s σε 132 Mbit / s. Το μέσο video bit rate αυξήθηκε από 117,75 Mbit / s σε  122,3 Mbit / s.
   Όλο το υλικό που εκπέμπεi το κανάλι  Turksat 8K παρήχθη στην Τουρκία. Ο πάροχος του Turksat συνεργάζεται με τοπικές εταιρείες  για την παροχή περιεχομένου για αυτή τη μετάδοση.
   Στο projekt 8K  συμμετέχουνε  η  Kızıl Elektronik (είναι υπεύθυνη για την κωδικοποίηση και την αποκωδικοποίηση της εκπομπής), η Vestel (είναι προμηθευτής της τηλεόρασης 8K) και η Socionext.
   Το Turksat 8K είναι κανάλι με την  πρώτη κανονική εκπομπή 8Κ στον δορυφόρο, το  πρώτο που χρησιμοποιεί τη διαμόρφωση 32APSK και το πρώτο που υπερβαίνει το όριο των  125 Mbit / s.
   τεχνικές παράμετροι - Turksat 8K:
   Turksat 4B (50°E), freq. 11,587 GHz, pol. H, SR 34279, FEC 4/5, DVB-S2/32APSK, FTA
   πηγή: satkurier.pl, παρουσίαση: parabola.cz , επιμέλεια: Tasos.cz 
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τα περιφερειακά κανάλια L1mburg TV και Omroep Zeeland TV τερματίζουνε στον Astra 3B
   Και άλλα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια από την Ολλανδία – το L1mburg TV και το Omroep Zeeland TV τερματίζουνε την διανομή τους από τον δορυφόρο Astra 3B (23.5 ° E) στην χωρητικότητα του ομίλου M7 Group από το Λουξεμβούργο που λειτουργεί στην Ολλανδία την DTH πλατφόρμα Canal Digitaal.


   Η αποδεσμευμένη χωρητικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διανομή άλλων καναλιών και υπηρεσιών του παρόχου.

   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"


   Η δορυφορική διανομή των δύο καναλιών θα τερματιστεί για οικονομικούς λόγους. Για τα μικρότερα τοπικά και περιφερειακά κανάλια η δορυφορική τους μετάδοση είναι σχετικά δαπανηρή. Ο όμιλος M7 Group και για τις δύο περιφερειακές τηλεοράσεις παρείχε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τη δορυφορική μετάδοση.


   Το τέλος της δορυφορικής διανομής μέχρι στιγμής αφορά μόνο αυτά τα δυο κανάλια. Τα άλλα περιφερειακά κανάλια θα συνεχιστούν.


   Οι συνδρομητές της Canal Digitaal δεν θα χάσουνε τα κανάλια L1mburg TV και το Omroep Zeeland TV, τα κανάλια αυτά θα συνεχίσουνε να είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο και την κινητή υπηρεσία Canal Digitaal Live TV, καθώς και στις τοπικές περιοχές μέσω της επίγειας μετάδοσης (DVB-T), μέσα από καλωδιακά δίκτυα και μέσω του stream στο Internet στις δικές τους ιστοσελίδες .


   Πηγή: L1mburg TV/Omroep Zeeland TV/Totaal TV/ORBITAL, Παρουσίαση: parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   99 κανάλια σε HD στην πλατφόρμα Diveo και πρώτο σε Ultra HD.


   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"   Η γερμανική υβριδική δορυφορική συνδρομητική πλατφόρμα Diveo έχει προσεγγίσει  τα 100 κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HDTV). Ο πάροχος ήδη προσφέρει 99 κανάλια  σε HD ποιότητα και έχει συμπεριλάβει στην προσφορά του και το πρώτο κανάλι σε Ultra HD σε ανάλυση 4K.


   Η πλατφόρμα  Diveo έχει προσθέσει στην προσφορά της και  6 συνδρομητικά κανάλια, όπως τα VH1 και VH1 Classic, μερικά κανάλια MTV και  το κανάλι Insight σε ανάλυση HD. Πρόσφατα προσφέρει το πρώτο κανάλι σε Ultra HD – το Insight UHD.


   Επί του παρόντος η προσφορά της  Diveo απαρτίζεται από  99 τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων 24 ιδιωτικών καναλιών (όπως RTL HD, Sat.1 HD), 16 κανάλια πρεμιέρας  και 59 δωρεάν μη συνδρομητικά (FTA) κανάλια HD. Τα ελεύθερα κανάλια HD είναι τα δημόσια τηλεοπτικά κανάλια  όπως το Das Erste HD και το ZDF HD, τα επίγεια κανάλια σε HD καθώς και το Bible TV HD ή το QVC HD. Η πλατφόρμα Diveo προσφέρει και άλλα 18 κανάλια  σε ανάλυση SD.


