Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 1
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Κριμα τοσο πλουσιο νησι Συρος, η Αρχόντισσα των Κυκλάδων και η Δημοτική της αρχή μπήκε σε οικονομικες περιπετεις και χρεη?
  • 1
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Νέα προσπάθεια για τη Δημοτική Τηλεόραση Σύρου 14/12/2018 Νέα προσπάθεια του Δήμου Σύρου προκειμένου να διατηρήσει εν λειτουργία τον δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό Αιγαίο Τηλεόραση. Ο δήμος αποφάσισε να εγκρίνει το ποσό των 10.000 ευρώ ως προκαταβολή του χρέους προς την Digea, η οποία κατέβασε τον πομπό του καναλιού από την ψηφιακή πλατφόρμα της και παράλληλα κέρδισε δικαστική απόφαση για κατάσχεση στον δήμο για τα οφειλόμενα ποσά. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει θέληση και στόχος να συνεχίσει τη λειτουργία της η δημοτική τηλεόραση των Κυκλάδων, τα χρέη έχουν συσσωρευτεί και δεν αφορούν μόνο την Digea αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία. Τα χρέη της ΡΕΔΗΣΕ από το 2005 ως σήμερα φθάνουν τα 298.361 ευρώ, ενώ επικρατεί σοβαρός προβληματισμός για το αν υπάρχει τρόπος να συνεχίσει να λειτουργεί η δημοτική τηλεόραση της Σύρου. Πηγή  Τυπολογίες
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Το χρονικό εκπομπής του ΑΡΤ TV: Το περιφερειακό κανάλι που έγινε εθνικής εμβέλειας 13/12/2018    Καρατζαφέρης: «Κατεβάζω τα ρολά»   Ζήτημα για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΑΡΤ TV έθεσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δημοσίως δήλωσε πως επειδή δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που του επέβαλε το ΕΣΡ για την προσβολή της μνήμης του νεκρού Ζακ Κωστόπουλου, δεν θα συνεχίσει να εκπέμπει ο σταθμός από τις αρχές του νέου έτους. Συμπλήρωσε όμως πως θα ακολουθήσει όλα τα νόμιμα Μέσα, ενώ κατήγγειλε ως προβοκάτσια την αποστολή των ανώνυμων απειλητικών επιστολών προς το ΕΣΡ. Το ΑΡΤ TV συνεχίζει ως και σήμερα να εκπέμπει, έχοντας ξεκινήσει από περιφερειακό κανάλι, αναβαθμιζόμενο σε εθνικής εμβέλειας και επιστρέφοντας ξανά στην εκπομπή σε επίπεδο περιφέρειας. Το χρονικό εκπομπής του Telecity – Τηλεάστυ – ΑΡΤ TV έχει ως εξής: 1993: Το Telecity έλαβε από το ΕΣΡ, επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, άδεια λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού τοπικής εμβέλειας στην περιοχή της Αττικής. 2013:  Το ΕΣΡ, με την υπ’ αριθμ. 241/20-5-2013 (επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου) απόφασή του, είχε επιτρέψει στο ΑΡΤ TV να εκπέμψει και ψηφιακά στον Νομό Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση σε όσα σημεία της Ελλάδας έχει κέντρα εκπομπής. Σημειώνεται πως δεν είχε προηγηθεί διαγωνιστική διαδικασία για το δικαίωμα σε εθνική εμβέλεια. 2016:  Το καλοκαίρι του 2016 το ART TV κατέθεσε υποψηφιότητα για μία από τις τέσσερις άδειες που χορηγούνταν τότε. Όμως δεν προσκόμισε το παράβολο των 30.000 ευρώ με το επιχείρημα πως το είχε καταθέσει στην προκήρυξη του 2003, ενώ στη συνέχεια, με νόμο του 2007, προβλεπόταν πως δεν ήταν υποχρεωτική η πληρωμή του για όσους ήθελαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. 2018: Στη διαγωνιστική διαδικασία του Ιανουαρίου του 2018 το ΑΡΤ TV δεν είχε λάβει μέρος και κινδύνευε να χάσει το δικαίωμα εκπομπής ως εθνικής εμβέλειας σταθμός. Το ΕΣΡ με την υπ’ αριθμ. 7/2018 απόφασή του τροποποίησε αυτεπαγγέλτως την υπ’ αριθμ. 241/2013 προηγούμενη κρίση της Ολομέλειας, που του έδινε τη δυνατότητα πανελλαδικής εκπομπής, κρίνοντας πως «είναι μερικώς εσφαλμένη, διότι δεν προβλέπεται η δυνατότητα εκπομπής ενός τηλεοπτικού σταθμού σε δύο διαφορετικές περιφέρειες». Έτσι, ο σταθμός του Γ. Καρατζαφέρη μεταδίδει πλέον πρόγραμμα μόνο στην Αττική. Πηγή: Τυπολογίες
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Συνάντηση στο ΕΣΡ για την εξαγορά του Alpha 11/12/2018 Νέα δεδομένα στη συμφωνία Alpha-Motor Oil. Σύμφωνα με την ενημέρωση του αντιπροέδρου του ΕΣΡ,Ροδό υπήρξε κρούση προς την Αρχή για συνάντηση ως το τέλος της εβδομάδας επί της μεταβίβασης του Alpha προς την Motor Oil. Επίσης έγινε λόγος για αρχική ενημέρωση, με τη μορφή ερωτήματος που υπήρξε από την εταιρεία προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Τα στοιχεία της πράξης μεταβίβασης του Alpha δεν έχουν κατατεθεί ακόμη στο ΕΣΡ, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση. Πηγή : Τυπολογίες    
  • 2
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Εεεε βέβαια ....όταν κανείς  παίζει με τα εκατομμύρια τα 30.000  χιλιάρικα είναι   φραγκοδύφρανγκα.
  • 2
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Διακοπή μετάδοσης προγράμματος του Νέου Καναλιού Έψιλον για μετάδοση ρατσιστικού λόγου 11/12/2018 Διακόπτεται για μία ημέρα το πρόγραμμα του Νέου Καναλιού Έψιλον από το ΕΣΡ, για τον προσβλητικό λόγο που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά “‘Αντε γεια” σε βάρους του παίκτη μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Θανάση Αντετοκούμπο. Επιπλέον για τη μετάδοση ρατσιστικού λόγου και χαμηλής ποιότητας προγράμματος επιβλήθηκαν στον ίδιο σταθμό, δύο πρόστιμο συνολικού ύψους 30.000 ευρώ. Για το μικρό ύψος των προστίμων συνεκτιμήθηκε το γεγονός πως ο σταθμός έδειξε έμπρακτη μεταμέλεια, διακόπτοντας τη μετάδοση της εκπομπής. Πηγή  Τυπολογίες
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Λόγω τιμής” στον ΣΚΑΪ 11/12/2018 Μια μεγάλη επιτυχία για τον ΣΚΑΪ. Ο τηλεοπτικός σταθμός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μεταδώσει από τον επόμενο Σεπτέμβριο το δεύτερο κύκλο της σειράς “Λόγω Τιμής”. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μιρέλλα Παπαϊκονόμου έτσι ώστε η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς που αγάπησε το κοινό μέσα από τη συχνότητα του Mega, να επανέλθει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τους ίδιους πρωταγωνιστές 20 χρόνια αργότερα. Πηγή : Tυπολογίες  
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   ΣΚΑΪ τον Φεβρουάριο 11/12/2018 Ως τον Φεβρουάριο του 2019 θα βρίσκεται στον αέρα το ΣΚΑΪ 24. Οι συζητήσεις με τον Φίλιππο Βρυώνη για την εμπορική συνεργασία με τον πρώην Extra (νυν Epsilon) είναι προχωρημένες.   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Ο Alpha στην κορυφή της τηλεθέασης! 09/12/2018 Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια ο Alpha ξεπέρασε τον πρώτο και κυρίαρχο ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ υποχώρησε σε τηλεθέαση, ενώ, αντίθετα, τα τρία ανταγωνιστικά κανάλια (Alpha, ΑΝΤ1 και Star) αύξησαν οριακά την τηλεθέασή τους. Ο Alpha ήταν ήδη πρώτος στο δυναμικό εμπορικό κοινό των ηλικιών 18 – 54 ετών, αλλά πλέον κατέκτησε την πρώτη θέση και στο σύνολο του κοινού, δείχνοντας έτσι τα όρια των ριάλιτι παιχνιδιών και τη δύναμη των ελληνικών σειρών. Φυσικά επωφελείται περισσότερο από το κλείσιμο του Mega, το οποίο είχε ένα κοινό που παρακολουθούσε φανατικά ελληνικές σειρές. Μικρή πτώση κατέγραψε και η ΕΡΤ1. Πηγή  Τυπολογίες. "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


