Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Ο Alpha στην κορυφή της τηλεθέασης! 09/12/2018 Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια ο Alpha ξεπέρασε τον πρώτο και κυρίαρχο ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ υποχώρησε σε τηλεθέαση, ενώ, αντίθετα, τα τρία ανταγωνιστικά κανάλια (Alpha, ΑΝΤ1 και Star) αύξησαν οριακά την τηλεθέασή τους. Ο Alpha ήταν ήδη πρώτος στο δυναμικό εμπορικό κοινό των ηλικιών 18 – 54 ετών, αλλά πλέον κατέκτησε την πρώτη θέση και στο σύνολο του κοινού, δείχνοντας έτσι τα όρια των ριάλιτι παιχνιδιών και τη δύναμη των ελληνικών σειρών. Φυσικά επωφελείται περισσότερο από το κλείσιμο του Mega, το οποίο είχε ένα κοινό που παρακολουθούσε φανατικά ελληνικές σειρές. Μικρή πτώση κατέγραψε και η ΕΡΤ1. Πηγή  Τυπολογίες. "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 1
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Κρίμα που δεν έχουμε αυτό το κανάλι ελεύθερο σε κάποιον δορυφόρο..
  • 1
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Κεντρικό δελτίο Σαββατοκύριακου στο Kontra, με την Αναστασία Γιάμαλη 06/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Αναστασία Γιάμαλη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτιου του Kontra Channel της Κυριακής δίνοντας το στίγμα της εβδομάδας που πέρασε και πίανοντας το νήμα της εβδομάδας που έρχεται. Ζωντανό, ανατρεπτικό, αποκαλυπτικό δελτίο και τις Κυριακές με στοχευμένα ρεπορτάζ και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η Αναστασία Γιάμαλη προστίθεται στο δυναμικό του σταθμού ενισχύοντας το με την δυναμική της παρουσία στον Τύπο και στην τηλεόραση. Πηγή  Τυπολογίες "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Συμφωνία 180 εκατομμυρίων ευρώ για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ     Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο ηγετικός Όμιλος ΜΜΕ και Ψυχαγωγίας στη νότια, κεντρική και ανατολική Ευρώπη, προχώρησε στην πώληση των εταιρειών του στη Σερβία και το Μαυροβούνιο έναντι του ποσού των 180 εκ. ευρώ. Το χαρτοφυλάκιο στη Σερβία περιλαμβάνει δύο κανάλια ελεύθερης λήψης, τα PRVA και Ο2TV, έξι συνδρομητικά κανάλια, τέσσερα websites και έναν ραδιοφωνικό σταθμό ενώ στο Μαυροβούνιο περιλαμβάνει ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας και ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Ο κ. Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο αναπτύξαμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Η δυναμική παρουσία μας σε αυτές τις χώρες, όλα αυτά τα χρόνια και η επιτυχημένη συμφωνία για την πώληση των δικτύων μας αποδεικνύουν τη δυνατότητά μας να επενδύουμε σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές εδραιώνοντας την παρουσία μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Συνεχίζουμε να επενδύουμε διεθνώς σε νέες ευκαιρίες στο χώρο των Media και παραγωγής περιεχομένου». Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εισήλθε στην αγορά της Σερβίας εξαγοράζοντας το κανάλι Fox Televizija Serbia του Rupert Murdoch με μερίδιο αγοράς 4% αναπτύσσοντάς το σε κυρίαρχο Media Όμιλο της Σερβίας με ηγετικό μερίδιο αγοράς. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διακρίνοντας εγκαίρως την ευκαιρία στην αγορά της Σερβίας επένδυσε στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου υψηλής ποιότητας και κατέστη ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στην τοπική αγορά με περισσότερες από 4.000 ώρες τοπικού προγράμματος. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει και τα τελευταία χρόνια τη στρατηγική διερεύνησης νέων ελκυστικών αγορών και επενδύσεων σε πρωτοποριακές εταιρείες στο χώρο των Media. Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν έχει ανακοινώσει ιδιαίτερα σημαντικές επενδύσεις και διεθνείς συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες από τους συγκεκριμένους χώρους. Σ’ αυτό το πλαίσιο επένδυσε στο Facebook, το Twitter, το Spotify και την Imagine Entertainment καθώς και σε καινοτόμες διεθνείς εταιρείες όπως η VICE, η Τhrive Global και η Cheddar. Επίσης, o Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι στρατηγικός εταίρος και ένας από τους βασικούς μετόχους της επενδυτικής τράπεζας Raine Group. O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παραμένει παγκοσμίως ένας ισχυρός επενδυτής στο χώρο των ΜΜΕ και της Ψυχαγωγίας με παρουσία σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τη βόρεια Αμερική και την Αυστραλία και απασχολεί περισσότερους από 2.600 εργαζόμενους. Πηγή : digitaltvinfo "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Έρχεται το «X-Factor» στο Open με τη Δ. Βανδή  05/12/2018   Μετά από δύο αθλητικές πρεμιέρες το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά τις γιορτές έρχεται το βαρύ πυροβολικό στο prime time. Έχοντας συμπληρώσει μόλις έναν μήνα στον τηλεοπτικό αέρα, το Open έχει ήδη δώσει το στίγμα του. Επενδύει στην ενημέρωση με μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων και στην ελληνική μυθοπλασία με τέσσερις ελληνικές σειρές και δυνατό καστ ελλήνων ηθοποιών και δίνει βάση στην αθλητική ενημέρωση με δύο εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Το «Open Sport» και το «Total Football» έρχονται να συμπληρώσουν τη μεγάλη επένδυση του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.  