    Η πλατφόρμα Diveo είναι η υβριδική πλατφόρμα του ομίλου M7 Group που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, ο οποίος στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία παρέχει την πλατφόρμα Skylink   Πηγή: parabola.cz ,  Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τέλος ελεύθερου καναλιού ταινιών σε HD ανάλυση "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"   Οι φίλοι κινηματογραφικών ταινιών χάνουνε ένα από τα δωρεάν κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια (HDTV). Στον δορυφόρο  Turksat 4A τερμάτισε o αναμεταδότης DVB-S2 του παρόχου Tivibu. Με το τέλος του συνδρομητικού αναμεταδότη τερμάτισε  και το FTA κανάλι ταινιών Fil TV HD.
   Το Fil TV HD χρησίμευσε κυρίως ως χώρος για την προώθηση της νέας δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης Filbox HD. Μεταξύ των τίτλων των μεταδιδομένων  ταινιών παρουσιαζότανε η διαφήμιση για την συνδρομητική τηλεόραση. Με αυτόν τον τρόπο ο πάροχος ενημέρωνε τους υποψήφιους πελάτες για τις υπηρεσίες του. Η πλατφόρμα Filbox έληξε την δραστηριότητά της στις 27/11/2018 και μαζί τερμάτισε και το FTA κανάλι Fil TV HD.
   Το κανάλι  Fil TV HD μετέδιδε στη δυτική δέσμη του δορυφόρου Turksat 4A και η λήψη  ήταν επομένως απρόσκοπτη με κάτοπτρα μικρών διαστάσεων ακόμη και στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης.
   προηγούμενες τεχνικές παράμετροι - Fil TV HD (Filbox HD) (η μετάδοση έληξε):
   Turksat 4A (42°E), freq. 11,775 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK
   Πηγή: parabola.cz , Επιμέλεια: Tasos.cz
  • 1
   Sat News
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Ελληνικός δορυφόρος ; από πού  κι ως πού Ελληνικός ; Τον έχουν πουλήσει εδώ και πολλά χρόνια  για .. bir  Para.....μας εχουν αφήσει μόνο το όνομα.  Σχετικό με το θέμα :"Οι σύνδεσμοι δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 1
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Ο Hellas Sat 4 θα εκτοξευτεί στις 23 Ιανουαρίου "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Σε λιγότερο από δύο μήνες θα εκτοξευτεί νέος  ελληνικός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος Hellas Sat 4. Η εκτόξευση έχει προγραμματιστεί για τις 23 Γενάρη του 2019, δήλωσε ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς της Ελληνικής Υπηρεσίας Διαστήματος και Διευθύνων Σύμβουλος του Hellas Sat.
   Ο νέος δορυφόρος θα εκτοξευθεί από τη διαστημική βάση στη Γαλλική Γουιάνα με τη χρήση του πύραυλου Ariane 5. Ο δορυφόρος θα σταθμεύσει στη θέση 39 ° E, όπου λειτουργεί ήδη ο Hellas Sat 3.
   Ο Hellas Sat 4 ανήκει στην αραβική κοινοπραξία Arabsat.  Μέρος της χωρητικότητας του  θα ονομαστεί SaudiGeoSat 1 και θα χρησιμεύσει για τον πάροχο  King Abdulaziz City για την Science and Technology (KACST).
   Ο φέρον πύραυλος Ariane 5 θα μεταφέρει εκτός του δορυφόρου Hellas Sat4/SaudiGeoSat 1 επίσης τον δορυφόρο  GSAT-31 για την Ινδία, ο οποίος θα λειτουργεί από την τροχιακή θέση 48 ° Ε. Ο νέος ινδικός δορυφόρος θα αντικαταστήσει τον  Insat 4CR, ο οποίος βρίσκεται στο τέλος της αναμενόμενης ζωής του.
   Τον δορυφόρο Hellas Sat4 κατασκεύασε η  Lockheed Martin  στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ. Πρόκειται για πραγματικό γίγαντα, είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός δορυφόρος που κατασκευάστηκε από την Lockheed Martin. Αρχικά αναμενόταν ότι ο δορυφόρος θα τοποθετηθεί στην τροχιακή τροχιά ένα χρόνο νωρίτερα.   πηγή: satkurier.pl + Advanced television + thegreekobserve, παρουσίαση: parabola.cz , επιμέλεια: Tasos.cz    
    
