Jump to content
 • Πρόσφατα Μηνύματα / Θέματα

  • 3
   Ip TV
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Καλό μου αγόρι σευχαριστώ που με καταλαβαίνεις και πάντα με στηρίζεις . YOU ARE NUMBER ONE 
  • 3
   Ip TV
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Έλληνες είμαστε.....θα βρούμε τρόπο....δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι.
  • 3
   Ip TV
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Το διαβασα και εγω χτες το μαυρο μαντατο  Γιαννακη και ειμαι σφόδρα ταραγμενος και λυπημένος 
  • 3
   Ip TV
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Οι πειρατικές υπηρεσίες IPTV θα μπλοκάρονται, λέει η Infomir     Η Infomir, κατασκευαστής της δημοφιλούς σειράς αποκωδικοποιητών MAG, αναφέρει ότι θα μπλοκάρει τα portal παρόχων IPTV για τους οποίους υπάρχει υποψία ότι παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα, κατόπιν καταγγελιών από κατόχους τέτοιων δικαιωμάτων. Ενώ οι συσκευές MAG χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε πολλές νόμιμες υπηρεσίες, η είδηση θα αποτελέσει πλήγμα για μεγάλο αριθμό πελατών που χρησιμοποιούν τις συσκευές αυτές για πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένες πλατφόρμες.

   Τα τελευταία χρόνια, οι μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες IPTV έκαναν γνωστή την παρουσία τους στον πειρατικό τηλεοπτικό χώρο.

   Όπως έχει αναφερθεί πρόσφατα, το 5,5% των αμερικανικών και καναδικών νοικοκυριών έχει πρόσβαση σε πειρατικές υπηρεσίες IPTV. Το εύρος του περιεχομένου είναι εκπληκτικό, με λίγες - αν υπάρχουν - επίσημες εταιρείες ψυχαγωγίας που είναι σε θέση να το ανταγωνιστούν.

   Τέτοιες υπηρεσίες είναι συνήθως προσπελάσιμες μέσω ενός μεγάλου εύρους συσκευών, που ξεκινά από τις πανταχού παρούσες πλατφόρμες που βασίζονται σε Android, και φτάνει μέχρι σε εξειδικευμένο IPTV hardware. Καμία από αυτές τις συσκευές δεν έχει σχεδιαστεί για να παραβιάζει, αλλά με την προσθήκη υπηρεσιών τρίτων, μπορούν να μετατραπούν σε πειρατικές μονάδες.

   Για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία IPTV, η σειρά MAG από την Infomir που έχει έδρα στην Ουκρανία, είναι η σωστή επιλογή. Οι συμπαγείς συσκευές χρησιμοποιούνται από χιλιάδες καταναλωτές για να αποκτήσουν πρόσβαση σε νόμιμο περιεχόμενο μέσω ενός όμορφου περιβάλλοντος εργασίας, αλλά όπως και κάθε τέτοιο υλικό, οι αποκωδικοποιητές αυτοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση σε πειρατικά stream.

   Η Infomir έχει αποστασιοποιηθεί από αυτό το είδος της παράνομης κατανάλωσης, αλλά έως τώρα δεν φαινόταν να παρεμβαίνει στις επιλογές των πελατών της. Αυτό είναι σαφές πλέον ότι αλλάζει.

   "Η Infomir είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως. Ως κατασκευαστής συσκευών πολυμέσων, υπόκειται στη νομοθεσία περί πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, την οποία σεβόμαστε και τηρούμε", λέει η εταιρεία.

   "Μετά τη λήψη καταγγελίας από κάτοχο πνευματικών δικαιωμάτων, η Infomir είναι υποχρεωμένη να περιορίσει την πρόσβαση από τις συσκευές της σε οποιοδήποτε portal (πύλη) που είναι ύποπτο για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ο περιορισμός θα διατηρηθεί μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα με τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων."