Στo κομμάτι της ψυχαγωγίας, μετά τη μεγάλη παραγωγή του «Project Runway», ένα μεγάλο σόου με 16 σεζόν στις ΗΠΑ, που όμως για την Ελλάδα ήταν ένα εντελώς νέο προϊόν, το Open για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν επιστρατεύει το βαρύ πυροβολικό. Το «X-Factor» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το νεοσύστατο κανάλι της Παιανίας με μία έκπληξη, τη Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας. Το «X-Factor» είναι ένα εγχείρημα στο οποίο οι ιθύνοντες του σταθμού πιστεύουν πολύ, ένα talent show που το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη αγκαλιάσει τα προηγούμενα χρόνια, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να προηγηθεί του «La Banda», που βάσει του αρχικού πλάνου θα έβγαινε μέχρι τον Ιανουάριο. Η τριάδα των κριτών του «La Banda» (Φουρέιρα, Stavento, Μαραντίνης) ήταν πολλά υποσχόμενη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα δυνατά ταλέντα που ξεχώρισαν στα castings είχαν περισσότερο τη στόφα λαϊκού τραγουδιστή και όχι pop teen idol, υλικό ιδανικό για «X-Factor», αλλά όχι για να γεννήσει μια boy μπάντα που θα κάνει αίσθηση, και ήταν το ζητούμενο του talent show «La Banda». Έτσι το «X-Factor» θα βγει νωρίτερα και το «La Banda» παίρνει αναβολή για το καλοκαίρι. Πηγή  Τυπολογίες "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Ποσό 4 εκατ. ευρώ σε πρόγραμμα από ΕΡΤ 03/12/2018 Αλλαγή στρατηγικής από την ΕΡΤ. Ο φορέας θα επενδύσει άμεσα το ποσό των 4 εκατ. ευρώ σε πρόγραμμα, επιλέγοντας να πληρώσει τους προμηθευτές, ειδικά στην περίπτωση των διανομέων των ελληνικών κινηματογραφικών ταινιών. Η ΕΡΤ ζήτησε ταινίες πρώτης επιλογής, σε… ανοικτή τιμή, εγκαταλείποντας την προηγούμενη πολιτική, όταν διάλεγε από τέσσερις κατηγορίες ταινιών. Οι αποφάσεις για τη διάθεση των 4 εκατ. ευρώ έχουν σχεδόν ληφθεί, αλλά θα πρέπει να επικυρωθούν με αποφάσεις που θα λάβει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ. Πηγή Τυπολογίες "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Κοντά σε συμφωνία με Βρυώνη ο ΣΚΑΪ 03/12/2018 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κοντά σε συμφωνία με τον Φίλιππο Βρυώνη βρίσκεται ο ΣΚΑΪ στις συζητήσεις για τηλεοπτική συνεργασία. Τον υπό σχεδιασμό ενημερωτικό σταθμό θα πλαισιώσει και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης. Πηγή Τυπολογίες "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Άνοδος τον Νοέμβριο για το δελτίο του Star Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 12:39 μμ   Εκρηκτική άνοδο καταγράφει και τον Νοέμβριο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, Δευτέρα έως Παρασκευή και την Κατερίνα Παναγοπούλου τα Σαββατοκύριακα.
   Στην ενημερωτική ζώνη των 20:00 και στο εμπορικό κοινό 18-54, για τον μήνα Νοέμβριο, οι ειδήσεις του Star βρέθηκαν στην πρώτη θέση με 14,5%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση  με 4,1 μονάδες διαφορά τον ΣΚΑΪ, που σημείωσε 10,4%.
   Σε καθημερινή βάση, (Δευτέρα έως Παρασκευή), οι ειδήσεις του Star βρίσκονται στην πρώτη θέση και στο γενικό σύνολο με 15,9% έναντι 15,3% του ΣΚΑΪ, ενώ αυξάνουν τη διαφορά στο εμπορικό κοινό 18-54, καταγράφοντας 15,5%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΣΚΑΪ με 10,7%. Πηγή: enimerosi24 "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Καρατζαφέρης: Θα κλείσω το ΑΡΤ TV 03/12/2018 Σε προαναγγελία για το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ TV  προχώρησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην εκπομπή του, στις 30 Νοεμβρίου.  Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υποστήριξε πως ο σταθμός θα σταματήσει να λειτουγεί την 1η Ιανουαρίου 2019, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο σταθμός δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο των 150.000 που επιβλήθηκε από το ΕΣΡ για την προβολή της μνήμης του Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος είχε χάσει ήδη τη ζωή του, για  δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και παραποίηση των γεγονότων, από το “γκάλοπ” που μετέδωσε το ΑΡΤ TV. Πηγή : Tυπολογίες "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   “Πρώτο κανάλι ο Alpha  στο δυναμικό κοινό 18-54 και τον Νοέμβριο” 03/12/2018     Πρώτο κανάλι ήταν ο Alpha και τον Νοέμβριο 2018, στο δυναμικό κοινό 18-54.  Μάλιστα, κατέγραψε άνοδο σε σχέση με τον Οκτώβριο 2018 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με τον περσινό Νοέμβριο, στο ίδιο κοινό, το κανάλι παρουσιάζει άνοδο 3 ποσοστιαίων μονάδων.   Με εντυπωσιακές πρωτιές στις περισσότερες ζώνες του προγράμματός του, ο Alpha ήταν και τον Νοέμβριο 2018 η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στο δυναμικό κοινό 18-54, τόσο στο σύνολο ημέρας όσο και στην prime time.   Από την 1η έως και τις 30 Νοεμβρίου, ο Alpha ήταν πρώτος στο σύνολο ημέρας, στο δυναμικό κοινό 18-54, με  16,5%. Ακολούθησαν: Star με 14,6%, ΣΚΑΪ με 14,2%, ΑΝΤ1 με 14,1%, OPEN με 7,2%, ΕΡΤ1 με 4,2% και ΕΡΤ2 με 1,7%. Κατά το ίδιο διάστημα, ο Alpha ήταν πρώτος, στο δυναμικό κοινό 18-54,  και στην prime time με 19,4 %   Ακολούθησαν: ΣΚΑΪ με 17,7%, Star με 15,3%, ΑΝΤ1 με 13,5%, OPEN με 5,5%, ΕΡΤ1 με 3,3% και ΕΡΤ2 με 0,9%. Πηγή  Τυπολογίες "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