ioanis

Έρχεται το «X-Factor» στο Open με τη Δ. Βανδή

Recommended Posts

Έρχεται το «X-Factor» στο Open με τη Δ. Βανδή 

05/12/2018

 

Μετά από δύο αθλητικές πρεμιέρες το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά τις γιορτές έρχεται το βαρύ πυροβολικό στο prime time.

Έχοντας συμπληρώσει μόλις έναν μήνα στον τηλεοπτικό αέρα, το Open έχει ήδη δώσει το στίγμα του. Επενδύει στην ενημέρωση με μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και στην ελληνική μυθοπλασία με τέσσερις ελληνικές σειρές και δυνατό καστ ελλήνων ηθοποιών και δίνει βάση στην αθλητική ενημέρωση με δύο εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Το «Open Sport» και το «Total Football» έρχονται να συμπληρώσουν τη μεγάλη επένδυση του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Στo κομμάτι της ψυχαγωγίας, μετά τη μεγάλη παραγωγή του «Project Runway», ένα μεγάλο σόου με 16 σεζόν στις ΗΠΑ, που όμως για την Ελλάδα ήταν ένα εντελώς νέο προϊόν, το Open για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν επιστρατεύει το βαρύ πυροβολικό. Το «X-Factor» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το νεοσύστατο κανάλι της Παιανίας με μία έκπληξη, τη Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας.

Το «X-Factor» είναι ένα εγχείρημα στο οποίο οι ιθύνοντες του σταθμού πιστεύουν πολύ, ένα talent show που το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη αγκαλιάσει τα προηγούμενα χρόνια, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να προηγηθεί του «La Banda», που βάσει του αρχικού πλάνου θα έβγαινε μέχρι τον Ιανουάριο.

Η τριάδα των κριτών του «La Banda» (Φουρέιρα, Stavento, Μαραντίνης) ήταν πολλά υποσχόμενη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα δυνατά ταλέντα που ξεχώρισαν στα castings είχαν περισσότερο τη στόφα λαϊκού τραγουδιστή και όχι pop teen idol, υλικό ιδανικό για «X-Factor», αλλά όχι για να γεννήσει μια boy μπάντα που θα κάνει αίσθηση, και ήταν το ζητούμενο του talent show «La Banda». Έτσι το «X-Factor» θα βγει νωρίτερα και το «La Banda» παίρνει αναβολή για το καλοκαίρι.

Πηγή  Τυπολογίες

"Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
Επισκέπτης
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Απαντήστε σε αυτό το θέμα...

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×