   Οι υπηρεσίες IPTV (νόμιμες όσο και λιγότερο νόμιμες) παρέχουν συχνά μια διεύθυνση URL που επιτρέπει στο MAG και σε παρόμοιες συσκευές να έχουν πρόσβαση στην «πύλη» τους. Αυτά εισάγονται στη σελίδα ρυθμίσεων της συσκευής, με την συσκευή να είναι συνήθως εξουσιοδοτημένη από την πλευρά του παρόχου, επαληθεύοντας τη διεύθυνση MAC του από μια προκαθορισμένη λίστα.

   Ωστόσο, η Infomir φαίνεται ότι μπορεί να αποτρέψει την πρόσβαση σε portal με συγκεκριμένες διευθύνσεις URL μέσω των συσκευών που διαθέτει, και υπάρχουν αναφορές στο διαδίκτυο που υποδεικνύουν ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει ήδη.

   Το TorrentFreak (TF) μίλησε με την Infomir για να μάθει περισσότερα σχετικά με αυτήν την εξέλιξη. Θα εμποδίζει η εταιρία τις πύλες μετά από απλές καταγγελίες περί πνευματικών δικαιωμάτων, για παράδειγμα, ή είναι απαραίτητη μια δικαστική εντολή;

   "Οι καταγγελίες δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύονται από δικαστική απόφαση. Η μορφή και τα περιεχόμενα μιας καταγγελίας περί πνευματικών δικαιωμάτων πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις DMCA", εξηγεί ο νομικός σύμβουλος της Infomir, Vladislav Larionov, στο TF.

   "Η πολιτική μας είναι να συμμορφωνόμαστε με την νομοθεσία της ΕΕ και των ΗΠΑ σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και να λαμβάνουμε υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του χειρισμού των καταγγελιών που αφορούν τις παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα, επεξεργαζόμαστε μόνο τις αναφορές περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων που περιέχουν όλα τα στοιχεία κοινοποίησης που προβλέπει το DMCA. "

   Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών IPTV όχι μόνο παρέχουν πρόσβαση σε πειρατικά stream αλλά και σε άλλο περιεχόμενο που είναι πιθανόν να μην παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, ανάλογα με τις συνθήκες των χρηστών. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να τεθούν ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα, όταν ο κάτοχος μίας τηλεοπτικής άδειας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει πρόσβαση μόνο στο BBC One και σε παρόμοια κανάλια μέσω υπηρεσίας IPTV.

   Μιλώντας γενικότερα, το TF ρώτησε την Infomir αν το υπερβολικό μπλοκάρισμα είναι ανησυχητικό. Η εταιρεία απάντησε ότι απαιτεί λεπτομερείς καταγγελίες από τους κατόχους δικαιωμάτων για να μπλοκάρει τα portal, και δίνει το δικαίωμα υποβολής ένστασης σε όσες υπηρεσίες έχουν αποκλεισθεί.

   "Σεβόμαστε τα δικαιώματα των νόμιμων παρόχων υπηρεσιών και ανησυχούμε από το ενδεχόμενο αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών να καταγγελθούν κατά λάθος ή λόγω εσφαλμένης ταυτοποίησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζητούμε οι καταγγελίες περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων που υποβάλλονται σε εμάς να συμμορφώνονται με το DMCA και να περιέχουν μια δήλωση ότι η καταγγελία είναι αληθινή και ακριβής", εξηγεί ο Larionov.

   "Επίσης, εξετάζουμε κάθε καταγγελία παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων για την αποτροπή ψευδών ή καταχρηστικών καταγγελιών. Τέλος, παρέχουμε σε κάθε πάροχο υπηρεσιών τη δυνατότητα να υποβάλλει ένσταση σε μια καταγγελία παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ του κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων και του παρόχου υπηρεσιών, θα ζητήσουμε δικαστική εντολή για να διατηρήσουμε τον περιορισμό πρόσβασης σε ένα portal."

