Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Συνάντηση στο ΕΣΡ για την εξαγορά του Alpha 11/12/2018 Νέα δεδομένα στη συμφωνία Alpha-Motor Oil. Σύμφωνα με την ενημέρωση του αντιπροέδρου του ΕΣΡ,Ροδό υπήρξε κρούση προς την Αρχή για συνάντηση ως το τέλος της εβδομάδας επί της μεταβίβασης του Alpha προς την Motor Oil. Επίσης έγινε λόγος για αρχική ενημέρωση, με τη μορφή ερωτήματος που υπήρξε από την εταιρεία προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Τα στοιχεία της πράξης μεταβίβασης του Alpha δεν έχουν κατατεθεί ακόμη στο ΕΣΡ, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση. Πηγή : Τυπολογίες    
  • 2
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Εεεε βέβαια ....όταν κανείς  παίζει με τα εκατομμύρια τα 30.000  χιλιάρικα είναι   φραγκοδύφρανγκα.
  • 2
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Διακοπή μετάδοσης προγράμματος του Νέου Καναλιού Έψιλον για μετάδοση ρατσιστικού λόγου 11/12/2018 Διακόπτεται για μία ημέρα το πρόγραμμα του Νέου Καναλιού Έψιλον από το ΕΣΡ, για τον προσβλητικό λόγο που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά “‘Αντε γεια” σε βάρους του παίκτη μπάσκετ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Θανάση Αντετοκούμπο. Επιπλέον για τη μετάδοση ρατσιστικού λόγου και χαμηλής ποιότητας προγράμματος επιβλήθηκαν στον ίδιο σταθμό, δύο πρόστιμο συνολικού ύψους 30.000 ευρώ. Για το μικρό ύψος των προστίμων συνεκτιμήθηκε το γεγονός πως ο σταθμός έδειξε έμπρακτη μεταμέλεια, διακόπτοντας τη μετάδοση της εκπομπής. Πηγή  Τυπολογίες
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Λόγω τιμής” στον ΣΚΑΪ 11/12/2018 Μια μεγάλη επιτυχία για τον ΣΚΑΪ. Ο τηλεοπτικός σταθμός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μεταδώσει από τον επόμενο Σεπτέμβριο το δεύτερο κύκλο της σειράς “Λόγω Τιμής”. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μιρέλλα Παπαϊκονόμου έτσι ώστε η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς που αγάπησε το κοινό μέσα από τη συχνότητα του Mega, να επανέλθει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τους ίδιους πρωταγωνιστές 20 χρόνια αργότερα. Πηγή : Tυπολογίες  
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   ΣΚΑΪ τον Φεβρουάριο 11/12/2018 Ως τον Φεβρουάριο του 2019 θα βρίσκεται στον αέρα το ΣΚΑΪ 24. Οι συζητήσεις με τον Φίλιππο Βρυώνη για την εμπορική συνεργασία με τον πρώην Extra (νυν Epsilon) είναι προχωρημένες.   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Ο Alpha στην κορυφή της τηλεθέασης! 09/12/2018 Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια ο Alpha ξεπέρασε τον πρώτο και κυρίαρχο ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ υποχώρησε σε τηλεθέαση, ενώ, αντίθετα, τα τρία ανταγωνιστικά κανάλια (Alpha, ΑΝΤ1 και Star) αύξησαν οριακά την τηλεθέασή τους. Ο Alpha ήταν ήδη πρώτος στο δυναμικό εμπορικό κοινό των ηλικιών 18 – 54 ετών, αλλά πλέον κατέκτησε την πρώτη θέση και στο σύνολο του κοινού, δείχνοντας έτσι τα όρια των ριάλιτι παιχνιδιών και τη δύναμη των ελληνικών σειρών. Φυσικά επωφελείται περισσότερο από το κλείσιμο του Mega, το οποίο είχε ένα κοινό που παρακολουθούσε φανατικά ελληνικές σειρές. Μικρή πτώση κατέγραψε και η ΕΡΤ1. Πηγή  Τυπολογίες. "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 1
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Κρίμα που δεν έχουμε αυτό το κανάλι ελεύθερο σε κάποιον δορυφόρο..
  • 1
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Κεντρικό δελτίο Σαββατοκύριακου στο Kontra, με την Αναστασία Γιάμαλη 06/12/2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Αναστασία Γιάμαλη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτιου του Kontra Channel της Κυριακής δίνοντας το στίγμα της εβδομάδας που πέρασε και πίανοντας το νήμα της εβδομάδας που έρχεται. Ζωντανό, ανατρεπτικό, αποκαλυπτικό δελτίο και τις Κυριακές με στοχευμένα ρεπορτάζ και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η Αναστασία Γιάμαλη προστίθεται στο δυναμικό του σταθμού ενισχύοντας το με την δυναμική της παρουσία στον Τύπο και στην τηλεόραση. Πηγή  Τυπολογίες "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Τηλεοπτικοί Σταθμοί