ioanis

Συμφωνία 180 εκατομμυρίων ευρώ για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Recommended Posts

Συμφωνία 180 εκατομμυρίων ευρώ για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

 

 

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο ηγετικός Όμιλος ΜΜΕ και Ψυχαγωγίας στη νότια, κεντρική και ανατολική Ευρώπη, προχώρησε στην πώληση των εταιρειών του στη Σερβία και το Μαυροβούνιο έναντι του ποσού των 180 εκ. ευρώ. Το χαρτοφυλάκιο στη Σερβία περιλαμβάνει δύο κανάλια ελεύθερης λήψης, τα PRVA και Ο2TV, έξι συνδρομητικά κανάλια, τέσσερα websites και έναν ραδιοφωνικό σταθμό ενώ στο Μαυροβούνιο περιλαμβάνει ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας και ένα ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο κ. Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας σχετικά:

«Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο αναπτύξαμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Η δυναμική παρουσία μας σε αυτές τις χώρες, όλα αυτά τα χρόνια και η επιτυχημένη συμφωνία για την πώληση των δικτύων μας αποδεικνύουν τη δυνατότητά μας να επενδύουμε σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές εδραιώνοντας την παρουσία μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Συνεχίζουμε να επενδύουμε διεθνώς σε νέες ευκαιρίες στο χώρο των Media και παραγωγής περιεχομένου».

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εισήλθε στην αγορά της Σερβίας εξαγοράζοντας το κανάλι Fox Televizija Serbia του Rupert Murdoch με μερίδιο αγοράς 4% αναπτύσσοντάς το σε κυρίαρχο Media Όμιλο της Σερβίας με ηγετικό μερίδιο αγοράς. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διακρίνοντας εγκαίρως την ευκαιρία στην αγορά της Σερβίας επένδυσε στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου υψηλής ποιότητας και κατέστη ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στην τοπική αγορά με περισσότερες από 4.000 ώρες τοπικού προγράμματος.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει και τα τελευταία χρόνια τη στρατηγική διερεύνησης νέων ελκυστικών αγορών και επενδύσεων σε πρωτοποριακές εταιρείες στο χώρο των Media. Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν έχει ανακοινώσει ιδιαίτερα σημαντικές επενδύσεις και διεθνείς συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες από τους συγκεκριμένους χώρους. Σ’ αυτό το πλαίσιο επένδυσε στο Facebook, το Twitter, το Spotify και την Imagine Entertainment καθώς και σε καινοτόμες διεθνείς εταιρείες όπως η VICE, η Τhrive Global και η Cheddar. Επίσης, o Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι στρατηγικός εταίρος και ένας από τους βασικούς μετόχους της επενδυτικής τράπεζας Raine Group.

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παραμένει παγκοσμίως ένας ισχυρός επενδυτής στο χώρο των ΜΜΕ και της Ψυχαγωγίας με παρουσία σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τη βόρεια Αμερική και την Αυστραλία και απασχολεί περισσότερους από 2.600 εργαζόμενους.

Πηγή : digitaltvinfo

"Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
Επισκέπτης
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Απαντήστε σε αυτό το θέμα...

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×