   Ενώ οι κάτοχοι δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που προσφεύγουν σε δικαστήρια και ζητούν δικαστική εντολή για μπλοκάρισμα, μπορούν να εντοπιστούν αρκετά εύκολα, η ανακάλυψη όσων έχουν υποβάλει καταγγελία στην Infomir είναι λιγότερο απλή. Η εταιρεία δήλωσε στο TF ότι δεν μπορεί να παράσχει πληροφορίες σχετικά με το ποιοι έχουν ζητήσει ένα μπλοκάρισμα, εκτός από το ότι είναι κυρίως «μεγάλοι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων, ενώσεις κατά της πειρατείας και εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης και προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων».

   Τέλος, δεν είναι απολύτως σαφές με ποιο τρόπο εμποδίζονται οι συσκευές MAG από την πρόσβαση στα διαδικτυακά portal και η Infomir ενημερώνει τo TF ότι δεν θα παράσχει αυτές τις πληροφορίες, καθώς ενδέχεται αυτό να "υποβαθμίσει" το "σύστημα περιορισμού πρόσβασης". Υπάρχει ήδη κάποια εικασία στα ειδικευμένα φόρουμ ότι υπεύθυνες ενδέχεται να είναι οι ενημερώσεις firmware, αλλά δεν υπάρχει επί του παρόντος σαφής επιβεβαίωση. Πηγή: digitaltvinfo  
  • 9
   Ip TV
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Ευχαριστούμε Τασούλη.
  • 9
   Ip TV
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Για οσους ενδιαφερονται  στελνω την νεα τελική λίστα με τα 195 ραδιοφωνικά κανάλια από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
   Αρκει το αρχειο να το ξεζιπάρετε και να το παιξετε με το vlc. 
   Καλη ακρόαση εύχομαι   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"
  • 0
   Ip TV
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Διαδικτυακή TV χωρίς σύνορα!     Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμφωνία που επιτεύχθηκε σε ανώτατο επίπεδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ελεύθερη πρόσβαση στη μετάβαση τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω Διαδικτύου στις χώρες της Ευρώπης. Η κατάργηση των συνόρων στη διανομή τηλεοπτικών προγραμμάτων θα αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά τα επόμενα χρόνια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε στοιχεία στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τα οποία το 41% των Ευρωπαίων πολιτών παρακολουθούν τηλεόραση on line και ο αριθμός αυτός φθάνει το 50% στις ηλικίες 15 ως 24 ετών. Τα μεγαλύτερα ποσοστά, όπως βλέπετε και στην εικόνα, είναι στη Σουηδία (77%) και στη Φιλανδία (70%), ενώ στην Ελλάδα καταγράφεται ποσοστό 36% on line παρακολούθησης. Για τη συμφωνία που θα πρέπει προηγουμένως να εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, έχουν θεσπιστεί κάποιες αρχές για τη διανομή των ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων, όπως χώρα προέλευσης, αδειοδότηση αναμετάδοσης και κανόνες για την άμεση διαβίβαση των προγραμμάτων on line. Πηγή.digitaltvinfo  
  • 9
   Ip TV
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Στην υπέροχη ελληνική ραδιοφωνική λίστα https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/radio.m3u διαπίστωσα οτι υπάρχουνε αρκετά ραδιόφωνα με RDS όπως το δείχνει το VLC. Αυτήν την στιγμή ακούω το kiss2111 και το RDS του καναλιού μου δείχνει το όμορφο τραγούδι της INDILA - DERNIERE DANSE  
  • 0
   Ip TV
   ioanis - Δημοσιεύτηκε
   Επίθεση απο την Irdeto και τη Nova σε μεγάλο IPTV server     Επίθεση σε έναν απο τους μεγαλύτερους IPTV servers που λειτουργούν παράνομα και στη χώρα μας, πραγματοποίησε πρόσφατα η Irdeto σε συνεργασία με τη Nova. Ως αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής, τα κανάλια της Nova έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι εδώ και περίπου 15 ημέρες και δεν αναμένεται το φώς ... να επιστρέψει σύντομα. Οι πληροφορίες που διακινούνται με το ... σταγονόμετρο σε διάφορα φόρα, μιλούν για πρόσφατη αναβάθμιση των συστημάτων της Irdeto που είναι σε θέση να παρακάμπτει πλέον τα αντίμετρα των "πειρατών" και να εντοπίζει με την τεχνολογία fingerprint, τις κάρτες που χρησιμοποιούνται στους παράνομους server και στη συνέχεια ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες, να τις απενεργοποιεί. Υπολογίζεται πως ο συγκεκριμένος server έχει συνδεδεμένους πάνω του αρκετούς χιλιάδες χρήστες που παρακολουθούν παράνομα, κανάλια απο διάφορες συνδρομητικές πλατφόρμες. Πηγή: digitaltvinfo
  • 9
   Ip TV
   tasos.cz - Δημοσιεύτηκε
   Παιδιά μην ξεχνάτε και την ραδιοφωνική λίστα για ελληνικα ραδιοφωνα μεσω Ιντερνετ. Η ιστοσελιδα είναι αυτή εδώ:   "Οι σύνδεσμοι δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες" Την ιστοσελιδα την αποθηκευεται σε ενα φακελλο στον υπολογισστη με το ονομα radio και εν συνεχεια την ανοιγεται με το VLC. Για τους λάτρεις του ραδιόφωνου (μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ) η ραδιοφωνική  αυτή λίστα παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον. Βέβαια η λίστα όπως δόθηκε είναι αρκετά παλιά, αλλά άνετα μπορεί να την τροποποιήσετε με το πρόγραμμα VLC. Στην αρχική λίστα εμφανίστηκαν 483 ραδιοφωνικά κανάλια. Με το που άνοιξα την λίστα πολλά από τα αναφερόμενα ράδια έπαυσαν πια να παίζουνε,  όποτε την λίστα την ξεκαθάρισα με το VLC και τώρα έχω την τελική λίστα με 195 ραδιοφωνικά κανάλια από όλα τα μέρη της Ελλάδος και για όλα τα γούστα.   195 ελληνικά ραδιοφωνικά κανάλια  είναι υπεραρκετά. Το ραδιόφωνο δεν κουράζει όπως η τηλεόραση, μπορεί να παίζει ώρες ολόκληρες ενώ ασχολείστε με άλλα πράγματα.  Ακούγοντας το ελληνικό  ραδιόφωνο αποκτήσαμε άλλη μια δυνατότητα  να είμαστε εμείς οι ξενιτεμένοι ακόμη πιο κοντά την Μητέρα Πατρίδα "Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"  