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Συμφωνία 180 εκατομμυρίων ευρώ για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ     Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο ηγετικός Όμιλος ΜΜΕ και Ψυχαγωγίας στη νότια, κεντρική και ανατολική Ευρώπη, προχώρησε στην πώληση των εταιρειών του στη Σερβία και το Μαυροβούνιο έναντι του ποσού των 180 εκ. ευρώ. Το χαρτοφυλάκιο στη Σερβία περιλαμβάνει δύο κανάλια ελεύθερης λήψης, τα PRVA και Ο2TV, έξι συνδρομητικά κανάλια, τέσσερα websites και έναν ραδιοφωνικό σταθμό ενώ στο Μαυροβούνιο περιλαμβάνει ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας και ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Ο κ. Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο αναπτύξαμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Η δυναμική παρουσία μας σε αυτές τις χώρες, όλα αυτά τα χρόνια και η επιτυχημένη συμφωνία για την πώληση των δικτύων μας αποδεικνύουν τη δυνατότητά μας να επενδύουμε σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές εδραιώνοντας την παρουσία μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Συνεχίζουμε να επενδύουμε διεθνώς σε νέες ευκαιρίες στο χώρο των Media και παραγωγής περιεχομένου». Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εισήλθε στην αγορά της Σερβίας εξαγοράζοντας το κανάλι Fox Televizija Serbia του Rupert Murdoch με μερίδιο αγοράς 4% αναπτύσσοντάς το σε κυρίαρχο Media Όμιλο της Σερβίας με ηγετικό μερίδιο αγοράς. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διακρίνοντας εγκαίρως την ευκαιρία στην αγορά της Σερβίας επένδυσε στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου υψηλής ποιότητας και κατέστη ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στην τοπική αγορά με περισσότερες από 4.000 ώρες τοπικού προγράμματος. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει και τα τελευταία χρόνια τη στρατηγική διερεύνησης νέων ελκυστικών αγορών και επενδύσεων σε πρωτοποριακές εταιρείες στο χώρο των Media. Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν έχει ανακοινώσει ιδιαίτερα σημαντικές επενδύσεις και διεθνείς συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες από τους συγκεκριμένους χώρους. Σ’ αυτό το πλαίσιο επένδυσε στο Facebook, το Twitter, το Spotify και την Imagine Entertainment καθώς και σε καινοτόμες διεθνείς εταιρείες όπως η VICE, η Τhrive Global και η Cheddar. Επίσης, o Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι στρατηγικός εταίρος και ένας από τους βασικούς μετόχους της επενδυτικής τράπεζας Raine Group. O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παραμένει παγκοσμίως ένας ισχυρός επενδυτής στο χώρο των ΜΜΕ και της Ψυχαγωγίας με παρουσία σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τη βόρεια Αμερική και την Αυστραλία και απασχολεί περισσότερους από 2.600 εργαζόμενους. Πηγή : digitaltvinfo "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


ioanis

Κεντρικό δελτίο Σαββατοκύριακου στο Kontra, με την Αναστασία Γιάμαλη

Recommended Posts

Κεντρικό δελτίο Σαββατοκύριακου στο Kontra, με την Αναστασία Γιάμαλη

06/12/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αναστασία Γιάμαλη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτιου του Kontra Channel της Κυριακής δίνοντας το στίγμα της εβδομάδας που πέρασε και πίανοντας το νήμα της εβδομάδας που έρχεται.

Ζωντανό, ανατρεπτικό, αποκαλυπτικό δελτίο και τις Κυριακές με στοχευμένα ρεπορτάζ και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Η Αναστασία Γιάμαλη προστίθεται στο δυναμικό του σταθμού ενισχύοντας το με την δυναμική της παρουσία στον Τύπο και στην τηλεόραση.

Πηγή  Τυπολογίες

"Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

Επεξεργάστηκε από ioanis

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
Επισκέπτης
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Απαντήστε σε αυτό το θέμα...

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×