  • 12
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   ΟΚ. Ετσι ελεγξαμε την φερεγγυοτητα  της ανακοινωσης του obob.tv και του Telesputnik της Ρωσιας για το σωστο SR στα 28800 KS/s στις 85Ε.  Στις 80Ε  μπορει το SR να ειναι 32400 λογω δοκιμων
  • 0
   Sat News
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Τα μουσικά κανάλια  Magic TV και The Box δοκιμάζουν  FTA στον Astra 2G
     Οι φίλοι των  μουσικών καναλιών μπορούν να χαρούν,  δύο ακόμη βρετανικά μουσικά ελεύθερα κανάλια το  The Box και το Magic TV   έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν στον δορυφόρο Astra 2G. Τα κανάλια αυτά συμπληρώνουν την προσφορά  και αλλων FTA μουσικων καναλιών στις  28,2 ° Ε.
   Το The Box και το Magic TV μεταδίδουν μέσω του δορυφόρου Astra 2G στην  ισχυρή ευρωπαϊκή δέσμη. Αυτό σημαίνει ότι η λήψη είναι εφικτή με παραβολικά κάτοπτρα μικρού μεγέθους όχι μόνο στις Βρετανικές Νήσους αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Χάρη σε αυτό και  άλλα κανάλια  μουσικής μπορούν να συντονιστούν από τηλεθεατές στη Δημοκρατία της Τσεχίας και τη Σλοβακία.
   Το The Box εστιάζει σε τρέχοντα βίντεο κλιπ, ενώ το Magic TV στις μεγαλύτερες επιτυχίες από τη δεκαετία του '70.
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
   Λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα της δοκιμαστικής εκπομπής τα κανάλια είναι μέχρι τώρα ονοματισμένα με αριθμητικη ονμασιά.  Το κανάλι Magic TV βρίσκεται στη θέση 6721 και το The Box οι ενδιαφερόμενοι το βρίσκουνε στην θέση που ονομάζεται 6722.
   τεχνικές παράμετροι - Magic TV, The Box:
   Astra 2G (28,2°E), freq. 11,627 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA   Πηγή: parabola.cz ,  Επιμέλεια:Tasos.cz

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


tasos.cz

4ever music HD - νέο μουσικό κανάλι FTA σε HD

Recommended Posts

4ever music HD - νέο μουσικό κανάλι FTA σε HD


Οι λάτρεις των μουσικών καναλιών μπορούν να συντονιστούν και σε άλλο δωρεάν κανάλι μουσικών βιντεοκλίπ υψηλής ευκρίνειας (HDTV). Στον πολυπλέκτη DVB-S2 των ουκρανικών καναλιών στα τέλη Νοεμβρίου εμφανίστηκε ένα κανάλι με το όνομα 4ever music HD.

Το 4ever music HD μεταδίδει σε ανάλυση HD 1920x1080 στον kodek MPEG-4 / H.264 με video bit rate 3,5 Mbit / s και ήχο AAC μεταβλητό bit rate από 110 έως 160 kbit / s. Το κανάλι επικεντρώνεται σε παλαιότερα βιντεοκλίπ, κυρίως από τη δεκαετία του '80 και του '90 του περασμένου αιώνα.


"Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

4ever music HD Φώτο από την λήψη του καναλιού 


Στο ίδιο πακέτο μεταδίδεται και ένα άλλο μουσικό κανάλι – το EU Music HD – που εστιάζεται στην ευρωπαϊκή και ουκρανική μουσική σκηνή. Την προσφορά σε HD στον ίδιο αναμεταδότη την συμπληρώνουν τα παιδικά κανάλια NIKI Junior HD και NIKI Kids HD. Επιπλέον υπάρχουν εδώ τα SD κανάλια TVA και 12 kanal.

Το Muliplex μεταδίδεται στην συχνότητα 12.364 GHz και τα κανάλια μέχρι τώρα μεταδιδόταν από τον πάροχο Ukrkosmos. Τώρα όλα τα κανάλια HD διανέμονται από τον πάροχο VIANET.

τεχνικές παράμετροι - 4ever music HD:
Amos 7 (4°W), freq. 12,364 GHz, pol. H, SR 13333, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

 

Πηγή: Parabola.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz
 

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
Επισκέπτης
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Απαντήστε σε αυτό το θέμα...

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×