Καλώς ήρθες επισκέπτη στο Newsat

Όπως και στις περισσότερες κοινότητες στο διαδίκτυο, ετσι και εδώ πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση και να δημοσιεύσετε στην κοινότητα μας. Είναι μια εύκολη διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες πληροφορίες για την εγγραφή σας. Αποκτήστε πρόσβαση στο  Newsat συνδέοντας ή δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Εσύ τι κάθεσαι και δεν το κάνεις? :classic_happy:


ioanis

Οι πειρατικές υπηρεσίες IPTV θα μπλοκάρονται, λέει η Infomir

Recommended Posts

"Οι εικόνες δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες"

Οι πειρατικές υπηρεσίες IPTV θα μπλοκάρονται, λέει η Infomir

 

 

Η Infomir, κατασκευαστής της δημοφιλούς σειράς αποκωδικοποιητών MAG, αναφέρει ότι θα μπλοκάρει τα portal παρόχων IPTV για τους οποίους υπάρχει υποψία ότι παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα, κατόπιν καταγγελιών από κατόχους τέτοιων δικαιωμάτων. Ενώ οι συσκευές MAG χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε πολλές νόμιμες υπηρεσίες, η είδηση θα αποτελέσει πλήγμα για μεγάλο αριθμό πελατών που χρησιμοποιούν τις συσκευές αυτές για πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένες πλατφόρμες.

Τα τελευταία χρόνια, οι μη εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες IPTV έκαναν γνωστή την παρουσία τους στον πειρατικό τηλεοπτικό χώρο.

Όπως έχει αναφερθεί πρόσφατα, το 5,5% των αμερικανικών και καναδικών νοικοκυριών έχει πρόσβαση σε πειρατικές υπηρεσίες IPTV. Το εύρος του περιεχομένου είναι εκπληκτικό, με λίγες - αν υπάρχουν - επίσημες εταιρείες ψυχαγωγίας που είναι σε θέση να το ανταγωνιστούν.

Τέτοιες υπηρεσίες είναι συνήθως προσπελάσιμες μέσω ενός μεγάλου εύρους συσκευών, που ξεκινά από τις πανταχού παρούσες πλατφόρμες που βασίζονται σε Android, και φτάνει μέχρι σε εξειδικευμένο IPTV hardware. Καμία από αυτές τις συσκευές δεν έχει σχεδιαστεί για να παραβιάζει, αλλά με την προσθήκη υπηρεσιών τρίτων, μπορούν να μετατραπούν σε πειρατικές μονάδες.

Για όσους αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία IPTV, η σειρά MAG από την Infomir που έχει έδρα στην Ουκρανία, είναι η σωστή επιλογή. Οι συμπαγείς συσκευές χρησιμοποιούνται από χιλιάδες καταναλωτές για να αποκτήσουν πρόσβαση σε νόμιμο περιεχόμενο μέσω ενός όμορφου περιβάλλοντος εργασίας, αλλά όπως και κάθε τέτοιο υλικό, οι αποκωδικοποιητές αυτοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση σε πειρατικά stream.

Η Infomir έχει αποστασιοποιηθεί από αυτό το είδος της παράνομης κατανάλωσης, αλλά έως τώρα δεν φαινόταν να παρεμβαίνει στις επιλογές των πελατών της. Αυτό είναι σαφές πλέον ότι αλλάζει.

"Η Infomir είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως. Ως κατασκευαστής συσκευών πολυμέσων, υπόκειται στη νομοθεσία περί πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, την οποία σεβόμαστε και τηρούμε", λέει η εταιρεία.

"Μετά τη λήψη καταγγελίας από κάτοχο πνευματικών δικαιωμάτων, η Infomir είναι υποχρεωμένη να περιορίσει την πρόσβαση από τις συσκευές της σε οποιοδήποτε portal (πύλη) που είναι ύποπτο για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ο περιορισμός θα διατηρηθεί μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα με τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων."

Οι υπηρεσίες IPTV (νόμιμες όσο και λιγότερο νόμιμες) παρέχουν συχνά μια διεύθυνση URL που επιτρέπει στο MAG και σε παρόμοιες συσκευές να έχουν πρόσβαση στην «πύλη» τους. Αυτά εισάγονται στη σελίδα ρυθμίσεων της συσκευής, με την συσκευή να είναι συνήθως εξουσιοδοτημένη από την πλευρά του παρόχου, επαληθεύοντας τη διεύθυνση MAC του από μια προκαθορισμένη λίστα.

Ωστόσο, η Infomir φαίνεται ότι μπορεί να αποτρέψει την πρόσβαση σε portal με συγκεκριμένες διευθύνσεις URL μέσω των συσκευών που διαθέτει, και υπάρχουν αναφορές στο διαδίκτυο που υποδεικνύουν ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει ήδη.

Το TorrentFreak (TF) μίλησε με την Infomir για να μάθει περισσότερα σχετικά με αυτήν την εξέλιξη. Θα εμποδίζει η εταιρία τις πύλες μετά από απλές καταγγελίες περί πνευματικών δικαιωμάτων, για παράδειγμα, ή είναι απαραίτητη μια δικαστική εντολή;

"Οι καταγγελίες δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύονται από δικαστική απόφαση. Η μορφή και τα περιεχόμενα μιας καταγγελίας περί πνευματικών δικαιωμάτων πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις DMCA", εξηγεί ο νομικός σύμβουλος της Infomir, Vladislav Larionov, στο TF.

"Η πολιτική μας είναι να συμμορφωνόμαστε με την νομοθεσία της ΕΕ και των ΗΠΑ σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και να λαμβάνουμε υπόψη τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του χειρισμού των καταγγελιών που αφορούν τις παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα, επεξεργαζόμαστε μόνο τις αναφορές περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων που περιέχουν όλα τα στοιχεία κοινοποίησης που προβλέπει το DMCA. "

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών IPTV όχι μόνο παρέχουν πρόσβαση σε πειρατικά stream αλλά και σε άλλο περιεχόμενο που είναι πιθανόν να μην παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, ανάλογα με τις συνθήκες των χρηστών. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να τεθούν ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα, όταν ο κάτοχος μίας τηλεοπτικής άδειας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει πρόσβαση μόνο στο BBC One και σε παρόμοια κανάλια μέσω υπηρεσίας IPTV.

Μιλώντας γενικότερα, το TF ρώτησε την Infomir αν το υπερβολικό μπλοκάρισμα είναι ανησυχητικό. Η εταιρεία απάντησε ότι απαιτεί λεπτομερείς καταγγελίες από τους κατόχους δικαιωμάτων για να μπλοκάρει τα portal, και δίνει το δικαίωμα υποβολής ένστασης σε όσες υπηρεσίες έχουν αποκλεισθεί.

"Σεβόμαστε τα δικαιώματα των νόμιμων παρόχων υπηρεσιών και ανησυχούμε από το ενδεχόμενο αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών να καταγγελθούν κατά λάθος ή λόγω εσφαλμένης ταυτοποίησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζητούμε οι καταγγελίες περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων που υποβάλλονται σε εμάς να συμμορφώνονται με το DMCA και να περιέχουν μια δήλωση ότι η καταγγελία είναι αληθινή και ακριβής", εξηγεί ο Larionov.

"Επίσης, εξετάζουμε κάθε καταγγελία παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων για την αποτροπή ψευδών ή καταχρηστικών καταγγελιών. Τέλος, παρέχουμε σε κάθε πάροχο υπηρεσιών τη δυνατότητα να υποβάλλει ένσταση σε μια καταγγελία παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ του κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων και του παρόχου υπηρεσιών, θα ζητήσουμε δικαστική εντολή για να διατηρήσουμε τον περιορισμό πρόσβασης σε ένα portal."

Ενώ οι κάτοχοι δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που προσφεύγουν σε δικαστήρια και ζητούν δικαστική εντολή για μπλοκάρισμα, μπορούν να εντοπιστούν αρκετά εύκολα, η ανακάλυψη όσων έχουν υποβάλει καταγγελία στην Infomir είναι λιγότερο απλή. Η εταιρεία δήλωσε στο TF ότι δεν μπορεί να παράσχει πληροφορίες σχετικά με το ποιοι έχουν ζητήσει ένα μπλοκάρισμα, εκτός από το ότι είναι κυρίως «μεγάλοι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων, ενώσεις κατά της πειρατείας και εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης και προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων».

Τέλος, δεν είναι απολύτως σαφές με ποιο τρόπο εμποδίζονται οι συσκευές MAG από την πρόσβαση στα διαδικτυακά portal και η Infomir ενημερώνει τo TF ότι δεν θα παράσχει αυτές τις πληροφορίες, καθώς ενδέχεται αυτό να "υποβαθμίσει" το "σύστημα περιορισμού πρόσβασης". Υπάρχει ήδη κάποια εικασία στα ειδικευμένα φόρουμ ότι υπεύθυνες ενδέχεται να είναι οι ενημερώσεις firmware, αλλά δεν υπάρχει επί του παρόντος σαφής επιβεβαίωση.

Πηγή: digitaltvinfo

 

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites

Το διαβασα και εγω χτες το μαυρο μαντατο  Γιαννακη και ειμαι σφόδρα ταραγμενος και λυπημένος :k05170:

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites

Έλληνες είμαστε.....θα βρούμε τρόπο....δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι.

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
13 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε

Έλληνες είμαστε.....θα βρούμε τρόπο....δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι.

Καλό μου αγόρι σευχαριστώ που με καταλαβαίνεις και πάντα με στηρίζεις :SFGSFGSF:.

YOU ARE NUMBER ONE :award:

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×